Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Titanic Port Bakirkoy 5-sterren

Fisekhane Cad. No:7/3 34140 Bakirköy, Bakirkoy, 80220 Istanbul, Turkije

#455 van de 1.304 hotels in Istanbul

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1853 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    9,2
    Fanatastisch!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soms last gehad van meerdere malen de sleutelpositie die het niet deed en opnieuw moest aanvragen.

    Heel vriendelijk personeel en alles is heel hygiënisch, ook elke ochtend heerlijk ontbeten! Daarnaast een heerlijke massage en hammam ervaring gehad. Vriendelijke hotel manager Nihan Alkan, goede communicatie gehad al voor dat ik in het hotel was en tijdens verblijf.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    3,3
    Slecht slecht slecht slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles viel tegen. Ik kwam na een lange vlucht om 4 uur in de nacht aan. Personeel gaf aan dat mijn boeking niet in het systeem staat, waarbij ik dus bijna een uur lang in de lobby heb moeten zitten wachten. Er werd mijn geen water of drankje aangeboden. Na heel lang gewacht te hebben liep ik op eigen iniatief naar de bali om te vragen of de boeking all geregeld is. Meneer gaf aan ow ik zal nu even kijken. En gaf aan dat mijn Check in voor in de middag moest zijn en dus wel ineens een boeking had! Heel vreemd en apart we waren erg moe en ze gaven aan onze bagages naar de kamers te brengen. Ik wachte in mijn kamer weer een half uur en bagage was er nog steeds niet! Ik boos naar beneden en zag mijn bagage onbeheerd bij de ingang. Ik was woest en toen pas werd er iemand geroepen om bagage naar boven te brengen. Inmiddels al 6 uur in de ochtend en wil gaan slapen. Het was heet en de airco deed het niet. Ik moest met ramen open slapen gezien dit hotel vlakbij de vliegveld zit is er enorm veel lawaai van laagvliegende vliegtuigen. Er werk 1 dame die aardig is zij is van de informatie de rest van personeel is 3 keer 0. Slecht!!!! Niet gaan het is je geld niet waard!

    Helemaal niets

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    9,6
    Over het algemeen zeer tevreden, ik zou dit hotel zeker nog een keer boeken.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 7 nachten

    Verkeer is erg druk. Ik heb mij veel moeten verplaatsen i.v.m. mijn werk. Informeer goed naar de gemiddelde reistijden per locatie. Een taxi is niet sneller dan het overige gemotoriseerde verkeer en de busjes/dolmus. Wil je je echt snel verplaatsen? Neem dan Metro of de Metrobus. Van Europa naar Azië met de Marmaray metro is supersnel en vergeet niet de Metro App te downloaden van Istanbul. Superhandig.

    Ontbijt is uitstekend, personeel is super vriendelijk. De locatie is perfect (Midden in het Centrum van Bakirkoy). Dolmus standplaats is naast de deur, Taxi's in overvloed (nooit wachten). 2 zeer grote overdekte winkelcentrums het hotel, CapaCity en Carrousel. Goed ziekenhuis naast het hotel en op 5 minuten loopafstand ook nog een van de beste en bekende oog ziekenhuizen. Kamer is voldoende en ruim en niet te vergeten, zeer schoon. Kamer wordt dagelijks schoongemaakt. Wifi is gratis en heeft overal in het hotel zeer goed bereik, echter wordt de verbinding wel geknepen. Videoconferencing via wifi is daarom helaas niet mogelijk. De 2x RJ45 netwerk stekkers in de kamer werken niet, zijn waarschijnlijk niet gekoppeld. Ook fijn is dat er meerdere stroomaansluitingen aanwezig in de kamer. Om uiterlijk 12 uur moet er uitgecheckt worden. Echter mocht je pas laat in de avond moeten terugvliegen dan kan je je spullen wel achterlaten bij de receptie. Je krijgt dan een bewijs mee voor het ophalen. Ontbijt in het hotel is zeer goed, maar wel duur en maar tot 10:00uur. Buiten de deur is ontbijt veel goedkoper.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    9,6
    Heerlijk genoten weer zoals altijd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    6,7
    Hotel verlangt 100€ deposit voor de mini-bar.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel verlangt 100€ deposit voor de mini-bar. Reden om dit hotel niet meer te boeken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    9,2
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting in de kamer

    Hygiene en locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    10
    Super
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    4,2
    matig matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    kamer met zeezicht is geen zeezicht, fotos op site waren toen hotel nieuw was, nu is alles gedateerd er is geen restaurant op de top floor

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    9,6
    Fijn hotel vlak bij de shopping malls
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne atmosfeer om te verblijven

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    10
    Het was super!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was tiptop in orde kamers altijd heel proper. Vriendelijke personeel altijd behulpzaam.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was niet super, maar daar kom je uiteindelijk niet voor.

    Locatie is goed. Precies naast een winkelcentrum en in een drukke winkelstraat

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    5,8
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er borg betaald moet worden voor de minibar, wat voorheen niet nodig was. En het boekingsbedrag is 2x geïncasseerd

    De locatie

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2016

    7,5
    Ontbijt was zeer uitgebreid en heerlijk.
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer/toilet was erg koud.

    Ontbijt was zeer uitgebreid en heerlijk.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 april 2016

    9,6
    Het personeel is hartstikke vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het personeel is hartstikke vriendelijk en behulpzaam. Er bevindt zich naast de fitnessruimte een speelruimte voor kleine kinderen, waar je kind ook gratis kan achterlaten zolang je binnen de hotel faciliteiten blijft als ouder zijnde. Er is dus gratis oppas, als je even wilt genieten van de spa of even wilt sporten. Het eten in het restaurant op de toproof was echt heerlijk en absoluut niet duur. We kregen ook gratis een extra bed.

  • Beoordeeld op: 2 januari 2016

    10
    Locatie, locatie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer was erg koud, maar dat was specifiek voor deze kamer, wifi viel vaak weg.

    Locatie, locatie locatie. Zeer smaakvolle kamers en badkamer. Vriendelijk personeel. Goede service

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    7,9
    De bedden zijn zeer comfortabel en goed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Personeel in de lobby verzocht ons om op een andere bank te zitten omdat er voor ons een andere meneer zat. Toen wij daar kwamen zitten, zagen wij niemand zitten. Vervolgens worden we 5 minuten later verzocht om ergens anders te gaan zitten...

    De bedden zijn zeer comfortabel en goed!

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    9,6
    Останавливались в этом отеле второй раз.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Очень теплые одеяла.

    Останавливались в этом отеле второй раз. Выбрали именно потому, что понравилось в первый раз. Удобно, что гараж прямо в отеле и есть valet parking

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    8,8
    Ontbijt en de kamers, hygiëne, rust.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt en de kamers, hygiëne, rust.

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    WiFi

    Locatie

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    8,8
    Locatie, hygiene en service
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Locatie, hygiene en service

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    10
    het restaurant was uitstekend, gastvriendelijk personeel en...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    niets, alles perfect

    het restaurant was uitstekend, gastvriendelijk personeel en schitterend uitzicht

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    8,8
    Hotel zelf, ligging gewoon alles ik kom er jaren.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks, gewoon top hotel

    Hotel zelf, ligging gewoon alles ik kom er jaren.

Er zijn ook 20 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Titanic Port Bakirkoy

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: