Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Evsen

Hocapasa Mah. Ibn-i Kemal Cad. No: 9 - Sirkeci, Fatih, 34134 Istanbul, Turkije

#350 van de 1.436 hotels in Istanbul

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 411 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 11

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    4,6
    Fijne locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden werden niet dagelijks verschoond. Wij hebben 5 dagen lang dezelfde kussenhoes gebruikt. Ook de douche was heel erg verouderd waardoor het niet zo hygiënisch eruit zag. De badkamer was heel krap

    Fijne locatie. Personeel heeft rekening gehouden met onze wens voor een kamer aan de voorzijde

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    9,2
    Personeel was heel erg vriendelijk .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Budget Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kon in de kamer niks warms drinken (thee,koffie)

    Personeel was heel erg vriendelijk ...

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    10
    Perfect hotel voor een perfecte prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift van het hotel is klein maar voor de rest perfect hotel

    Was overal vlakbij de bezienswaardigheden

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,5
    Hat was gezellig en leuk.... Tevreden....
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Dat de Lakens elke dag verwisseld kunnen worden....

    Het ontbijt was heerlijk...

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    9,2
    Prima hotel voor een stedentrip!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede prijs/kwaliteit verhouding! Ov op 2 min loopafstand ! Zeer vriendelijk dn behulpzaam personeel

    Verbleven in februari 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    7,1
    Alles wat top geregeld!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zie boven

    Alles wat top geregeld! Alleen mag er meer gedaan worden op de badkamer..wc veelste krap.. Geen plek voor koffers moest er steeds overheen springen. Tafeltje in de kamermwaar stoom was zat zowat los.. Ieder x als we lader er uit haalde kwam er een flits uit de stopcontact! Kleren kast. Was nie goed afgewerkt je zag zelfs de muur en veelste oude koelkast... Kamer 302! Voor de rest hebben we genoten. Personeel was echt super!!

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    10
    Ontbijt super uitgebreid tot aan toetjes was gedacht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alleen wc zitting tegen de wand bij zitten niet comfortabel maar dat kunnen ze niet veranderen denk ik

    Ontbijt super uitgebreid tot aan toetjes was gedacht. Kamers zijn iets aan de kleine kant. We hadden een comfort kamer met uitzicht. Rustige ligging geen verkeer. Ligging naar tram was perfect. Alleen wc zat bijna tegen de muur bij het zitten niet comfortabel maar douche etc was ruim. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 16 januari 2016

    9,2
    Personelen zijn super vriendelijk, elke moment staan ze...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niks viel mij tegen, nadat ik de eerst keer het hotel betreed zijn wij zo goed opgevangen door de receptie ( ugur ) dan zie je denk ik automatisch het mindere punten ook niet meer.

    Personelen zijn super vriendelijk, elke moment staan ze klaar voor services! Vooral dhr. Ugur en dhr. Emre en alle andere natuurlijk maar deze 2 hebben wij het meest gezien.

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    10
    Ligging was schitterend,zeer vriendelijk en behulpzaam...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geluid uit andere kamers,kamers zijn iets te klein,maar ik denk dat je met deze prijsklasse niet anders vind dat groter is

    Ligging was schitterend,zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,3
    Het personeel was erg aardig en behulpzaam!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamer had geen raam maar een dakraampje in het plafond.

    Het personeel was erg aardig en behulpzaam!

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    9,2
    Er was geen raam in het kamer aanwezig
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was geen raam in het kamer aanwezig

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: