Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Nap Patong 4-sterren

5/55 Haad Patong Road, Kathu, 83150 Patong Beach, Thailand

#27 van de 391 hotels in Patong Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 500 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    9,6
    Geweldig hotel op top locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Day Dream Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel erg goed hotel, luxe en mooi verzorgd. Vriendelijk personeel dat altijd voor je klaar staat. Locatie is ook perfect, rustige straat maar dichtbij leuke barretjes en het strand.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,5
    Niet meer voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Day Light Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Dit is de 3e keer dat we hier verblijven. Helaas viel het deze keer tegen en verwachten niet nog een keer te boeken bij Nap Patong. We hadden een kamer gekregen in het oudere gedeelte (niets mis mee) maar hadden gevraagd voor een upgrade. Dit was behoorlijk duur en het verbaasde ons enorm juist omdat we hier vaak verbleven dat de welwillendheid wat we bij eerdere bezoeken hadden ervaren stukken minder is. Ontbijt is ook niet meer wat we gewend zijn. Service van het personeel qua ontbijt viel tegen. Kwamen niet vragen wat we wilden drinken (thee of koffie). kortom niet attent. Hebben dan ook alleen maar 1x daar ontbeten.

    Ruime kamers. Wel dagelijks goed schoongemaakt en grote bedden. Nabij locatie is ivt een aantal jaren terug veel meer leven.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Day Dream Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets te veel ongemanierde Chinezen. ..maar kan t hotel niks aan doen. ..phuket zit er vol van...De Chinezen winnen t van de russen

    Ontbijt super...kamer super...massage salon super...vriendelijkheid super

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    10
    The NAP was een ware droom plek
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Day Dream Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Gastvrij, warm personeel. Prachtige accommodatie. Goed zwembad. Uitstekende suite in upgrade.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    9,6
    Heerlijk rustig hotel in het drukke Patong.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Day Light Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Heerlijk rustig hotel. Mooi zwembad. Grote proper kamers. Het personeel was heel vriendelijk en attent. Het ontbijt was prima.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    10
    De plek, de service.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Day Light Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant had wat beter gekund

    De plek, de service. Geweldig!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    9,6
    Beste accommodatie van onze Thailand honeymoon, op perfecte...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Day Dream Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Beste accommodatie van onze Thailand honeymoon, op perfecte locatie in Patong Beach.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2016

    10
    Schitterend mooi en modern hotel met alle faciliteiten en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Voor oudejaarsavond kon je 1,5dag niet in en rond het zwembad voor de opbouw van de tafels rond het zwembad. Wel zeer mooi maar zeer vervelend bij temperaturen van 30graden.

    Schitterend mooi en modern hotel met alle faciliteiten en mooi zwembad. Mooie propere kamers (day dream kamer) met groot terras. Zéér vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt en lekker eten.

  • Beoordeeld op: 30 januari 2015

    7,9
    Een heerlijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel was heerlijk!

    Een heerlijk hotel. Erg vriendelijk personeel, die bij aankomst je goed de weg wijst. Ik had gevraagd of ik de kamer die aan het zwembad lag. Heerlijk om zo op je balkon te zitten en vanaf je eigen kamer in het water in je eigen zwembad te kunnen zwemmen.

  • Beoordeeld op: 2 april 2016

    10
    Alles was prima!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Alles was prima! Ontbijt ruime keuze, kamers top, personeel helemaal geweldig!

  • Beoordeeld op: 10 juni 2015

    9,2
    Fijn zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi signaal viel regelmatig uit.

    Fijn zwembad.

  • Beoordeeld op: 14 maart 2015

    7,5
    Lekker ontbijt, mooi zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers in het oude gebouw zeer verouderd

    Lekker ontbijt, mooi zwembad

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    9,2
    Mooie kamer, vriendelijk personeel, rustige omgeving,
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi was niet altijd even goed.

    Mooie kamer, vriendelijk personeel, rustige omgeving,

  • Beoordeeld op: 14 januari 2015

    7,1
    Zeeeeer vriendelijk, behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zwembad niet proper, Slechte wifi

    Zeeeeer vriendelijk, behulpzaam personeel

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Nap Patong

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: