Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Turquhouse Hotel

Pierre Lottie Tepesi Turistik Tesisleri, Merkez Mah.Idris Köşkü Cad. Eyup, Eyup, 34050 Istanbul, Turkije

#722 van de 1.304 hotels in Istanbul

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 84 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    8,3
    Zijn goed ontspannen terug - prachtig omgeving en uizticht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel bekleding en meubels zijn aan vervanging toe. Mogen zsm vernieuwd worden!!!!!

    Uitzicht. Eten. Locatie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    7,9
    heerlijk uitgebreid ontbijt met adembenemend uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    heerlijk uitgebreid ontbijt met adembenemend uitzicht.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    10
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt Sfeer Omgeving

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    6,7
    Het hotel is op het Pierre Lotti heuvel gevestigd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Uitzicht van de kamers. Kamers waren ook wat klein en stonken naar rook. Best wel moeilijk te bereiken zonder eigen vervoer.

    Het hotel is op het Pierre Lotti heuvel gevestigd.Het uitzicht is daarom geweldig vanaf het restaurant/café. Personeel is super aardig. Geen alcohol.

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2015

    7,9
    Het uitzicht vanaf de heuvel, de rust rondom het hotel, het...
    • Zakenreis
    • Groep

    Het is iets gedateerd maar dat stoorde me niet

    Het uitzicht vanaf de heuvel, de rust rondom het hotel, het uitgebreide en het vriendelijke personeel, Tevens Idyllisch om met kabelbaan en bootje naar de andere kant van het water te reizen.

  • Beoordeeld op: 2 april 2015

    6,7
    Vriendelijk personeel, We mochten eerder inchecken, ondanks...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De eerste dag wilden we een andere kamer, met een tweepersoonsbed, maar kon niet volgens receptie, omdat ze vol waren. Maar Oktay had het wel geregeld, hij gaf aan dat er twee kamers vrij waren met tweepersoonsbedden. Het ontbijt was wat minder. Dit keer was er geen open buffet, de andere keren dat ik er was (vier keer) hadden we altijd open buffet ontbijt.

    Vriendelijk personeel, We mochten eerder inchecken, ondanks dat we vroeg waren. Met dank aan Oktay. Leuk hotel met een groot tuin, Voor als je 's avond even rust wilt. Goed uitzicht op het Historisch centrum.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    10
    Geweldige uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geweldige uitzicht Behulpzame personeel Uitstekende locatie Uitgebreide keuze qua eten

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Turquhouse Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: