Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Dawin Nana 3-sterren

35/1-2 Sukhumvit Road, Soi Nanatai (4), Khlong Toei, 10110 Bangkok, Thailand

#288 van de 1.238 hotels in Bangkok

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1062 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    6,3
    We hadden drie kamers aan straatzijde.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden drie kamers aan straatzijde. Deze hadden allen een muffe geur, ook na het aanzetten van de airconditioning. Het zwembad was niet open gedurende ons bezoek. Reden onbekend. Gebrekkige kennis van het Engels van dame aan de balie. Ligging van het hotel wordt niet goed beschreven. Is een marginale buurt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    7,5
    Erg vriendelijk personeel, ruime en schone kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel sprak matig engels maar waren erg vriendelijk. Stuurden ons alleen naar het verkeerde station.

    Erg vriendelijk personeel, ruime en schone kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2017

    7,9
    Prima verblijf, maar ik zou er niet weer voor kiezen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zwembad open van 8.00-19.00 is te kort. Als je 's avonds thuiskomt van een dag sightseeing is het heerlijk om nog wat baantjes te kunnen trekken. Dat kon nu niet, vind ik een gemis. Ik vond het ontbijt karig voor wat je voor het hotel betaalt. Je mag 1 ding van de kaart kiezen, maar als je nog iets wilt moet je gaan betalen. Ik vind dat niet kunnen voor die prijs. Hoeveel kan een mens eten? Laat mensen gewoon kiezen van de kaart wat ze willen en onbeperkt koffie/thee/sap bij het ontbijt. En als men nog iets wil eten, waarom betalen? Hoe vaak zal dat voorkomen? De buurt is gezellig voor de single man, maar niet voor de single vrouw. Het is volledig gericht op de Westerse blanke man, je moet je s avonds een weg banen tussen de prostituées. Geen ramp, je wordt niet lastig gevallen, maar echt gezellig voor een vrouw alleen is het er ook niet.

    De kamer is heel goed. Prima douche, prettige airco die niet op het bed is gericht. Rustige kamer tussen alle hectiek van de straat. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    9,2
    Modern hotel vlakbij Nana
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Taxichauffeur had moeite om het hotel te vinden

    modern hotel, propere kamers, efficiënte incheck, vriendelijk personeel, rustig hoewel vlakbij Nanade

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    9,6
    Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hard bed l

    Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    9,2
    Goede prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zwembad was niet heel schoon.

    Schone, mooie kamer. Erg vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    8,3
    Relaxt verblijven
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was (te) duur

    Het zwembad, WiFi, bereikbaarheid, comfort

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    8,8
    Schone kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Schone kamer

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    7,5
    vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    In dezelfde straat veel cafés waar dames zich aanboden, zeer vervelend als je hier telkens moet passeren met kleine kinderen op wel naar skytrein

    vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 27 februari 2015

    4,6
    eigenlijk niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    zwembed zonder sfeer, slecht eten, kleine kamer, zonder uitzicht, voor een extra pannenkoekje voor ons kind moesten we extra betalen, hoeren in en om het hotel, ik voelde me niet prettig buiten op straat. Dit alles maakte de Darwin geen prettig hotel voor ons, ook omdat we een kleine week in Bangkok wilden verblijven. We zijn doorgegaan naar Crown Hotel Lumpini park, twee keer zo duur, tweehonderd keer beter.

    eigenlijk niets

  • Beoordeeld op: 3 februari 2015

    7,5
    Het personeel was uitstekend, ook het eten was goed(ontbijt,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Wifi vraagt elke keer opnieuw in te loggen.

    Het personeel was uitstekend, ook het eten was goed(ontbijt, lunch). Roomservice was ook heel goed. Heerlijk geluncht op het dak, aan het zwembad. Het hotel is een oase van rust in de drukke, maar gezellige straat. De locatie is perfect, 10 minuten lopen van Nana. Mensen met koffers of die slecht ter been zijn, zou ik een taxi van en naar het hotel aanraden. Het drukke straatje waar het hotel aan ligt heeft een heel smal trottoir, namelijk.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    9,2
    Service goed en ligging uitstekend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Service goed en ligging uitstekend

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    7,5
    locatie en de netheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was karig

    locatie en de netheid

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    7,5
    great location, neat hotel, friendly staff
    • Vakantiereis
    • Stel

    on breakfast included, wifi didn't work

    great location, neat hotel, friendly staff

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    9,6
    De service en vriendelijkheid van het personeel
    • Gezin met oudere kinderen

    De prijs voor het wassen van kleding viel erg tegen.

    De service en vriendelijkheid van het personeel

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    8,3
    Het eten was prima
    • Stel

    Eigenlijk , helemaal niets viel er tegen

    Het eten was prima het personeel was erg vriendelijk verzorgde kamer

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    5,0
    slechte airco, ontzettend droge lucht
    • Stel

    slechte airco, ontzettend droge lucht

  • Beoordeeld op: 18 februari 2015

    7,5
    Rookvrije kamer
    • Stel

    Rookvrije kamer

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    9,6
    Klantvriendelijkheid, hygiëne, fijn dakterras met zwembad.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Dat ontbijt niet automatisch is inbegrepen.

    Klantvriendelijkheid, hygiëne, fijn dakterras met zwembad.

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: