Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Tomtom Suites

Boğazkesen Caddesi. Tomtom Kaptan Sokak No.18 Beyoglu, Beyoglu, 34413 Istanbul, Turkije

#12 van de 1.304 hotels in Istanbul

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 214 beoordelingen over dit hotel

9,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,7

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    9,4

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,3

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    9,6
    Gastvrij en hoge kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gastvrij, niet zo groot, veel aandacht voor details en alles van hoge kwaliteit: kamers, ontbijt en service. Restaurant Nicole op de bovenste verdieping is ook een aanrader.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    8,8
    rustig en toch centraal klassehotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtaanbod

    Kamers, vriendelijkheid en netheid

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    9,2
    Lekker ontbijt,mooi uitzicht,uitstekende kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op booking stond vermeld dat er een gratis shuttle service was doch deze was tegen betaling beschikbaar.

    Lekker ontbijt,mooi uitzicht,uitstekende kamer.

  • Beoordeeld op: 6 april 2016

    9,6
    We krijgen een gratis upgrade.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We krijgen een gratis upgrade. Deze kamer was van alle gemakken voorzien. Heerlijk groot en schoon. De locatie van Tomtom Suites is perfect. Je logeert dichtbij de Istiklalstraat (steenworp afstand) waar het doorgaans druk en luidruchtig is. Maar aangekomen bij de Suites is het een oase van rust (straat waar het Italiaans consulaat is gevestigd). Veel keuze bij het ontbijt met een mooi uitzicht. Vriendelijk personeel. Al met al, echt de moeite waard, wij komen er zeker terug!

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    10
    De eerste nacht hadden wij wat last van een draaiende auto...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bediening bij het ontbijt is voorbeeldig. Het assortiment aan brood en ontbijtcereals zou iets groter mogen. Leeslamp bij bed kan niet afzonderlijk uit

    De eerste nacht hadden wij wat last van een draaiende auto onder ons raam op de laagste verdieping. Na ons verzoek om een andere kamer kregen wij gelijk een geweldige andere kamer toegewezen. Een zeer klantgerichte instelling die ook in andere zaken terug kwam

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    9,6
    Zeer ruime, luxe kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zeer ruime, luxe kamers. Fraai uitzicht vanuit restaurant. Centraal gelegen.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: