Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Touch Star Resort 3-sterren

130/1 Moo.20, Baan Luang, Chiang Mai, 50160 Chom Thong, Thailand

#6 van de 10 hotels in Chom Thong

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 93 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 4

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    7,9
    Hotel was goed en de kamers ook.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Cottage
    • Verbleef 2 nachten

    Voor ons was het niet zoon probleem maar het hotel en de omgeving zag er een beetje uitgestorven uit. Net alsof ze rekenen op 1000den touristen maar die waren er in onze tijd iig niet. Hierdoor stond bijvoorbeeld wel het zwembad leeg.

    Hotel was goed en de kamers ook. Het personeel kon ons goed helpen. We zochten een prive vogelgids en deze was zo geregeld. Ook kan je zelf rondom het hotel veel vogels spotten. Eten in het restaurant was goed. Leuke huisjes, Groene omgeving

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    5,4
    Als je de natuur wilt bezoeken, zit je goed, natuurpark om...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Zwitsers Huisje
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel is erg Thais, zij zijn ronduit bang voor buitenlanders. Voor het ontbijt moet je een menu kaart krijgen om te kunnen kiezen, zelfs dat zat er niet in. Voor de prijs van 3000 baht per nacht een erg slecht hotel.

    Als je de natuur wilt bezoeken, zit je goed, natuurpark om de hoek!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    8,3
    Prachtige rustige locatie aan de voet van Doi Inthanon.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Cottage
    • Verbleef 3 nachten

    Groot bed maar het matras was voor mij te hard. Geen kledingkast om kleding netjes op te kunnen hangen.

    Prachtige rustige locatie aan de voet van het National Park Doi Inthanon. Uitstekend verzorgde en prachtige tuin wat het landschap waarop het resort staat tot een mooi plaatje maakt. Ruime hut met goed werkende airco. Grote douche maar met ietwat oud sanitair.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    5,8
    De ligging en het heel vriendelijke personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Karig ontbijt, keiharde matrassen, pover ingerichte kamers, beschimmelde badkamer...

    De ligging en het heel vriendelijke personeel.

    Verbleven in januari 2017

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 4

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: