Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Village Coconut Island Beach Resort 5-sterren

51/7 Moo. 6, Kohkaew, Muang, 83200 Phuket, Thailand

#66 van de 110 hotels in Phuket

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 772 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    7,5
    We hebben heerlijk genoten van 2,5 dag vakantie hier. Was ook precies lang genoeg voor deze plek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Suite met Spabad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer zag er prachtig uit, maar de fouche is echt slecht. Onze jacuzzi in de tuin deed het niet en kon ook niet meer op tijd gemaakt worden. We hebben hiervoor een gratis massage gehad in de Spa en een gratis diner. Dus goed gecompenseerd. Het is wel onhandig dat je steeds als je iets wilt, per boot naar het vaste land moet en deze een uur van te voren dient te reserveren anders zit hij vol.. Taxi’s vanaf vaste land ook erg duur, omdat ze weten dat je van dit resort komt en geen andere keus hebt.

    Het ontbijt was prima. De zwembaden waten heerlijk. Leuke glijbanen voor de kinderen. Totaal geen overlast van doordat het in een apart badje uit kwam. Ook erg leuk is de gratis overtocht naar het prachtige bounty eiland er tegenover. Om 11 uur wordt je gebracht en om 15.00 uur opgehaald. Echt genieten

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    6,7
    Te duur.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Zwembadvilla met 2 Slaapkamers en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten

    Extreem duur! Wij waren er voor oud & nieuw, een dure periode, maar dit sloeg alles. Voor deze prijs (81.000 baht voor 4 nachten logies en ontbijt en één diner) verwachtten we perfectie en dat was het verre van. Andere resorts en ook airbnb zijn beter voor minder geld! Wat ouder huisje (villa is een te groot woord) met kapotte verlichting, afbladderende laminaatstrips, kapot muggenscherm voor een van de ramen. 'Garden view' zonder view (keken alleen op de achterkant van het volgende huisje met een strookje groen ertussen), de stroom is in 4 dagen 4 x uitgevallen (dan ook geen airco en wifi), geen bediening van drankjes bij het restaurant (zelf halen aan de bar, maar het eten wordt wel aan tafel gebracht), erg in trek bij Russische gasten (menu in het Russisch, veel Russische medewerkers) alhoewel we er minder dan gebruikelijk last van hadden. De ferry naar het vasteland gaat ieder half uur maar aan de andere kant is zonder vervoer eigenlijk niets te doen. We waren daardoor op de restaurants op het resort aangewezen. Daar waren we na 4 dagen wel wat op uitgekeken. Kwaliteit prima, maar voor ons te zout. Kindermenu heeft weinig groen, veel frituur. All inclusive zou een goede deal geweest zijn voor ons, maar dat was tijdens het boeken geen optie. Anderen zaten duidelijk wel all inclusive. Airporttransfer 1200++ baht, met taxi op de meter vanaf het vliegveld nog geen 600 baht. Strand is niet wit en voorbij resort erg vervuild (glas, plastic... gevaarlijk op blote voeten). Geen kussens op de ligbedden, ook niet bij het huisje op de stoelen buiten. Voor deze periode slechte value for money. We hebben dit aangekaart bij de guest relations manager, die ons vertelde dat iedereen deze prijs betaalt en dat het gebruikelijk is voor deze tijd van het jaar. Ik zou dit resort in de kerstvakantie daarom zeker afraden.

    Heerlijk ontbijt bij Koko. Leuke waterglijbanen voor de kinderen. Vriendelijk personeel. Het verplichte New Years Eve Gala Dinner was uitstekend georganiseerd en erg lekker. Gratis watersport activiteiten en een kids club. Winkeltje met basis boodschappen inclusief alcohol.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    7,9
    Eigen zwembad en villa
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Pool Villa met 3 slaapkamers en uitzicht op zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je bent gebonden ad restaurants op t eiland & die zijn duur. Als je als een groep gaat eten - kan men niet iedereen tegelijk het eten geven. Er is Geen coördinatie in restaurant : als de 1e klaar is met eten dan krijg pas de laatste zijn gerechT en dat verwacht je niet in n 5* hotel heel vervelend en zeker op je verjaardag !

    Eigen zwembad en villa

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    9,6
    heerlijke relaxte accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Zwembadvilla met 2 Slaapkamers en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 7 nachten

    We hadden een zwembadvilla met tuinzicht. Was een fijne villa met comfortabele bedden en het prive zwembad was heerlijk. Het resort ligt op een eiland en daardoor erg prive. Dat was erg fijn. Je moet alleen wel wat moeite doen om dan ergens anders heen te gaan.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    6,7
    Heerlijk ontbijt en zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite met Spabad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat de taxiboot niet inbegrepen is in de prijs. Je betaald pp 100 baht per ritje. Je zit ook vaak vast op het eiland als het water laag staat. Als je niet het all-in pakket hebt geboekt wat online niet mogelijk is, dan is alles zeer duur in het hotel zelf. Ook de verschillende activiteiten die aangeboden worden zijn betalend.

    Heerlijk ontbijt en zeer vriendelijk personeel. Mooie locatie en kamers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    8,8
    super vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa met 1 Slaapkamer en Zwembad met Zeezicht
    • Verbleef 12 nachten

    In september 2016 was de Phuket Marina in gebruik deze beviel ons beter dan de haven die nu in 2017 in gebruik is.

    perfect ontbijt, vriendelijk personeel, mooie accommodatie.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    7,9
    Een heerlijk rustoord.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Zwembadvilla met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 10 nachten

    lobby en restaurants zijn rommelig ingedeeld, verouderd en hoognodig aan renovatie toe. Met verbouw is al begonnen, volgend jaar, volgens de manager, volgt meer. De tuktuks voor vervoer op het terrein zijn milieu- en reuktechnisch gezien niet acceptabel.

    personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, eten van zeer goede kwaliteit, laagdrempelige mogelijkheid om met de speedboot naar het vasteland te gaan (3 euro pp), heerlijk eilandje vlak bij (Ko Rang Yai) met fraai zandstrand. Met de fiets (gratis) of lopend het eilandje verkennen is heel leuk.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    6,7
    Bedden fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite met Spabad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bereikbaarheid, bijkomende kosten

    Bedden fijn

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa met 1 Slaapkamer en Zwembad met Zeezicht
    • Verbleef 11 nachten

    Je kunt vanuit Nederland geen all inclusive boeken terwijl dit vanuit het resort wel aangeboden wordt.

    Het totaal plaatjes was super

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    7,1
    Privé zwembad, rustige omgeving, uitgebreid ontbijt,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Je zit op een eilandje, dus je moet rekening houden met de uren dat de boot je komt wegbrengen en met eb en vloed. Hierdoor krijg je het idee dat je op de ene of andere manier gebonden bent aan je hotel.

    Privé zwembad, rustige omgeving, uitgebreid ontbijt, mogelijkheid om verschillende activiteiten te doen zoals tennis, poolbiljart, etc.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    8,8
    Ongelofelijk vriendelijk personeel en het is inderdaad een...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De prijzen zijn een stuk boven het Europees niveau wat het in Thailand dan direct mega-duur maakt, voor een simpele pizza (kaas en tomatensaus) ben je makkelijk € 20 kwijt. Ook wordt er vermeld dat de boottransfer gratis is (deze is enkel en alleen gratis bij het inchecken en uitchecken, buiten deze ben je minimum 100 bath kwijt, wat er dus op neer komt dat je een beetje gebonden bent aan je vakantieplek)

    Ongelofelijk vriendelijk personeel en het is inderdaad een postkaartbestemming (als je niet teveel naar links kijkt, daar woont de plaatselijke bevolking)

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    5,0
    Prachtige tuin en mooie, ruime en smaakvolle huisjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    - Zeer matige service: snauwerige bootbestuurder, geen ontvangst op de pier maar zelf (door de regen) de bijna onvindbare receptie zien te bereiken. Daar heel lang wachten, terwijl vier receptionistes staan te nietsen. Vies badlaken, en te weinig badlakens (geldt eigenlijk dat alles op vier personen is gericht en als je met z'n vijven bent, is het vrijwel onmogelijk een 5e stoel, handdoek etc te krijgen) en tot drie maal toe verder geen badlakens beschikbaar. - Op een avond gedwongen te kiezen tussen overprijsde buffet of (overigens prima) Japans. A la carte kan dan gewoon niet en tweede restaurant is gewoon dicht. Letterlijk meer dan een uur wachten op je lunch, in een amper bezet restaurant. - Zee voor resort is modderig en strand net buiten resort vol troep. Troebel onderste zwembad. - Stevige prijzen in de restaurants en voor diensten.

    Prachtige tuin en mooie, ruime en smaakvolle huisjes. Prettig eigen zwembad. Mooi bovenste zwembad. Vlotte room service. Goed Japans restaurant. Veel personeel is erg vriendelijk, maar juist degenen met klantcontact (zie de tegenvallers) vaak weinig servicegericht, geen antwoord op simpele vragen, lang wachten, etc.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    7,1
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    De F&B afdeling niemand lijkt te willen werken het enigste wat ze zeggen is "cannot" voorbeeld er zitten aan het strand twee restaurants een thais en Italiaans je kunt geen pizza op het terras van het Thaise restaurant bestellen of eten en ze komen het ook niet brengen vanuit het Italiaanse restaurant maar je kan het wel take away in een doos krijgen en het dan op het andere terras opeten dat vind ik geen 5 sterren service eerder 2-3

    De ligging

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    6,7
    Mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vuile spiegels, vlekken op de muren. Vuil bad met iets wat leek op moddervlekken. Personeel was niet behulpzaam. We vroegen om een extra nacht, maar blijkbaar was alles volzet (terwijl er maar een 20-tal andere gasten waren). Uiteindelijk geboekt via booking. De manager is zich uiteindelijk komen excuseren en we kregen toen de luxe villa aangeboden.

    Mooie locatie. Goeie bedden.

  • Beoordeeld op: 12 maart 2015

    9,2
    Riante villa aan het strand met een prima zwembad en een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De airco was niet fantastisch en alles op het resort is schreeuwend duur.

    Riante villa aan het strand met een prima zwembad en een ontspannen omgeving. Een heerlijke locatie voor een ontspannen vakantie.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2015

    8,3
    Locatie en zwembaden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eten en drank wat aan de dure kant

    Locatie en zwembaden

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: