Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Golden Horn Hotel 4-sterren

Ebusuud Cad. No: 26 Sirkeci, Fatih, 34410 Istanbul, Turkije

#828 van de 1.304 hotels in Istanbul

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1190 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 37

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    6,7
    Perfect gelegen in de stad.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Zonder Raam
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer zag op de foto mooier uit dan in het echt. Foto's misleiden enorm. Service kan wel beter

    Perfect gelegen in de stad. Alles is in loop afstand te bereiken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    5,0
    Let op, de normale 2 persoonskamer is super klein, met weinig ruimte en geen ramen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Zonder Raam
    • Verbleef 5 nachten

    Kamer kwam niet overeen met de fotos op booking.com. We hadden de normale 2 pers. kamer geboekt, maar kwamen terecht in een donker hok zonder raam. In de kamer staat het bed en daar omheen heb je vrij weinig ruimte. Dit zie je niet op de fotos van het hotel op booking.com. Kamer bevindt zich op verdieping -1, waar de schoonmaak spullen liggen en waar vuilniszakken op de gang lagen. Wij hadden gevraagd om een 2 persoonsbed. Echter hebben ze geen 2 persoonsbed. Zij zetten gewoon de 2 1persoonsbedden tegen elkaar aan. Het ontbijt is vrij simpel. Met flink wat moeite is ons uiteindelijk een betere kamer toegewezen.

    De locatie is top. Personeel is vriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    8,3
    Personeelsleden waren super vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel mag gerenoveerd worden. De foto’s zijn paar jaar geleden genomen.

    Personeelsleden waren super vriendelijk. Locatie van het hotel was fantastisch. Op het terras kon men alle mooie monumenten zien.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    3,3
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Zonder Raam
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buiten uitzicht was minder vanwege de uitsteek schoorstenen die in de weg stonden . Het was niet zo groot net als op de site . De kamers leken op eerste zich schoon tot dat we kleine beesten tegen kwamen in de kamer en badkamer .

    Locatie was goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    7,9
    We hadden een kamer zonder raam geboekt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Zonder Raam
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch wat kleine kamers dan ik had gedacht. Maar goed te doen. En geen kapstokken in de kamers.. dat vond ik jammer

    We hadden een kamer zonder raam geboekt. Bij aankomst kregen we toch gratis een upgrade naar een delux kamer op de 4e verdieping. Top personeel.. Allemaal hulpzaam en vriendelijk. Uitzicht op 7e verdieping waar je ontbijt was superieur.. echt een aanrader..

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,9
    Toplocatie en super vriendelijke personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Zonder Raam
    • Verbleef 4 nachten

    Eerste nacht in een kamer in de kelder- ruimte.

    Bij het boeken van de vakantie, hadden wij kamer zonder raam (kelder- deel) gekozen. We dachten dat het geen probleem kon zijn omdat we enkel voor slapen naar hotel zouden gaan, maar dit is tegengevallen voor ons. Volgende ochtend hebben wij gevraagd voor een andere kamer en dit hebben ze onmiddellijk voor ons kunnen regelen, uiteraard hebben we het verschil moeten betalen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    10
    Het was super!!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was super! Hotel/kamer was proper! Personeel was heel vriendelijk! Ik wil het personeel en vooral Mr Aydin bedanken voor hun hulp! Ligging was ook perfect. 10m van Ayasofia/Topkapi museum....

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    8,8
    geweldig verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Extra Bed
    • Verbleef 4 nachten

    er is maar 1 klein lift aanwezig. gangen op de etages zijn smal.

    Wij zijn met 2 volwassenen en 2 kinderen geweest en kwamen als eerst terecht in een heel klein kamer. Personeel was heel vriendelijk om voor ons alsnog een wat ruimer kamer aan te bieden. en dat beviel ons perfect.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    9,2
    uitstekende ligging, overal dichtbij.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    uitstekende ligging, overal dichtbij. op 50m kun je de Marmaray metro nemen. wij konden met al onze vragen terecht bij het onthaal. propere kamers.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    8,8
    Erg goed en mooi hotel voor een prima prijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Zonder Raam
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zijn 2 gebouwen wat in de buurt is van elkaar maar de hoofdlocatie is een stuk luxer als de ander.

    Uitstekende locatie, dichtbij metro en tramhaltes. Erg vriendelijk personeel en ook behulpzaam.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 8 december 2016

    10
    Super vakantie gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Alles voldeed perfect aan onze verwachtingen. Bij aankomst kregen we voor dezelfde prijs een suite aangeboden. Alles was super schoon, het ontbijt hadden veel keuze en was lekker en het uitzicht was perfect. Verder stonden de medewerkers dag en nacht voor je klaar vooral meneer Ali van de receptie en meneer Seçkin van het restaurant hebben ons veel geholpen tijdens ons verblijf. Bedankt Golden Horn Sirkeci!!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    6,3
    Personeel slecht!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel slecht!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    6,7
    Je kan andere goed horen in je kamer, geen geluiddichte...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Zonder Raam
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kan andere goed horen in je kamer, geen geluiddichte wanden

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    7,1
    Lieve mensen, nieuwe kamer gekregen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Zonder Raam
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt niet echt veel keus en in de middag bij de thee viel de keus kwa zoetig heid erg tegen

    Bedden waren heerlijk

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    3,8
    Zonde van mijn geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Zonder Raam
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Niks

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    5,0
    Kamers zijn oud en vies vooral die op de eerst en tweede...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Extra Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn oud en vies vooral die op de eerst en tweede verdieping.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    6,3
    Niet viersterren waardig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen voorzieningen, bad en kledingkast.

    Locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,8
    Prijs kwaliteit verhouding super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Zonder Raam
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De omgeving en het hotel op zich.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    8,3
    Perfecte locatie van een gezellige hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    Perfecte locatie. nog geen 100m van tramhalte.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    8,8
    Terras
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Terras

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    6,3
    Het lokatie en gast vriendelijkheid
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt

    Het lokatie en gast vriendelijkheid

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    6,7
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    6,7
    Badkamer te klein
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer te klein

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,9
    personeel heel vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Zonder Raam
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kamers te klein kast ook

    personeel heel vriendelijk

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    10
    Leuke locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het eten ( ontbijt) iets uitgebreider.

    Leuke locatie. Uitstekende accomodatie. Schoon en voorzien van alle benodigdheden. Vooral het terras was een uitblinker. Personeel heel vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    7,5
    locatie en uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    beetje vervallen en op zijn retour. spullen in de kamer moesten worden hersteld zoals TV en kluisje

    locatie en uitzicht. lekker turks ontbijt. vriendelijke mensen

  • Beoordeeld op: 4 februari 2016

    4,6
    Locatie van het hotel is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen hygiënisch hotel!! De badkamer stonk waardoor het bijna niet mogelijk was om naar binnen te gaan. Voor hetzelfde geld kan je makkelijk een ander hotel boeken.

    Locatie van het hotel is goed. Rustige wijk, dichtbij het openbaar vervoer

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2015

    9,6
    De locatie, alles op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zijn klein, oude centrum (met veel hotels) en weinig ruimte. Wifi werkte niet goed, men kent het probleem en werkt aan een oplossing.

    De locatie, alles op loopafstand. Kamers zijn klein en comfortabel. Het ontbijt was goed en uitgebreid. Personeel vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    9,6
    If I can return to Istanbul one of these days, I definitely...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    If I can return to Istanbul one of these days, I definitely book this Hotel again! Nice rooms, good beds, breakfast in a restaurant with a view (!), a "Happy Hour" at tea time

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    8,3
    Hotel op loopafstand van diverse hoogtepunten van Istanbul.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer aan de kleine kant. Warm water niet altijd beschikbaar.

    Hotel op loopafstand van diverse hoogtepunten van Istanbul. Wat verder de stad in kun je het uitstekende openbare vervoer gebruiken

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    8,8
    Personeel is erg vriendelijk en geeft aandacht aan de klant.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Eerste nacht hadden wij een kamer waarin gerookt was en ook rookgeur via de badkamer naar binnen.

    Personeel is erg vriendelijk en geeft aandacht aan de klant. Zo waren wij de eerste nacht niet tevreden met onze kamer en dat is probleemloos verandert naar een andere kamer. Ontbijt is perfect met goede uitzicht ten opzichte van andere hotels in de buurt waarbij je in de kelder moet ontbijten, hier ontbijt je op de 7de verdieping met uitgebreide aanbod. Tevens wil Meneer Seckin erg bedanken, hij gaat goed om met zijn klanten en bied perfecte hulp aan als je ook met kinderen bent.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,1
    goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    hygiëne kan beter: stof onder bed en gordijnen hebben een wasbeurt nodig. Gordijnen niet genoeg verduisterend last van verkeer

    goede locatie vriendelijke personeel, vooral personeel restaurant!!!! ruime kamer ontbijt: brede keus restaurant met mooie uitzicht

  • Beoordeeld op: 20 februari 2016

    10
    Was echt prachtig en
    • Vakantiereis
    • Stel

    Was echt prachtig en Netjes en propper en talip heeft ons altijd geholpen.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    10
    Vriendelijk + zeer klantvriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Vriendelijk + zeer klantvriendelijk personeel.. Mooie locatie en super hotel!

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    8,8
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    kleine kamer

    Vriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijt. Centraal gelegen.

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    6,7
    adequaat personeel in restaurant
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Luidruchtig matig personeel aan receptie hygiene slecht verzorgde kamers

    adequaat personeel in restaurant ligging

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    8,8
    Hotel lag op het middelpunt van de bezoek vaardigheden...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamers waren te klein voor 2 personen

    Hotel lag op het middelpunt van de bezoek vaardigheden (blauwe moskee, Ays Sofia moskee)

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 37

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Golden Horn Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: