Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Blue Sea Garden

Kilicarslan Mah. Hesapci Sok. No: 65, Historisch Centrum Kaleici, 07100 Antalya, Turkije

#55 van de 167 hotels in Antalya

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 168 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    8,8
    De locatie, hartje Antalya met veel winkels en prachtige...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet met eigen vervoer zoeken/rijden, straten zijn zeer smal, net een doolhof.

    De locatie, hartje Antalya met veel winkels en prachtige buurt. Zeer aardige en behulpzame mensen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    8,8
    Hotel Blue Sea Garden verbeterd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het merendeel van de bediening spreekt slecht of geen engels. Parkeren bij het hotel is een drama. De weinige parkeerplekken die er zijn worden door het personeel in beslag genomen.

    Wij - moeder en dochter - verbleven voor de 5e keer in dit hotel. De ligging is fantastisch. De straatjes rondom Blue Sea Garden zijn nu erg gezellig en ook het hotel zelf is echt verbeterd; gezellige zithoekjes, goed ontbijt en leuke bediening. Wij zeggen: 'Tot volgend jaar!'

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,8
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen

    Geweldige locatie in het oude stadsdeel van Antalya. Gezellig hotel met 's avonds diner rondom het zwembad in de binnentuin met vaak live muziek. Ook veel andere mogelijkheden om te eten en te drinken (en shoppen) direct om de hoek. Onwaarschijnlijk vriendelijk personeel! Auto werd voor ons gehaald in de stad, koffers worden bij aankomst en bij vertrek naar de kamer en naar de auto gebracht. 's Ochtends bij het vertrek al vroeg speciaal voor ons ontbijt. Niets was teveel. We hebben een fantastische week gehad in dit hotel!! Veel mensen vroegen ons of we wel goed bij ons hoofd waren om nu naar Turkije te gaan. Echter, met en in Turkije is helemaal niets mis. De politieke situatie met Erdogan is niet optimaal, maar daar is mbt het toerisme niets van t merken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    8,8
    Prettig. De manager heeft ons erg geholpen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je had geen plekje om in de tuin te zitten. Voor de gasten die er verblijven kon je niet zitten omdat de tafels gedekt waren. 'T was overvol met gedekte tafels.Prettig

    Het ontbijt was heerlijk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    9,2
    Sfeervol hotel in het hartje van het oude gedeelte van Antalya.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco had moeite om de kamer te koelen.

    Sfeervol hotel in het hartje van het oude gedeelte van Antalya.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    7,5
    gezellige hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt

    ligging, vriendelijkheid

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    8,3
    Volgend jaar terug!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tuin, ontbijt, ligging .vlak bij zee en park

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    9,6
    Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezellig en ligging

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Super service; kraakpropee en vlak bij zee. Ik ga volgend jaar terug!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    9,2
    Mooie en levendige plek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de ochtend koude douche warm water op/nog niet verwarmd door de zon.

    Supergoed ontbijt en mooie ligging bij de oude haven en stad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2016

    8,8
    Zeer goede prijs/jwaliteit verhouding midden in Kaleici.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging en ontbijt en Wifi

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    6,3
    Men was zeer vriendelijk, en zeker om onmiddellijk het geld...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was zeer onhygiënisch, kakerlaken en andere ongedierte, en zeker niet zuiver gepoetst, als wij aankwamen rond 14hr, nog geen kamer vrij.

    Men was zeer vriendelijk, en zeker om onmiddellijk het geld te ontvangen voor we zelfs de kamer hebben betreden. maar een ontvangstbewijs heeft op zich laten wachten. Maar in he algemeen (goed).

  • Beoordeeld op: 21 februari 2016

    8,3
    We waren tevreden over de service van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is maar een voorstel misschien LED-TV of LCD-TV's voorzien in de kamers, niet dat het ons stoorde dat er geen tv was,we hebben ook maar voor 1 overnachting geboekt.

    We waren tevreden over de service van het hotel. Vriendelijk personeel en behulpzaam. Daar het nog vroeg op het jaar is en nog geen volledige bezetting was van al de kamers hebben we geen ontbijtbuffet gehad wat normaal is wegens weiniger bezetting maar ze hebben ons een voldoende ontbijt verzorgt, niets te kort.

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    7,9
    Personeel vriendelijk en correct.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Strand was redelijk ver weg. Duurde ongeveer half uur voordat je er was. (Voor bedden moest je betalen, al was dat niet veel). Zwembad was goed alternatief. Antalya is overgoten van toerisme. Toerist wordt makkelijk dupe van mensen die ze geld af willen troggelen. Maaltijden waren steeds beetje één van het zelfde. (Geheel Antalya). Verwacht dus niet veel van de Turkse keuken, het is hier te commercieel voor. Kort gezegd was deze vakantie goed, maar hebben wij Antalya wel gezien. Zijn zeker veel betere alternatieven in Turkije waar je met open armen ontvangen wordt.

    Personeel vriendelijk en correct. Zwembad was lekker bij hoge temperatuur overdag. Bedden waren redelijk. Locatie was leuk. (oude binnenstad)

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    10
    De ligging van het hotel direct aan een groot park, de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    De ligging van het hotel direct aan een groot park, de rozentuin, uitzicht op de zee. Voor een bezoek aan Kaleici de oude binnenstad met haven ideaal, bereik van de tram was 5 minuten lopen

  • Beoordeeld op: 26 februari 2016

    8,3
    de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    de locatie

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    7,5
    mooie lokatie, ruime familiekamer en zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    mooie lokatie, ruime familiekamer en zwembad. Ideaal met kinderen als je in de stad wil overnachten.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: