Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Carlton Hotel 4-sterren

Fevziye Sk. No:22 Sehzadebası/Fatih, Fatih, 34470 Istanbul, Turkije

#1144 van de 1.304 hotels in Istanbul

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 720 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    6,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    2,9
    Bizar slecht totaal geen 4 sterren waard.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, hygiene, geen wc papier aanwezig, geluidsoverlast, afbeeldingen en werkelijkheid komen totaal niet overeen. Geen 4 sterren waard. Insecten in de kamer. Bed was totaal NIET comfortabel (hard en klein). Wifi slecht in de kamer. Fitness was in een ander gebouw en sauna was 100 dollar ..

    Locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    3,3
    Ontbijt was niet warm (patat). Je voelt je niet echt welkom.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was heel apart. Met uitchecken was alles oke we hadden geen openstaande rekening. Toen we onderweg naar het schiphol waren kwam de man die bij de balie werkt achter ons aanrennen om door te geven dat we toch voor de minibar moesten betalen. Voor 4 blikjes heeft hij 56 dollar gevraagd.heel onprofessioneel.

    Niks

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    5,0
    Een heerlijke ontbijt, kamers heel slecht, toilet deur stuk,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een heerlijke ontbijt, kamers heel slecht, toilet deur stuk, veel herrie op straat heel de nacht, het bed matras slecht. Slecht geslapen. Wat zonde!!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    4,2
    Verschrikkelijk ik ga er nooit meer naar toe
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt verschrikkelijk Kamer te klein en te oud alles Beetje veel vies

    De ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    3,3
    Slecht heb last van me rug door de matras
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles hygiëne 0 bloed op de lakens vloer niet gestofgezuigd badkamer niet hygenies

    Niks van het hotel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    2,9
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht ontvangst.of op het hotel was of niet maakt hun niets uit.sorry

    Bij na niets.sorry

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    9,6
    Alles was goed behalve wifi. 10/10 voor het personeel.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was wel dramatisch slecht

    Personeel was echt boven uitstekend. Ontbijt was goed. koffie was heerlijk

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,5
    Het hotel ligt op 600 meter loopafstand van metrohalte...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De douchecabine lekte, de lekkage hebben ze gelijk verholpen. Helaas bleef het water, daarna wel iets minder, uit de cabine lopen. Voir de rest een tophotel.

    Het hotel ligt op 600 meter loopafstand van metrohalte Vezneçiler en 100 meter van een bushalte waardoor je alle bezienswaardigheden goed kan bereiken. Elke woensdag is er de locale markt bij de Fatih moskee, deze is ook op loopafstand van het hotel. Dit is zeker een aanrader om je tussen de locals te begeven. Het personeel is ook erg vriendelijk en behulpzaam, goed ontbijt. Tip: via Tripadvisor is de map van Istanbul te downloaden, tevens zonder internet via gps bruikbaar.

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    3,3
    Hotel is schoon dat is het meeste wat mij beviel.
    • Groep

    hotel is te warm, kamer was te klein op de site lijkt het groter. WiFi is zo slecht dat je nauwelijks bereik hebt. ontbijt was vies en de koffie niet te drinken. Personeel zijn niet klantvriendelijk en spreken nauwelijks Engels.

    Hotel is schoon dat is het meeste wat mij beviel.

  • Beoordeeld op: 7 januari 2016

    5,8
    Goed bed /matras;
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niet veel te beleven in de omgeving; Putlucht in de kamer. Gemeld bij de receptie, er zou iemand langskomen en als die persoon het ook rook, dan kon ik de volgende dag mogelijk een nieuwe kamer krijgen (??). Ik heb van 19:30 uur tot 23:00 uur op mijn kamer gewacht, niemand is geweest; Hetzelfde met de roomservice, je belt, er wordt gezegd er komt iemand langs...niemand verschijnt; Ik had elke dag extra haren in mijn bad, terwijl ik die altijd schoon spoel na het douchen. Vriendelijk personeel, maar je kan niet helemaal op ze rekenen;

    Goed bed /matras; Goede WiFi signaal.

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    7,5
    Prima hotel, goede prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Prima hotel, goede prijs/kwaliteit verhouding. Niet ver van sultanahmet buurt. Veilige buurt. Taxi van vliegveld naar hotel is 50 lira (dec 2015), laat je niet oplichten :-)

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    6,7
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De hotelkamer En badkamer vielen tegen. Gedateerd, klein, alle stopcontacten lagen los, kluisje onbruikbaar (was en bleef op slot), vloerbedekking met vlekken. Stoffig.

    Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    4,2
    - is gelegen in een rustig straat waar geen autos mogen...
    • Vakantiereis
    • Groep

    - ontbijt is niet goed en omelet kost extra geld! - Sauna kost extra geld. - Thee in je kamer kost extra geld. - Kamer is klein. - Douchruimte is te klein. En veel meer ....

    - is gelegen in een rustig straat waar geen autos mogen rijden en is dichtbij Grand Bazar.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    7,9
    Schoon hotel, goede locatie, geen 5 sterren hotel maar prima...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douche was klein, het uitzicht minder.

    Schoon hotel, goede locatie, geen 5 sterren hotel maar prima voor een stel dat Istanbul bezoekt voor de bezienswaardigheden. Ontbijt was perfect.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    7,5
    Kamer was ok
    • Vakantiereis
    • Stel

    Tv ouderwets

    Kamer was ok Ontbijd is minder Wifi niet best

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    5,8
    Personeel is echt behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hele kleine kamers, kleine bedden, kleine douche. Teveel geluid van buiten in kamer. Geen nachtrust. Smakeloze ontbijt.

    Personeel is echt behulpzaam

  • Beoordeeld op: 16 maart 2016

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep

    Goed

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    7,5
    Eten was super
    • Vakantiereis
    • Stel

    Telefonische gesprek met de personeel

    Eten was super

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    10
    Super
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen

    Super

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2015

    8,3
    Bij aankomst konden wij eerder ons kamer in.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer was wel aan renovatie toe.

    Bij aankomst konden wij eerder ons kamer in. We kregen een deluxe kamer.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2015

    8,3
    zeer mooi complex
    • Vakantiereis
    • Groep

    wellness was betalend !

    zeer mooi complex kort aan alle bezienswaardigheden

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Carlton Hotel