Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton Kayseri 5-sterren

Cumhuriyet Meydani Istasyon Cad No:1, 38010 Kayseri, Turkije

#12 van de 26 hotels in Kayseri

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 476 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    5,8
    het leek in het begin wel leuk wat later echt tegenviel!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    wat zeer tegenviel is dat het zwembad na 1 dag dicht moest naar zeggen was het een verbouwing. het was gemiddeld 40graden dan ga je toch niet het zwembad dicht gooien. elke dag werd er gezegd dat het de volgende dag open ging wat helaas de gehele verblijf niet open ging en dit moest ik aan mijn 5jarig zoontje vertellen. Dit viel mij zwaar tegen!!!!!

    uitzicht op de stad was mooi.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    6,7
    Niet echt comfortabel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamersleutel was vervelend moest elke keer als ik bij me kamer was weer terug naar receptie omdat ik me deur weer niet open kreeg. Ik ha geboekt en betaald voor 7 nachten maar hadden bij incecheken vermeld dat ik eerder kon vertrekken , dat wassen geen probleem en ik zou dan de nachten die ik niet verbleef terug krijgen. Na 5 nachten wilde.ikuitchecken maar er werd toen gezegt dat ik geen geld terug kon krijgen. Uiteindelijk na half uur gelul toch me geld gekregen maar onnodig tijd verloren waardoor ik bijna te laat was voor airport

    Uitzicht

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    3,3
    Waardeloos
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was te klein. Geen badslippers, geen badjas, thee of koffie en of glazen voor een persoon, moest steeds erom vragen. Kamer niet goed schoon. Personeel : niet iedereen kon redelijk engels spreken. Informatie was zeer slecht.( gevraagd naar afstand van adres. Het zou 15 min zijn. Taxi heeft 3 urr gereden. Uiteindelijk taxi gevraagd terug te rijden. 15 min en 3 uur is een verschil. Boven alles maak je kenbaar waar je tegen aanloopt. Lijkt aslof je een dove hebt aangesproken. Laatste dag wordt 50 tl gevraagd voor internet maar dat was bij booking niet vermeld? Al met al Hilton voor pns waardeloos.😶

    Sorry. Niets behalve ligging Zeer teleurgesteld. Voor mij vergelijkbaar met 2 sterren. En dan laat je het personeel weten waar je tegen aanloopt, wat je niet bevalt. Lijkt alsof je tegen een paal heb staan praten. Geen actie en geen reactie. Voor mij geen Hilton.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    5,0
    Je wordt gewoon voor de gek gehouden dat de airco niet werkt...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ventilatie airco gloei heet.

    Je wordt gewoon voor de gek gehouden dat de airco niet werkt maar dat staat centraal uit in het hele hotel, er wordt een monteur gestuurd, die kijkt en doet alsof die zijn best doet en zegt dat die een ander kamer gaat regelen, en je hoor helemaal niets meer, heb de hele dag en nacht niet kunnen slapen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    6,7
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hilton Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren renovatie werken aan het welness center en dat was vooral de hoofd reden dat ik dit hotel geboekt hebt. Ik heb veel betaalt en voor wat? Geen welness, geen massage, geen hamam, geen ontspanning!

    De kamers waren geweldig en zeker het kingsize bed!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    10
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg warm.

    Heerlijk ontbijt. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    9,2
    Het beviel goed, het locatie is top
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi verbinding

    Locatie en het uitzicht

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    9,2
    De temperatuur in de kamer was te hoog.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Hilton Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De temperatuur in de kamer was te hoog. Kreeg deze niet omlaag

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    3,3
    Slecht, alles moet je apart betalen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Slecht, alles moet je apart betalen!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    10
    Veiligheid achoonheid en beteouwbaarheid
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Hilton Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veiligheid achoonheid en beteouwbaarheid

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    7,5
    Wifi kon beter.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi kon beter.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    10
    Vervblijf was heel leuk goed maar men zin gehad
    • Individuele reiziger
    • Hilton Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was prima mag niet klagen

    Kamers verzorging uitstraling

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    9,2
    was top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hilton Kamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    locatie en uitzicht

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    9,2
    Zeer goeie verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Internet verbinding zeer slecht😒

    Lokatie, zeer ruime kamers, vriendelijke personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    9,6
    uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    uitzicht

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    6,3
    De kamer was groot en ruim
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamertemperatuur was 25 graden celcius en niet te reguleren via de airconditioning op de kamer zelf, de temperatuur was onaangenaam warm en daardoor oncomfortabel. Zwembad koud en zeer ongezellig ivm slechte verlichting niet hilton waardig!

    De kamer was groot en ruim

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    6,7
    Ligging en uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Airco viel automatisch uit. Deze moesten wij snachts telkens aan zetten. Geen nieuwe kamer aangeboden gekregen, technische dienst hielp ook niet. Wifi zeer slecht

    Ligging en uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    7,1
    De locatie en het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Comfort viel echt vies tegen

    De locatie en het personeel

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    5,4
    Locatie leuk
    • Zakenreis
    • Stel

    Mensen zeker een afrader eenz en nooit meer veelste duur het is het niet waard probeer beter een andere hotel

    Locatie leuk

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: