Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Urbana Langsuan, Bangkok 5-sterren

Langsuan, Lumpini, Pathumwan, Pathumwan, 10330 Bangkok, Thailand

#822 van de 1.238 hotels in Bangkok

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1303 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    9,6
    Per-fect!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten

    niets!

    Perfecte formule voor een prima prijs! Veel ruimte, maar vooral ook ontzettend comfortable. Een heerlijk groot bed, zitgedeelte met legio kanalen op TV, een keukentje (incl magnetron, koel/vrieskast en kookgerei ea) en een douche met waterfall shower head. Alles wat je nodig hebt en Veel meer. Ga zeker terug

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    10
    Prettig in elk opzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen af en toe contrôle bij zwembad: Badgasten die zich niet aan huisregels houden (dus: wél met drinken, sigaretten en eigen muziek bij het zwembad liggen).

    Ligging: centraal en in rustig gebied. Wanneer je met een gezin bent is een Executive Room/Appartement aan te raden; lekker luxe, ruim, van alle gemakken voorzien (zelfs wasmachine).

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    10
    Overweldigend verblijf in Bangkok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premier Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    De sleutelkaarten werkten niet goed, omdat de batterij zo goed als leeg waren.

    We hadden een appartement, 2 apparte slaapkamers, die ver uit elkaar lagen. Overal airco, zwembad met geweldig uitzicht, sport faciliteiten, heerlijk ontbijten. Werd overal goed mee geholpen, taxi, uitprinten, bagage opbergen voordat we met vliegtuig moesten vertrekken.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    5,4
    met verblijf gen op en aanmerking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt kan beter vooral voor moslim gasten.Meer met varken bereid.Een gescheiden counter is dan mmer zijn plaats. Faciliteit beoordeling een 5.

    Locatie goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    8,8
    Prachtige kamers, enorm ruim, geweldig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    Wanneer je een taxi vanuit het hotel regelt betaal je erg veel. Beter is om zelf een taxi te regelen.

    Wij kregen gratis een upgrade van een tweekamer appartement naar een driekamer appartement. We zaten op de 33 ste verdieping met werkelijk een geweldig uitzicht over Bangkok vanuit alle drie de kamers. Elke ruime kamer had een eigen badkamer. Enorme keuken aanwezig met alles erop en eraan. Voor die ene nacht niet nodig gehad. Super luxe en mooie kamer! op gelijke hoogte met het zwembad, vanwaar je ook een mooi uitzicht had. Prima ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    8,8
    Meubilair was verouderd en kapot
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meubilair was verouderd en kapot De airco en de koelkast maakte veel herrie Aardig wat kalkaanslag in douche en kitranden moeten vervangen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    6,3
    Was ok . Locatie minder goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte liften zaten steeds vast Liepen kleine vliegjes Werden steeds te weinig handdoeken gezet

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad heeft renovatie nodig! Kamer meubilair gedateerd.

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    7,5
    Lekker bed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premier Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enigszins vergane glorie

    Veel ruimte, lekker bed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    3,8
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer geen druk op het water, toilet is veel te klein, mieren op het keukenblok, slot werk slecht om binnen te komen

    De ligging

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    9,2
    De familiekamer is erg groot met 2 slaap- en badkamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was matig

    De familiekamer is erg groot met 2 slaap- en badkamers. Ontbijt was uitgebreid

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    9,6
    Midden in het shop gedeelte slechts 11min lopen en je staat...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Midden in het shop gedeelte slechts 11min lopen en je staat in het grootste shop gedeelte wat ik ooit heb gezien.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    6,7
    De locatie en het 1 slaapkamer appartement
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel problemen met key cards in de liften. Drie of vier dagen achter elkaar geen schone handdoeken in de fitnessruimte.

    De locatie en het 1 slaapkamer appartement

  • Beoordeeld op: 15 februari 2015

    6,3
    Ligging en ruime kamers met prima bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Maar liefst ruim 300 thai bath toeslag voor wifi per dag. Dit is buiten proportie vind ik. Volgens het niet al te vriendelijke personeel, is dit het nieuwe beleid van het hotel. Als je rechtstreeks via de website van het hotel boekt, is wifi gratis, maar de kam erprijs weer hoger.

    Ligging en ruime kamers met prima bedden

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    9,2
    Mooi uitzicht vauit het zwembad over bkk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Schoonmaak aan de late kant

    Mooi uitzicht vauit het zwembad over bkk

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    8,3
    Ruime appartementen, gratis upgrade en perfecte...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechts twee mensen bij de receptie en dus lange wachttijd

    Ruime appartementen, gratis upgrade en perfecte prijs-kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2015

    8,3
    Zeer centraal gelegen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    typisch Chinees ontbijt, trage lift !

    Zeer centraal gelegen

  • Beoordeeld op: 23 maart 2015

    8,3
    dichtbij de ambassade waar we moesten zijn loop afstand
    • Zakenreis
    • Stel

    dat je moet betalen voor wii

    dichtbij de ambassade waar we moesten zijn loop afstand

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    7,5
    moi kamer en zeg goed bed en en koelkast
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    de zwembade

    moi kamer en zeg goed bed en en koelkast

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: