Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Marmara Pera 4-sterren

Mesrutiyet Cad. Tepebasi, Beyoglu, 34430 Istanbul, Turkije

#767 van de 1.304 hotels in Istanbul

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2153 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    8,8
    Fantastisch voor een goede stedentrip!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 7 nachten

    Het zwembad zou verwarmd kunnen worden. Voor juli was het water heel erg fris.

    Mooi dakterras met een schitterend uitzicht Centraal bij de grote winkelstraat en Galata Tower Comfort bedden Stijlvolle kamers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    6,7
    Ik heb twee keer vrienden bij me geweest heel even maar word...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Speciale Aanbieding - Superior Kamer met Lang Verblijf
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb twee keer vrienden bij me geweest heel even maar word elke keer extra geld gevraagd en dat vind ik niet goed dat t elke keer extra geld te vragen uit eindelijk heb ik extra 60€ betaald omdat me vrienden zijn bij me geweest

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    9,6
    de locatie is fantastisch ;
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Zeezicht
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer was vrij klein ; ontbijt matig voor de prijs (€15)

    de locatie is fantastisch ; de kamer had mooi uitzicht, uiterst verzorgd ; receptie heel vriendelijk; restaurant personeel vriendelijk

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 december 2017

    6,7
    Locatie is perfect, service kan beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten

    Grootste tegenvaller is dat wij vast zaten in de lift en daar is niet goed mee omgegaan. Wij hebben meerdere keren op de bel moeten drukken en kregen elke keer dezelfde vragen zoals welke verdieping staat u vast etc. Wij zaten vast op de bovenste verdieping (restaurant) en daar stonden twee werknemers. Deze hoorden ons bellen, maar hebben niets eens wat gezegd om ons gerust te stellen. Uiteindelijk is iemand gekomen, maar er heeft daarna niemand van de receptie gevraagd of alles ok is en zij hebben niets aangeboden om de schrik te verzachten.

    De locatie was perfect, maar 2 minuten lopen vanaf Istiklal Cadessi. Het uitzicht over de stad was heel mooi. De taxi staat voor de deur en de tramvay is op loopafstand.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    4,2
    Het geld niet waard.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn belachelijk klein. Wij hadden meer verwacht voor wat we hebben betaald. Dit hotel is helaas geen 4 sterren waard.

    Locatie was prima. Het uitzicht op het dakterras is prachtig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    9,6
    toch een echte aanrader ... geweldige ligging in Pera wijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten

    zwembad om 18u al dicht en bar om 18u open wel geweldig uitzicht

    mooi comfort hotel ; balipersoneel super vriendelijk en gaf bijzondere goede adviezen ...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    2,5
    Afrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas vrijwel alles. Zeer oude muffe kamers, erg onhygiënisch. Op het tapijt de bank, bed en de gordijnen zaten vlekken. Bij aankomst hebben wij direct een upgrade gevaagd naar de suite. Eenmaal aangekomen in de suite hebben wij besloten een andere hotel te boeken. Wij moesten de eerste nacht van de suite betalen a €160,-. Hierin wilde zij ons niet tegemoet komen. Dit is tevens de laatse keer dat wij via Booking.com boeken. Als het voor ons duidelijke was dat het zo'n vies hotel zou zijn hadden wij het uiteraard nooit geboekt. Zonde van tijd en geld.

    Zeer mooi uitzicht en prima locatie t.o.v. horeca.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    9,6
    Heerlijk weekend gehad en een fijn verblijf in dit hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen aanmerkingen!

    De kamers met uitzicht over de stad waren super! De locatie is ook prima vooral met de taxi. Hotel uit gelopen en via een straatje loop je zo over het Taksimplein! Wij hebben een heerlijk weekend gehad!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    7,5
    Een prachtige plek met een hoge prijs
    • Stel
    • Superior Kamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer niet zo schoon. Hoge prijs. Kleine kamer. Ze verkopen Istanbul Air voor 60 lira. Inderdaad, lucht in een potje met een kurk erop. Naast een drukke weg.

    De locatie en het uitzicht zijn top. Veel leuke plaatsen in de buurt. Lekkere bedden en goede kussens.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 september 2016

    7,5
    Personeel was niet erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel was niet erg vriendelijk. Bij het inchecken was er iets mis met mijn reservering. Hij gaf aan dat we 2x 2persoons kamers kregen ipv familie kamer. Dit werd de volgende dag tegen gesproken door ander personeel. Zo gingen er nog een aantal zaken mis. Discussie gehad aan de receptie waar ze ons nergens in tegemoet zijn gekomen. Niet eens een kop koffie of een glaasje water. Erg jammer voor zo een leuk hotel. Ontbijt personeel was wel heel erg vriendelijk!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    7,1
    Havlu bulamiyorsan bornozla kurulan
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden geen handdoeken in onze kamer. Dat hebben wij pas ontdekken na het douchen. Dus we moesten badjassen gebruiken als handdoeken

    Fantastisch locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    9,2
    Heel erg proper, goede locatie, fijn hotel.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Speciale Aanbieding - Superior Kamer met Lang Verblijf
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ‘S nachts lawaaierig door feestjes in de buurt

    Heel erg proper, goede locatie, fijn hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,3
    Mooi en schoon hotel met perfecte ligging!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Speciale Aanbieding - Superior Kamer met Lang Verblijf
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer rook soms muf en is aan de kleine kant.

    Locatie is perfect en de kamers zijn schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    8,8
    Zeer mooi uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt inbegrepen

    Uitzicht

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    9,2
    Uitzicht
    • Zakenreis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Kamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    9,2
    top hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer + Extra Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    betalen voor laten wegen van ons koffers

    locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    8,8
    Aanrader
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Kamer met Zeezicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Restaurent op de bovenste verdieping! Mikla! Echt top

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    7,5
    Fijne plaats en privacy werd goed gewaarborgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op de Bosporus
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Suite room. Weinig extra service. Cleaning zonder extra aandacht.

    Uitzicht en rooftopbar met restaurant

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,1
    De ligging en personeel was prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De meubels zijn verouderd kamers kunnen een opknapbeurt gebruiken

    De ligging en personeel was prima.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    10
    Zwembad met het mooi uitzicht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad met het mooi uitzicht

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    10
    De rooftop en kamer uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    De rooftop en kamer uitzicht

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    10
    Goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    NVT

    Het is best centraal je kan bijna overal wel met openbare vervoer maar ook met taxi is het goed te doen.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    9,2
    Iedereen in het hotel is erg vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De bedden mochten alleen iets comfortabeler zijn ik kreeg last van mijn nek. Ik heb later wel in een boekje gelezen dat je evt. Orthopedische of andere soorten kussens kunt vragen dus dat is dan ook wel weer goed geregeld.

    Iedereen in het hotel is erg vriendelijk en behulpzaam. De locatie is perfect voor als je aan de Europese kant van Istanbul wilt blijven. Alle upper streets en malls zijn met de taxi voor een redelijk prijs bereikbaar, net zoals Ataturk airport. Uitzicht van de kamers is fenomenaal, ik kreeg als gunst de 17e verdieping met stadsuitzicht wat er al perfect uitzag, laat staan als je de andere kant neemt met volkomen zee uitzicht. Minibar was goed gevuld en 24/7 eetservice naar de kamer is ideaal als je van het uitgaan bent tot in de late uren. de dakterras en restaurant zien er geweldig uit je hebt istanbul letterlijk onder je voeten, wel wat prijzig dus je moet echt van luxe houden al wil je boven eten en niet bij de restaurant van het hotel. Incheck en uitcheck ging ook prima. Over het algemeen ruim voldoende!

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    7,9
    Dakterras met zwembad is fijne afwisseling en prachtig...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel is stijf en niet klantgericht, bar op het dakterras zou tijdens zwembaduren ook open moeten zijn en toegankelijk.

    Dakterras met zwembad is fijne afwisseling en prachtig uitzicht

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    7,9
    We zijn 7 uur 's ochtends aangekomen en werden zonder...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De spa: klein zwembadje en veel wind

    We zijn 7 uur 's ochtends aangekomen en werden zonder problemen efficiënt geholpen naar onze kamer; hygiene en ontbijt

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,5
    De lokatie!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geluidsisolatie. Vooral aan de stadskant is het geluid van de uitgaansgelegenheden tot late uurtjes te horen.

    De lokatie!

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    10
    Top hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Top hotel! Waar voor je geld!

  • Beoordeeld op: 2 april 2015

    7,1
    Locatie is perfect.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Wastafel was enigszins verstopt waardoor het water erg langzaam wegliep.

    Locatie is perfect.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Lawaai van buiten

    Locatie

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van The Marmara Pera

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: