Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Dedeman Istanbul 5-sterren

Yıldız Posta Cad. No:50 Gayrettepe, Besiktas, 34340 Istanbul, Turkije

#1129 van de 1.413 hotels in Istanbul

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1769 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 37

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    4,6
    De ligging van het hotel was centraal!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers werden niet echt goed schoongemaakt. Het viel me heel erg tegen. De liften waren te krap en moesten lang erop wachten!!

    De ligging van het hotel was centraal!! Heel erg fijn☺️

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    5,8
    Voor mij niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koelkast wat niet werkte en ook nog eens extra moesten betalen voor ijsblokjes.Wc papier wat niet voldoende was of werd aangevuld. Personeel was niet vriendelijk en we moesten ook nog lang wachten als we een verzoek hadden(ijsblokjes, handdoek, flesopener enz)

    Dat ons kamer wel dagelijks werd schoon gemaakt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    8,3
    viel heel goed mee
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het ontbijt prijs is veel te duur

    De kamers zijn goed in staat,heel zuiver,Het hotel is vlakbij de centrum waarheen je toe wilt gaan.. zeker een aanrader! :)

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    2,9
    Highclass Receptioniste
    • Zakenreis
    • Stel
    • Franse Deluxe Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zal beginnen bij onze eerste stoornis. Mevrouw Duygu van de receptie. Op afstand lacht ze je uit, doet alsof je dom bent. Ik heb een kamer geboekt waar je kon roken en met 1 groot twee persoonsbed. Ik heb een kamer gekregen waar je niet kon roken en 2 1 persoonsbedden. Als eerst kregen we een kamer tegenover de school. Er kwam zoveel geluid, dat we na een half uurtje een nieuwe kamer kregen. In de kamer aangekomen zagen we dat het niet schoon was. We wouden een bad nemen, maar helaas kwam er water uit de bad waardoor de hele badkamer onder water zat. We waren meer bezig met schoonmaken dan douchen. Wifi verbinding is echt grappig. Je had alleen bereik op de wc en eerste bed. Bij de tweede bed had je weer geen verbinding. Er waren 2 kopjes, ik had van 1 koffie gedronken en die kopje kwam niet meer terug. Ook werd er steeds aan de deur geklopt, als je keek wie dat was zag je niemand. De kinderen bleven de hele avond kloppen. De nieuwe buren waren erg vervelend. Je kon alles horen wat ze deden en keken. Ze waren erg aanwezig. Dit gemeld bij de receptie en het was meteen na 10 minuten doodstil. Ik voelde me niet fijn in de hotel. Je kwam de hotel binnen en zag en hoorde dat er bij de receptie de dames over je zaten te praten. Je wou de lift pakken, maar omdat er steeds 4 mannen of meer in zaten kon je er niet in of ze lieten duidelijk merken dat je niet welkom was in de lift. Ik heb ontzettend spijt dat ik bij deze hotel heb geboekt. Vorig jaar ging het zo goed, erg jammer. Je verwacht van een reis na 3000 km dat je een normale kamer krijgt met een bad waar je lekker even kan bijkomen. Alle gasten van het hotel kwamen uit hetzelfde land, waardoor dit erg irriteerde. Je zag ze overal. Hierbij vondt ik toch het liefst dat ze rekening met ons konden houden, omdat wij daar maar 4 nachten waren en met 2 dames waren. Het enigste wat we nodig hadden was rust. Dus ze konden ons echt wel ergens plaatsen waar geen kinderen waren.

    Ligging van het hotel is perfect als je veel met het openbaar vervoer wilt doen. De heer die de bagages regelt Kemal bey was erg aardig. Hatice hanim die de schoonmaak van verdieping 3 regelt ook, erg behulpzaam. De beveiligers zijn allemaal super. Alle personeel is erg aardig, behalve bij de receptie. Die voelen zich highclass!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    10
    Uitstekend hotel! Zeker voor herhaling vatbaar!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wifi in de kamers is erg matig.

    de ligging is perfect, alles is goed te bereiken (ook met de ov). Het personeel was erg vriendelijk en het hotel biedt een uitstekend comfort!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    7,1
    Goede bestemming
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kosten zijn te hoog

    Goede bestemming

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,9
    Heel centraal
    • Zakenreis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het is een oude gebouw.het heeft een renovatie nodig.

    heel centraal gelegen.goede personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    5,4
    Lawaai, te druk, te weinig Engelstalig personeel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Franse Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai, te druk, te weinig Engelstalig personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    3,5
    Kamer niet verwacht wat op internet gezien.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was onaangenaam

    Kamer niet verwacht wat op internet gezien. Niet waardig Vr de prijs. Oneerlijke prijs, niet waardig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    6,3
    Geen goede ervaringen met de receptionisten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Franse Deluxe Kamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dramatische receptionisten! Echt hele slechte ervaringen.

    Locatie.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    6,3
    Te veel lawaai s’avonds door een party op de terras...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te veel lawaai s’avonds door een party op de terras verdieping zeer irritant!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    7,5
    Het uitzicht was perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze hebben aan ons niet doorgegeven dat er massage en een zwembad was in het hotel.

    Het uitzicht was perfect

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Franse Superior Kamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sauna was dicht

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    4,6
    Je wacht 15/30 minuten op een lift😡!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Franse Superior Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je wacht 15/30 minuten op een lift😡!!!!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,4
    Was niet echt mijn favoriete verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De haardroger wat stuk en de tv stond vast bij een tv zender.

    De personeel vond ik best wel aardig

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    5,8
    Ouderwetse kamers en een slechte organisatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer

    De locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    4,6
    Klantvriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Franse Superior Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veroudert hotel bedden waren oud douche lekt

    Klantvriendelijkheid

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,9
    Ligging was top.
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging was top. Vriendelijke personeel en eigen taxi voor de deur!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    4,6
    Hand doeken niet gewisseld elke dag en thee koffie bekers ...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hand doeken niet gewisseld elke dag en thee koffie bekers volgende dag niet meer op zijn plek veel wachten op lift ene was buiten service

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    3,8
    Niks
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kapotte lift, slechte wifi, wc's sporlen niet goed door. Absoluut geen 5 sterren

    Niks

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    4,2
    Ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rest

    Ligging

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    3,8
    Slechte hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel, bedden en slechte onderhoud van douches etc

    De lift

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks top hotel

    Locatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    9,2
    Goed hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Franse Superior Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed

    Personeel en ligging super. Goed hotel voor perfecte prijs

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    10
    Heerlijk genoten op een toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Franse Superior Kamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi bereik op de kamer was iets minder

    Locatie was perfect! Alle openbaar vervoersmiddelen in de buurt

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    7,9
    Hotel was erg schoon en locatie is prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De Wi-Fi was niet optimaal (we hadden niet altijd bereik) en de bedden waren niet super comfortabel.

    Hotel was erg schoon en locatie is prima.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    5,0
    Je verwacht meer voor een 5 sterren hotel. Het leek wel een 3 sterren hotel!
    • Groep
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bovenste verdieping het lounge was leuk.leuke sfeer.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    9,6
    Super hotel, mooie uitzicht, personeel heelbehulpzaam, zeker...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super hotel, mooie uitzicht, personeel heelbehulpzaam, zeker een aanrader

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    6,7
    Personeel was wel erg behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was niet helemaal geluidsdicht en het hotel lag op een vlieg route waardoor je om de 5 minuten wel een vliegtuig hoorde. Voor het gebruik van zwembad een badmuts moet aanschaffen. Bubbelbad was buiten gebruik.

    Personeel was wel erg behulpzaam. De toproof bar had een mooi uitzicht.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    7,5
    zeer goed en uitgebreid ontbijt
    • Zakenreis
    • Stel

    Met 5 Sterren in een DeLuxe kamer verwacht je een best wel luxe kamer. Maar echt heel DeLuxe was deze niet. Het was een gewone goede standaard kamer.

    zeer goed en uitgebreid ontbijt

  • Beoordeeld op: 11 november 2015

    10
    De Service wat Top en in het bijzonder Dhr.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Heel soms duurde de lift te lang voordat die kwam, maar het stoorde me niet.

    De Service wat Top en in het bijzonder Dhr. E. Sogutlu was erg behulpzaam! Bedden lagen lekker! Het ontbijt is super! Locatie kan niet beter. Dit was mijn 2e keer in dit Hotel en ik ga zeker terug.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    9,2
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Ontbijt

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    9,2
    Niet werkende wifi !
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niet werkende wifi !!!

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    7,9
    Comfortabel en hygiene
    • Vakantiereis
    • Stel

    Afstand naar de bezienswaardigheden vielen tegen

    Comfortabel en hygiene

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    5,8
    Niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bijna alles, geen of slechte wifi, elke morgen werden we wakker gemaakt door het personeel (kamercontrole?)

    Niets

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    6,7
    slechte matras
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    slechte matras

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    8,3
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen haman

    Zwembad

Er zijn ook 19 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 37

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Dedeman Istanbul

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: