Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Grand Sagcanlar Hotel 3-sterren

Mermerciler Cad. No:11 Yenikapi, Fatih, 34130 Istanbul, Turkije

#729 van de 1.304 hotels in Istanbul

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 843 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    6,3
    Ons verblijf was normaal.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (5 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden geen mooie uitzicht. We kregen een hele andere uitzicht omdat we aan de zijkant van het hotel verbleven.

    Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    6,7
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Onze kamer was op de eerste verdieping. 'S avonds en 's morgens was er een verschrikkelijke rookgeur.

    Ontbijt was goed. Locatie ideaal. Personeel vriendelijk!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    6,3
    Is wel ok maar voor dit bedrag verwacht ik meer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak! Wi-Fi zeer slechte verbinding! 90 % geen bereik erg irriterend!! Ook tijdens het ontbijt werden de borden veels te snel opgeruimd. Ik voelde me echt opgejaagd. Ik kies volgende x een ander hotel Jammer!

    Locatie ! Alle vervoer echt 5 minuten lopen...wil je naar Azië pak de marmary metro. Wil je maar de airport ook met de metro! Wil je maar de toeriste attracties? Pak de bus en tram!! Geen taxi nodig. Vele winkeltjes naast ook wisselkantoren. Shoppen kan je er goed doen! Prijzen zijn echt redelijk vergeleken met de andere buurten! Geld ook voor het eten prima prijzen!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    6,7
    Wel oke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer, we kregen eerst een vraag of we al eerder geweest waren en toen kregen we een kamer waar op de kussens nog damesharen op zaten en na melden kregen we een kamer die wat schoner was.. wifi was zeer slecht

    Ontbijt was gewoon standaard

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    5,4
    De bedden waren comfortabel en het personeel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De kamers waren zeer gehorig, we konden woordelijk horen wat de buren tegen elkaar zeiden. Verder was de buurt absoluut slecht vooral als je met een familie reist en je je kinderen niet tussen de prostituees en drugshandelaren door wilt laten lopen.

    De bedden waren comfortabel en het personeel vriendelijk.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    5,0
    lokatie
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    geen rekening

    lokatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    7,5
    Personeel was vriendelıjk en ontbijt was ook goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als gezın kon je ın de avond nıet met een goed gevoel naar buıten. Vanwege zakkenrollers.

    Personeel was vriendelıjk en ontbijt was ook goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    7,5
    Het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De taxi prijs!!! Hotel biedt ze aan voor €30,- terwijl ik buiten een taxi op de terug heb gevonden voor €15,-!! Ook uitjes die hotel aanbieden veels te prijzig!

    Het ontbijt was goed.locatie dichtbij metro bussen. Om het hotel heen vele winkeltjes en restaurants en geld automaten. receptie personeel waren super vriendelijk! Ook schoonmaak vond ik prima!

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    9,6
    Ontbijt was fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niet van toepassing

    Ontbijt was fantastisch! Het lijkt wel een 5* hotel. Locatie is perfect, op loopafstand kan je met de Marmaray naar de Europese kant binnen 4 minuten. Andersom heb je directe metro verbinding met Atatürk luchthaven, reis tussen luchthaven en hotel met de metro duurt 35 minuten. Op 5 minuten loop afstand kan je naar Aksaray lopen, daar kan je met de metro richting SultanAhmet plein. Echt een aanrader!

  • Beoordeeld op: 26 februari 2016

    8,8
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Schoonmaak kon beter. Ook is er pringels en 2 redbulls weggehaald uit onze koelkast... we weten niet door wie. Uiteindelijk er niet voor betaald natuurlijk. Ze deden daar helemaal niet moeilijk over bij het uitchecken. Dat was wel fijn.

    Ontbijt was goed. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    10
    -het hotel was erg leuk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    -niets -nothing

    -het hotel was erg leuk.prachtige locatie.Ik hou van dit hotel. -staff is increadibly friendly to and patient with me.hotel location is near histrocial places and everywhere.subways and marmaray near hotel(2-3 min).ı like my room(sea view).location is very well.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    7,9
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie ligt niet echt centraal van de winkels. Je moet toch even reizen als je ergens heen wilt

    Vriendelijk personeel Schone kamers Goede prijs

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    10
    schoon en mooi hotel.
    • Individuele reiziger

    schoon en mooi hotel. de kamers zijn rustig.de kamers zijn groot.locatie is zeer goed.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Grand Sagcanlar Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: