Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Tulip House

Katip Sinan Cami Sok. No: 28 Sultanahmet, Fatih, 34122 Istanbul, Turkije

#848 van de 1.304 hotels in Istanbul

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 729 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,1
    Wij hadden een keurige kamer, bed was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai buiten, schreeuwende mensen van andere naastgelegen hotels. Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of voor kinderwagen/buggy. Geen lift en de ligging is aan stijl straatje met keien.

    Wij hadden een keurige kamer, bed was goed. Alles was erg schoon. Ontbijt buiten achter op terras was aangenaam met leuk uitzicht. Dichtbij blauwe moskee en het plein.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    5,0
    Niet goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijke recepionist(Turkse man) Kamer :gordijnen hingen daar maar raar,je moest echt van alles doen zodat er geen licht binnenkwam. Slechte gordijnen!!!! Badkamer schimmel op plafond en in de douche. Badkamer werd ook niet proper gemaakt tijdens ons verblijf. Luster in kamer werkte niet.we hadden wel licht van 2 nachtlampjes.

    Locatie. Dichtbij het centrum Indonische jongeman aan de receptie was wel super vriendelijk 🖒. Toen we hadden gemeld dat ons doucheslang stuk was. Werd die direct vervangen en ook de afstandbediening van tv.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    9,6
    Personeel was heel aardig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren klein en oud

    Personeel was heel aardig

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    6,3
    de afstand naar de metro en naar de winkels
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de uitzicht vanaf mijn kamer, de tv kon niet uit en de hoogte van de douche kop die niet goed vast zat.

    de afstand naar de metro en naar de winkels

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    8,3
    Gratis upgrade naar betere kamer, zalig ontbijt, vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De reservering van Booking.com was niet doorgekomen, bij aankomst bleek dus dat er geen kamer voor ons was. Voordat dit duidelijk was heeft het personeel echter al een kamer voor die nacht bij het hotel aan de overkant geregeld. De dag daarna werden onze koffers opgehaald en kregen we een upgrade!

    Gratis upgrade naar betere kamer, zalig ontbijt, vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    8,3
    Prettig hotel in rustige buurt.
    • Individuele reiziger

    Moeilijk te vinden, zou duidelijker moeten worden aangegeven. Ik kon niet met visa betalen.

    Prettig hotel in rustige buurt. Locatie dicht bij alle bezienswaardigheden. Behulpzaam en aardig personeel.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    10
    We werden ontzettend fijn welkom geheten in het hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    We werden ontzettend fijn welkom geheten in het hotel! We kregen koffie/thee en er werd ons verteld wat we de dag van aankomst nog konden doen. Tevens werd ons de weg naar het centrum uitgelegd. Het ontbijt was lekker! Enorm veel keuze uit fruit! Daarnaast kon je heerlijk ontbijten in de tuin. De ligging was prima. We hadden een taxi genomen vanaf het vliegveld. Het hotel ligt dicht bij de aya Sophia! Ik zou dit hotel aan iedereen aanraden

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    7,5
    hotel op loopafstand van mooie moskeeen,terrasjes,eettentjes...
    • Vakantiereis
    • Groep

    douche schoon,maar te eenvoudig en kapotte douchestang. ontbijtruimte donker,koud en ongezellig,wel genoeg aanbod van eten btw.

    hotel op loopafstand van mooie moskeeen,terrasjes,eettentjes en tram : balkonnetje! erg vriendelijk personeel!

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    7,1
    ontbijt was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Warme water is soms probleem

    ontbijt was heerlijk.Kamer was ook goed.

  • Beoordeeld op: 16 april 2016

    8,3
    De locatie en het personeel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het is een geweldige prijs/kwaliteit verhouding!

    De locatie en het personeel!

  • Beoordeeld op: 28 december 2015

    7,9
    Prima ontbijt,schone kamers vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    De weg naar het hotel is steil.

    Prima ontbijt,schone kamers vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    5,8
    De locatie lag perfect
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen restaurant

    De locatie lag perfect

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Tulip House

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: