Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Byzantium Suites Hotel & Spa

Cankurtaran Mah. Akbiyik Cad. No:29 Sultanahmet, Fatih, 34122 Istanbul, Turkije

#448 van de 1.304 hotels in Istanbul

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 760 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,9
    Vriendelijk personeel" Erhan,Hekim,Ali en natuurlijk Sami. Verder betere, mooiere kamer dan verwacht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spa faciliteiten waren voledig betaald, zelfs voor de sauna of hot-tub moest je al snel een bedrag rond de 50 euro betalen.

    Personeel was erg vriendelijk, in de ochtend was er een goede service en werd ik goed geholpen door Erhan en Hekim. In de avondploeg was er Sami en Ali die mij met alles hielpen me thuis lieten voelen en me helpten met mijn planning over wat ik nog allemaal kon doen in de stad. Me speciale dank voor Sami dankzij hem heb ik echt een top vakantie gehad en ik zal er zeker weer komen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,9
    Leuke hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De omgeving. Sultan Ahmet is veranderd, er wordt zo wat geen Turks gesproken maar Arabisch. Heel veel leegstand van hotels en winkels. Jammer zo ken ik Istanbul niet.

    De ligging, de meeste bezienswaardigheden waren op loopafstand. Ook tramstation was op enkele minuten loopafstand. Personeel was heel erg behulpzaam. Ontbijt was goed, ook variërend. Wij hadden een familiekamer voor 5 nachten. Groot genoeg voor drie personen. Elke dag werd de kamer schoongemaakt. Kortom hotel was prima, maar op de foto's ziet er leuker uit.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    7,9
    Heel flexibel en vriendelijke accomodatie. Super kindvriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen parking van het hotel zelf... dus je wordt gedwongen om zelf iets te vinden in de buurt. Op zich niet zo moeilijk, doch voor iemand die altijd met de auto reist een werkpunt.

    Topligging ! Qua bereikbaarheid uitstekend gelegen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    8,3
    Super citytrip gehad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie was top, heel centraal gelegen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    10
    personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    ontbijt

    personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    10
    Wij hebben heerlijk genoten van ons verblijf met een prachtig uitzicht op de zee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - Gratis Toegang tot de Spa
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was standaard en elke dag hetzelfde geen diversiteit.

    De kamers zijn schoon, prettige sfeer mooi ingericht

    Verbleven in maart 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 maart 2016

    6,3
    Op loop afstand heel dichtbij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was erg simple voor die prijs en wij hadden een Superior Tweepersoonskamer, frans balkon ( nr 407) met uitzicht op de zee. Het was alleen een hele simple kamer, bloedheet, airco alleen warme lucht, stanklucht uit de badkamer/toilet. 24/7 met open ramen geslapen en hotel was volgeboekt dus geen andere optie. Wel bij de receptie gemeld! Hier geen 2e keer meer naar toe.

    Op loop afstand heel dichtbij het centrum.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    8,8
    De ligging, de verhouding prijs-kwaliteit, het (gratis)...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg gehorig!

    De ligging, de verhouding prijs-kwaliteit, het (gratis) ontbijt, het vriendelijke personeel, het prachtige dakterras

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    7,9
    Schone kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt, werd niet aangevuld als iets op was en miste paar Turkse specialiteiten

    Schone kamer

  • Beoordeeld op: 2 september 2015

    8,3
    locatie,ontbijt en personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    locatie,ontbijt en personeel

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    9,2
    - Location
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Location - Very friendly staff - Great breakfast

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van The Byzantium Suites Hotel & Spa

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: