Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Polatdemir Hotel 3-sterren

Aksaray Cad. No:7 Laleli, Fatih, 34096 Istanbul, Turkije

#250 van de 1.304 hotels in Istanbul

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 675 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,1
    Goede nette hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens het ontbijten.....zeer weinig tafels aanwezig. Moest soms wachten tot iemand opstond.

    Ligging! Ideaal vlakbij de tram en metro en bussen. Eettentjes ook aanwezig en geldwisselkantoren en vele winkels waar je goedkoop kunt shoppen. In de avond kun je zo in een paar stappen lopen bij een café Mado gezellig drinken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,5
    goed hotel met uitstekende ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was te klein.onvoldoende licht .

    Hotel is heel goed gelegen.Ontbijt was niet uitgebreid maar wel lekker.Hygiëne was super.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    10
    Zeer aangenaam en proper hotel. Is een aanrader zou zeker teruggaan.
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was er goed proper en net. Qua locatie ideaal gelegen.je kunt overal naartoe dichtbij tramhalte en metro.

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    9,2
    Personeel is zeer vriendelijk en gemotiveerd en dat zie je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt had wat uitgebreider gekunt.

    Personeel is zeer vriendelijk en gemotiveerd en dat zie je terug in service en hygiëne. Prijs/kwaliteit verhouding was optimaal. Je kreeg waard voor je prijs. Goede bereikbaarheid ov.

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    9,2
    Personeel was netjes en verlenen goede service.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi was matig en laatste dagen werkte deze totaal niet meer. De hoofdkussen was te hard en er was geen helaas alternatief. Ontbijt was eentonig

    Personeel was netjes en verlenen goede service. De badkamer was netjes en schoon. Het bed sliep erg goed. De ligging was centraal en erg goed. Goed te bereiken met openbaar vervoer.

  • Beoordeeld op: 9 februari 2015

    7,9
    Het is goed voor je geld accomidatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Varitaie in de open buffet Geen strijk ijzer ( je moet naar de stomeij ) je hebt strijkijzer nodig

    Het is goed voor je geld accomidatie personeel is uitstekend heelschoon locatie is goed ( Als ze strijkijzer beschickbaar stellen en de WIFI versterken ) dan zijn ze perfect

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    10
    kamer,ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    niets

    kamer,ontbijt.locatie

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    8,8
    Prettige sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Er was een enkele keer koud water bij het douchen

    Prettige sfeer

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    10
    Locatie, ontbijt, vriendelijkheid, bedden en badkamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamer was wat kleiner dan gedacht

    Locatie, ontbijt, vriendelijkheid, bedden en badkamer

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    8,3
    Eerlijk zegen het is een schone hotel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Weinig TV kanalen. Maar het is niet van belang.

    Eerlijk zegen het is een schone hotel

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Polatdemir Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: