Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Tonsai Bay Resort 3-sterren

18 Moo.2 Aonang, 81000 Tonsai Beach, Thailand

#1 van de 4 hotels in Tonsai Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1260 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    3,8
    De plek viel ontzettend tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Villa met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De plek viel ontzettend tegen. Het strand is helemaal niet zo mooi zoals er beschreven staat en blijkbaar zitten er achter het resort allemaal hostels en barretjes. We zijn eerder weggegaan omdat het zo tegen viel en toen we om 7 uur sochtends weer terug wilden naar ao nang beach om vanaf daar verder te reizen wilden de boot mannetjes ons niet meenemen omdat er eerst meer dan 8 mensen moesten zijn, totdat we begonnen te praten over geld en ineens wilden ze wel varen. Erg onvriendelijke mensen’

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    6,7
    mooie locatie wat alleen per boot bereikbaar is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De receptie sprak onvoldoende engels om zich verstaanbaar te maken om de gasten van dienst te zijn. Bij aankomst afrekenen en klaar, meer niet.

    De prachtige locatie, goed restaurant met ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    5,4
    Als je geen klimmer bent en voor Railey Beach erheen gaat, dit hotel/resort niet boeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Dit resort ligt naast het bekende Railey Beach. Dit resort is te bereiken met een longtailboot vanaf het strand Railey en anders via of een 45 minuten omweg of een hike over de rotsen via het strand. Het resort is (vinden wij) eigenlijk voor klimmers die graag willen kllimmen in de omgeving. Wij kwamen voor Railey Beach en hadden niet verwacht dat dat strand moeilijk te bereiken was. De douche (wij vonden het geen probleem) is naast de wc pot waardoor alles nat wordt in het douchekamertje. Het resort heeft één restaurant waar je dus een beetje aan vast zit en waarvan zowel het ontbijt als avond eten echt matig is. Je kan als je naar de achterkant van het resort loopt wel van het resort af naar een soort hippieachtig mini dorpje waar je eventueel ook nog zou kunnen eten, maar dit hebben wij zelf ontdekt. Het personeel vonden wij niet heel behulpzaam en a.d.h.v. gelezen recensies hebben wij onze kamer niet laten schoonmaken i.v.m. diefstalincidenten gemeld in de recensies (hoeft niet zo te zijn), maar na terugkomst waren ze volgens ons wel op te kamer geweest te zien geweest aan de toiletrol welke ze ophangen met een roosje gemaakt van het papier. Wij zouden het niet aanraden aan familie en/of vrienden en zouden er ook nooit meer voor kiezen om naartoe te gaan. Het personeel had iets behulpzamer mogen zijn aangezien wij vroegen wat er te doen was, mogelijkheden/activiteiten en 'vervoer' om ergens te komen. De badhanddoeken waren op tijdens onze eerste dag waardoor wij geen handdoeken hadden voor op het strand.

    Resort is netjes maar saai. Schone kamers en redelijk groot

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    8,3
    De plek van het resort is prachtig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er zijn veel wespen bij het ontbijt en de kamer was erg basic (geen kast, stoel of waterkoker bijvoorbeeld).

    De plek van het resort is prachtig! Je loopt zo naar het strand (wat niet gek druk is) en er is een goede service vanuit het hotel om weer een boot voor je te regelen (je kan er namelijk alleen per boot komen). De sfeer op Tonsai beach is heel relaxt en de uitzichten zijn prachtig. Het is een mooi stukje lopen naar Railey beach (10 minuutjes ongeveer)

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    7,5
    Mooie,nieuwe villa's maar erg afgelegen en de omgeving is vuil buiten het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Villa met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel vliegen in restaurant,het strand lag vol rommel en in de zee was bijna niet te zwemmen met laagtij

    De mooie,nette villa en de verzorgde tuin van het hotel zelf.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    7,9
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Villa
    • Verbleef 3 nachten

    De vuilnis werd verbrand juist buiten de muur van het resort, veel stank!

    Locatie was prachtig, zeer bijzondere plek

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    5,0
    Fantastische ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Deprimerende kleine kamer

    Fantastische ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    7,9
    Prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige omgeving

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    6,7
    Prachtige locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Villa
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enorme geluidsoverlast ‘s nachts van hippie dorp ernaast! Bungalow was gedateerd.

    Prachtige locatie! Goed restaurant.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    8,8
    De kamers zijn erg schoon en locatie is aan het strand!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is dagelijks geen elektriciteit tussen half 10 en 5 uur.

    De kamers zijn erg schoon en locatie is aan het strand!

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    8,3
    De locatie is geweldig als je een klimmer bent, van...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Verwacht niet te veel van het ontbijt: vrij vettig. Maar hé, je kan overal heerlijke fuitshakes of gewoon vers fruit kopen. Dus je komt niks te kort!

    De locatie is geweldig als je een klimmer bent, van snorkelen/duiken houdt. De mensen zijn relaxt: hippies misschien, maar iedereen is welkom! Als je net wat meer luxe wil tijdens je (klim) vakantie, dan is dit iedere euro/baht waard!

  • Beoordeeld op: 9 februari 2015

    7,1
    Erg rustig gelegen, om naar het strand op railey west te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg rustig gelegen, om naar het strand op railey west te gaan moet je een klim door het bos maken van 10 minuten, in het donker is dit best een uitdaging.

  • Beoordeeld op: 8 februari 2015

    7,1
    Mooie en unieke locatie, veel minder geïsoleerd dan we...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Matras van het bed was te prettig: hard met ijzeren veren die je voelde

    Mooie en unieke locatie, veel minder geïsoleerd dan we dachten. Mooie huisje met terras en apen in de tuin. Wel voor de wat avontuurlijke reiziger.

  • Beoordeeld op: 13 januari 2015

    5,8
    Locatie is geweldig - zeker voor klimmers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel veel geluidsoverlast s'nacht van andere cafés - zelfs in de grotere/duurder kamers. Ontbijt = matig. Toilet faciliteiten van restaurant heel slecht.

    Locatie is geweldig - zeker voor klimmers. Personeel heel lief en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    7,1
    Comfortabele huisjes voor een prima verblijf, tevens zeer...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Er werd verbouwd tijdens mijn bezoek waar ik niks over heb gelezen.

    Comfortabele huisjes voor een prima verblijf, tevens zeer vriendelijk personeel

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: