Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Thai House Beach Resort 3-sterren

131 Moo3 , T.Maret, Lamai Beach, 84310 Lamai Beach, Thailand

#18 van de 100 hotels in Lamai Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 448 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    8,3
    Super vakantie gehad! Zeer ontspannen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Familiekamer met 1 Tweepersoonsbed
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De zee, het water was niet super helder. Het extra net dat geplaatst was tegen de kwallen was heel plezierig, maar natuurlijk wel jammer dat het überhaupt nodig is. De nabijgelegen accomodaties zijn in slechte staat. Daardoor is de omgeving minder fraai. Het Thai Beach House Resort is echt een van de mooiste resorts aan Lamai Beach.

    De vriendelijkheid van het personeel en een brandschone kamer. Hier kunnen we in Nederland wel wat van leren! Ook hebben we genoten van de kookles, mede dankzij de fijne kok Tasane. Enkele suggesties: - kussentjes op de stoelen van het restaurant - dineren op het strand is erg leuk, maar liever een echte tafel en stoel, dan hangen op een bankje. Dat eet niet plezierig. - het eten gelijktijdig opdienen, soms zaten we apart te eten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    10
    Familievakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiekamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een zeer mooie kamer met goed zicht. Er zijn echter ook' kamers met enkel zicht op de binnentuin welke me minder leuk lijken.

    Leuk zwembad en aansluiting op het strand

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    10
    Super accommodatie voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Klassieke Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks alles is goed

    Gast vriendelijkheid en dat alles schoon en netjes is

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,6
    Locatie, strand, kamers, kleinschaligheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiekamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, strand, kamers, kleinschaligheid

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 februari 2017

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tuinvilla
    • Verbleef 3 nachten

    prima

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    8,3
    Schoon, vriendelijk, goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tuinvilla
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel. De villa's zijn lekker ruim en van alle gemakken voorzien! Je zit direct aan het strand en kunt zo Lamai in wandelen.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 december 2015

    9,6
    ligging , ontbijt , vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    jammer dat het in november / begin december nog voorseizoen is en het uitgaansleven nog niet echt op gang is gekomen. Ook nog regelmatig een flinke regenbui.

    ligging , ontbijt , vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 21 december 2015

    7,1
    Personeel is heel erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het strand voor het hotel sloeg echt tegen. Je kan hier niet zomaar rustig relaxen aangezien je iedere 5min wordt lastig gevallen door de lokale bevolking die massages, juwelen, kledij, ... aanbieden. Absoluut geen prettige ervaring! Het zwembad is in realiteit veel kleiner dan je zou verwachten op basis van de foto's. Ook veel Russen in dit hotel.

    Personeel is heel erg vriendelijk. De airco in onze kamer was stuk en binnen het half uur was het probleem verholpen. Verder zijn de kamers (villa) voorzien van alle comfort en niets op aan te merken.

  • Beoordeeld op: 23 november 2015

    7,1
    De locatie aan het strand en vlakbij restaurants.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De muggen en fruitvliegjes op de kamer bij binnenkomst.

    De locatie aan het strand en vlakbij restaurants. Men kon alles regelen aan de receptie zoals bijv. scooterverhuur.

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    7,1
    - personeel aardig
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Prijs hetzelfde als nederland voor drinken eten etc - restaurant hotel zeerrr matig en dan ben ik nog licht uitgedrukt. - rekenen bij alles 7% fooi, en vragen daarna nog fooi. - alles draait om geld. Voorbeeld : een belletje naar een activiteiten aanbieder op het eiland rekenen ze .. jawel 30 bath per minuut. - minibar op de kamer aan het einde bij uitchecken berekend en daarmee naar de receptie. Ze rekende het logischerwijs na, Kom omhoog afgerond op het verschil van 1!!! Bath. Het strand is leuk, helaas kan je alleen maar in een kleine afgezette box van 15 bij 15 zwemme. Buite deze box is de dodelijke jellyfish. Snorkelen is No Go. Verder is dit hotel vergeleken met alle andere hotels waar wij zijn geweest zeerrrrr overprijst. Ik kan jullie dit hotel dan ook niet aanraden. Welke ik wel kan aanrader is montalay op Koh Tao. Top gewoon. Service Prijs Alles klopt. En daarbij hebben wij spijt van onze 3 dagen op Samui. Niks moois aan. Koh Tao waar we nu zijn is paradijs. Aanrader mensen. Welke ook aanrader is voor de overtocht naar de eilanden vanuit surat thani is lam tong resort bij de pier Don Sak. Ook een dikke 10 waard! Hopelijk hebben jullie hier wat aan als lezer. Gr

    - personeel aardig - locatie aan het strand

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    8,8
    Mooie locatie, direct aan het strand, en centrum, ook...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg klein zwembad, balkons naar binnen gekeerd, waardoor uitzicht op binnentuin

    Mooie locatie, direct aan het strand, en centrum, ook dichtbij de zondagmarkt

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    8,8
    De ligging is uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het zwembad is aan de kleine kant

    De ligging is uitstekend. Heerlijk rustig en direct aan het strand met de gezellige winkeltjes en restaurants op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 23 november 2015

    7,1
    Mooi strand
    • Vakantiereis
    • Stel

    Klein zwembad Op foto's lijkt het hotel veel mooier en luxer. Kamer is gedateerd.

    Mooi strand Grote van de kamer

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    10
    faciliteiten en locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    door geen individuele porties van confituur honing etc, waren de wespen en pest bij het ontbijt

    faciliteiten en locatie

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    10
    Het strand
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Het strand

  • Beoordeeld op: 8 maart 2015

    8,3
    de vriendelijkheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    vloer van de kamer niet altijd zuiver

    de vriendelijkheid van het personeel

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: