Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Antea Hotel Oldcity -Special Category

Piyerloti Caddesi No:11 Sultanahmet, Fatih, 34400 Istanbul, Turkije

#497 van de 1.304 hotels in Istanbul

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 625 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    9,6
    Gastvrijheid, schoon, vriendelijk personeel, centrale...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer wat aan de kleine kant en daarom geen ruimte voor een extra bedje.

    Gastvrijheid, schoon, vriendelijk personeel, centrale ligging, zwembad/hammam hygiënisch en divers ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    9,2
    Topweek in Istanbul
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Helemaal niets.

    De locatie is fantastisch. Dichtbij de Grote Bazaar, de Blauwe Moskee en de Haghia Sofia. We werden zeer vriendelijk welkom geheten door een mevrouw die ook elke ochtend kwam vragen of we het naar ons zin hadden en of ze nog iets voor ons kon betekenen. De kamer was niet zo groot (maar dat is niet zo erg, want je bent de hele dag op pad), maar wel ontzettend schoon.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    2,9
    Niet voor herhaling vatbaar!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beste, Ik wens U graag even te contacteren en informeren over ons verblijf in het Antea Hotel in Istanbul. Gelukkig gaan we hier morgen vertrekken na een verblijf van 5 nachten! Voor een sterrenhotel laat dit zeer te wensen na. Ik leerde hier het woord 'Finish' beter kennen (als je iets vraagt is het (finish) er niet meer of 'net op! Eerste 3 dagen GEEN internet (ging steeds binnen uurtje opgelost zijn. Ontbijt is volgens mij niet meer dan verzameld voedsel en zeker niet vers te noemen... Tafels niet gedekt en de eerste dag konden we niet op terras... Pas na klacht bij de receptie kon dit wel... Servieten aan tafel waren ook 'Finish'. Een zwembad...is denk ik 3 op 3 meter groot en de fitnessruimte bestaat uit 3 toestellen.... Misschien toch eens tijd voor een update! Ik (wij) zijn zeker niet tevreden over het verblijf en zeggen dat ik dit hotel heb geboekt voor wat meer comfort voor mijn zwangere vrouw! We kwamen hier wel meer ontevreden gasten tegen gedurende ons verblijf (tot ruzie aan de receptie toe) Ook door U (booking.com) voelen we ons sterk misleid! Ik hoop dat U hier toch iets mee doet! Beleefde groeten, Ronny Van Moeseke

    Een vriendelijke onthaal dame in het hotel, welke zich constant bij ons en anderen trachte te excuseren voor X aantal ongemakken. Hadden het er echt wel mee te doen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    5,0
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    9,6
    Geweeeeeeeldig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte WiFi

    Locatie & service

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    9,6
    Super leuk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fitnessruimte, internet en zwembad

    Locatie Personeel Hygiëne

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    10
    Het was een prima verblijf met een uitstekende locatie en super medewerkers!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    /

    Ontbijt was prima. Van 07:30 tot 10:30. Ze hadden elke dag andere dingen, lekker.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,5
    Locatie perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was op zoek naar een hotel met zwembad. Bij aankomst was dit een shock pool..... niet geschikt voor kinderen.

    Locatie en ontbijt waren goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2016

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Prijs

    Locatie

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2016

    7,9
    Ligging !
    • Vakantiereis
    • Stel

    Grootte kamers Ontbijt

    Ligging !!!

  • Beoordeeld op: 4 mei 2016

    8,3
    Goede locatie-personeel heel vriendelijk-kamers schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt was saai.deze moet meer variatie hebben. (Meer brood keuze/ vlees moet erzijn)

    Goede locatie-personeel heel vriendelijk-kamers schoon.

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    7,5
    Zeer gunstige ligging in Old City vlakbij alle highlights.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wat kleine kamers. Net groot genoeg voor twee bedden.

    Zeer gunstige ligging in Old City vlakbij alle highlights.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Betaal cash. Booking.com en hotel medewerkers kunnen misbruik maken van uw gegevens

    Locatie

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    10
    Aandacht van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Aandacht van het personeel.Regelde gevraagde dingen direct en correct

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    7,5
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt; ei en brood, de Europese zaken, waren vaak op. Zwembad te klein om in te zwemmen

    Lokatie

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Antea Hotel Oldcity -Special Category

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: