Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Oscar

Ataturk Cad. 1302 Sok. No:12, 07100 Antalya, Turkije

#74 van de 167 hotels in Antalya

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 327 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    5,8
    Locatie super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht schoon gemaakt, we hadden niet de kamer gekregen waar we voor betaald hadden! Handdoeken leggen gelijk na het eten, anders geen plek.

    Locatie super!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    10
    Erg gezellig en voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was aan de kleine kant.

    Er was geen groot buffet, maar er was heerlijk eten bij zowel ontbijt als diner. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en onthouden je voorkeuren. Wil je ter plaatse wat drinken, dan is het niet duur. Het hotel ligt in de buurt van Kaleici (oude binnenstad) en het centrum! Het is swn super gezellige omgeving.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    8,8
    Sfeervol
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Onze douchekop zat los.

    De locatie is heel goed. De sfeer in het hotel is fijn. Een gezellige binnenplaats waar je kunt eten, relaxen, zwemmen. Het personeel is erg vriendelijk, ze willen graag sociaal kletsen en doen alles om het naar je zin te maken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    10
    Ik heb genoten van het verblijf in het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zijn al 3 keer geweest en het is een vertrouwd hotel met aardig personeel. Staan elke moment klaar om je te helpen. In de buurt ook veel winkels, restaurants en de old town te bezichtigen. Super zal er zeker weer heen gaan.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    8,3
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verbleef 11 nachten

    spijtig dat er nooit omelet werd gegegeven tijdens mijn 12d ... enkel gekookte eieren beschikbaar meer lawaai van de honden 's nachts nu ze met 2 zijn ....

    personeel vriendelijk en uiterst behulpzaam

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,9
    Goede prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    Locatie is top, aan de rand van het centrum en goed te bereiken met openbaar vervoer. 's Nachts rustig, overdag gezellig druk. Veel restaurants in de buurt. Kamers zijn prima, bedden goed. Er is een zwembad aanwezig bij het hotel, maar in deze tijd van het jaar was deze niet in gebruik. Verder is er bij het hotel weinig te doen, maar gezien de ligging is er buiten het hotel voldoende te doen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    8,3
    Eenvoudig maar prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was goed als je kijkt naar de prijs

    Personeel erg vriendelijk, het eten is eenvoudig,.maar daar betaal je ook voor. Schoon. Prima hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    7,9
    BIJ HET ONTBIJT.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 11 nachten

    BIJ HET ONTBIJT.... ALTIJD ENKEL GEKOOKTE EIEREN ... NOOIT OMELET OF PAARDENOOG ENKEL WIT OF BRUIN BROOD TE VERKRIJGEN

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    2,5
    Onhygienisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel was oud en was toe aan renovatie zonde voor het verblijf

    niets

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    8,3
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    alle dagen zelfde aanbod ontbijt en enkel wit brood

    moderne kamer, uitstekende ligging

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    8,3
    de ligging is perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    niks eigenlijk

    de ligging is perfect.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    9,2
    Prima hotel voor heel weinig geld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 10 nachten

    Temperatuur van de douche.

    Heel vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    10
    Alles was naar wens zeer mooi en gezelig hotel erg...
    • Stel

    Alles was naar wens zeer mooi en gezelig hotel erg behulpzaam en weet zeker dat we de volgende keer zelfde hotel weer nemen het eten was echt een 10 op 10 waard de kamer ruim en net en voor die prijs halfpension dat vind je niet direkt aan de winkels en de oude stad kortom raad het iedereen aan dank je we hebben er geen moment spijt van had gr filip brusseel

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    3,3
    Only good thing was location
    • Vakantiereis
    • Stel

    Schimmel in de kamer bij tapijtranden.onder het bed lagen pindaresten en andere beschimmelde etensresten en vol met stof.Waren daar 1 dag. 3 kakkerlakken in kamer. Ga daar niet eten savonds staat een man daar kip en ander soort vlees op de bqq te gooien half rauw gooit hij dat in een bak waaruit je zo een stuk kan pakken .gaf het aan een straatkat in het hotel en die weigerde het zelfs te eten.alleen keuze uit salades die allemaal hetzelfde smaken dik met yogurt aangemaakt te smerig voor woorden.veel te weinig plek om te zitten tijdens avondeten eigenaar boeide het niet dat wij staand moesten eten bleef zelf met een vriend gewoon aan zijn tafeltje zitten met een sigaret.Lig je lekker bij het zwembad moet je daar weg om 5 uur want dan gaan ze schoonmaken dus zoek het uit als je wilt relaxen..7 uur begint het eten dus na 5 geen mogelijkheid om te zwemmen of te liggen op je bedje.kamer met uitzicht is zwaar gelogen.enige uitzicht is gebouw van de buren op 2 meter afstand van je raam

    Only good thing was location

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: