Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Tai Pan Hotel 4-sterren

25 Sukhumvit Soi 23, Sukhumvit Road, Wattana, 10110 Bangkok, Thailand

#707 van de 1.238 hotels in Bangkok

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 388 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    6,7
    Gewoon een hotel zonder meer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In dit hotel ben je gewoon een gast en wordt je vrij onpersoonlijk behandeld. In de kamers naast mij was men gans de dag veranderingswerken (boren en kappen) aan het uitvoeren, ik kan mij niet voorstellen dat er geen kamer meer vrij was op een andere (lees rustigere) verdieping.

    Zeer vlot te bereiken hotel van waaruit alle bezienswaardigheden in Bangkok vlot te bereiken zijn.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    7,9
    Aan te bevelen vanwege personeel, hotel en loopafstand van winkels/Skytrain/metro/uitgaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Mag meer variatie in het ontbijt (als je vaker en meerdere dagen hier verblijft valt het op). Nieuw personeel eerst beter engels leren spreken. Badkamer is schoon, maar mag een opknapbeurt krijgen (voegen/naden). Kasten waar het eten wordt op aangeboden mag ook opgeknapt worden, staat haaks op de mooie lobby.

    Het personeel: aardig, hartelijk, goede humeur, netjes. Dat zijn de oa. redenen dat we altijd weer terugkomen. De renovatie van de vloeren in kamers/hal. Het Tai Pan terras.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging en de personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    6,3
    Goed gelegen hotel dat stilaan een opfrisbeurt kan gebruiken.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras versleten. Water zwembad te koud.

    Logging an ontbijt

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2016

    7,5
    Goed hotel met paar minus puntjes
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer lek + cleaning lady vergat ons toiletpapier steeds bij te vullen.

    Vriendelijk personeel, zwembad gemakkelijk, goede locatie en wifi top...

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    6,7
    Het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De rekening was al betaald via VISA maar bij aankomst wilde de receptie dat wij weer moesten betalen maar na onderzoek kreeg ik een briefje dat ik had betaald.Toen wij uitcheckten wilde men dat wij zouden betalen .Gelukkig had ik het briefje bewaard.Maar men ging het opnieuw uitzoeken.Uiteindelijk gaf men hun fout toe .Wij eisten excuses en die werden schoorvoetend gemaakt. Ook deed men erg moeilijk om een taxi te bestellen.

    Het ontbijt.

  • Beoordeeld op: 29 januari 2015

    5,0
    Het hotel an sich is goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Dit hotel is, in tegenstelling tot war op hun website staat, zeer gericht op sextourisme. Uit diverse websites kom dit hotel als zeer 'girl friendly' naar voren, waarop het management de auteurs bedankt. Er is zelfs een soort van escortservice voor de deur. Als alleenreizende vrouw is dit geen prettig hotel. Na tussenkomst van booming.com heb I'm restitutie gekregen van een gedeelte van de boeking en ben ik weggegaan.

    Het hotel an sich is goed.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    7,9
    Schoon en hulpvaardig personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Eigenlijk geen

    Schoon en hulpvaardig personeel

  • Beoordeeld op: 26 november 2015

    7,5
    Dichtbij bij winkelcentra en uitgaansgebied en skytrain
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dichtbij bij winkelcentra en uitgaansgebied en skytrain

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    9,6
    wifi kwaliteit is matig
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi kwaliteit is matig

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    10
    Perfecte lokatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Perfecte lokatie. Centraal gelegen. Uiterst vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 23 maart 2015

    9,2
    locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    ontbijt kan via credit card met plus 10% kosten

    locatie

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    8,3
    Vriendelijk, behulpzaam personeel.
    • Individuele reiziger

    Vriendelijk, behulpzaam personeel. Vlak bij soi cowboy

  • Beoordeeld op: 9 februari 2015

    7,1
    Makkelijk bereikbaar in centrum.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen klachten.

    Makkelijk bereikbaar in centrum. Leuk om wat rond te kijken als je weinig tijd hebt

  • Beoordeeld op: 7 februari 2015

    8,8
    Behulpzaamheid medewerkers
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bedden voor ons nogal hard maar dat is persoonlijk

    Behulpzaamheid medewerkers

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    8,3
    Het is inmiddels wel een beetje aan verandering toe.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is inmiddels wel een beetje aan verandering toe. Een beetje anti-gedateerd. De bedden zijn ook wat aan de harde kant.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: