Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hadrianus Hotel

Kılıcaslan Mahallesi, Zeytin Street, No.4 A/B, Historisch Centrum Kaleici, 07100 Antalya, Turkije

#17 van de 167 hotels in Antalya

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 143 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    5,8
    Prachtige locatie midden in de oude stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kunt hier beter van de tuin genieten voor een diner. Als hotelgasten heb je iedere nacht tot ver in de nacht (ca 2 tot 3 uur) pittige overlast van muziek vanuit de tuin. Tenzij je dat prettig vind natuurlijk

    Prachtige locatie midden in de oude stad. De locatie heeft een hele idyllische binnentuin.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    10
    vriendelijk, mooi, authentiek , heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen tegenvallers, we waren heel tevreden

    we hadden gereserveerd voor een nacht , maar het beviel zo goed dat we een week gebleven zijn, rustig hotel ,midden in de oude stad , uitstekend ontbijt en service. Vriendelijke , behulpzame bediening, mooie authentieke kamers, van alle gemakken voorzien, UITSTEKEND!!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    8,8
    Zeer aan te bevelen voor gasten die in het oude centrum willen verblijven. Knus en kleinschalig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiesuite (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was aan harde en kleine kant.

    De ligging midden in het oude centrum en de mooie en rustige binnentuin. Daarnaast zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    5,4
    Uitzicht buiten terras
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer + ontbijt

    Uitzicht buiten terras

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    8,3
    Mooi knus hotelletje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tuin van de accommodatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    10
    Thuis komen in Antalya
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie, gezellige nette kamer en hele aardige werknemers!

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    10
    Heerlijk geslapen in mooi authentiek hotel in het hart van...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Heerlijk geslapen in mooi authentiek hotel in het hart van het oude centrum met grote fantastische tuin, een oase van rust. Genoten van het uitgebreide en verse ontbijt. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel bezienswaardigheden, haven en strandje op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    10
    De plek is heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De plek is heerlijk! Een mooie omgeving. Personeel is zeer klantvriendelijk ze kunnen Nederlands, Engels en Turks dat is erg makkelijk. Ontbijt was alles na mij zin. Mijn kamer vond ik netjes en hygiënisch. Ik heb een enorm fijn verblijf gehad. Bedankt!

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    8,8
    vriendelijke mensen en een tuin waarin je tot rut kunt komen
    • Vakantiereis
    • Stel

    vriendelijke mensen en een tuin waarin je tot rut kunt komen

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    6,7
    Rustige ligging met tuin onder cirtrusbomen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel te kleine kamers Sober ontbijt

    Rustige ligging met tuin onder cirtrusbomen Uitermate vriendelijk personeel Prima WiFi

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    9,2
    Toplocatie, mooie tuin, lekker ontbijt met zelfgemaakte...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Wifi-signaal in kamer was niet heel sterk

    Toplocatie, mooie tuin, lekker ontbijt met zelfgemaakte producten, vriendelijk personeel

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: