Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Tusan Beach Resort - All Inclusive 5-sterren

Otuzbirler Plaj Mevkii (Aydın), 09400 Kuşadası, Turkije

#38 van de 51 hotels in Kuşadası

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 403 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    5,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    3,8
    Hotel zat ver onder mijn verwachtingen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer - Tuinzicht
    • Verbleef 7 nachten

    Het eten was veel te simpel weinig variatie, restaurant veel te klein voor de capaciteit van het hotel. Kleine strand. Waardeloze parasols ( oud , gescheurd, geroest en vuil ) ligkussens niet hygienisch en plakkerig deze werden niet gewassen. Animatie was zeer amateuristisch. Zeer harde bed matras.

    WIFI verbinding was goed in de kamers

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    2,9
    Uitzicht op de kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer werd nooit proper gepoetst, niet gedweild. Eten elke dag hetzelfde en altijd koud. Alle toiletten stinken en zijn altijd vuil. Cocktails trekken op niets en de wijn smaakt naar azijn.

    Uitzicht op de kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    9,6
    Alles was perfect we zijn een gezin met twee kinderen van 8...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi is slecht

    Alles was perfect we zijn een gezin met twee kinderen van 8 en 14 jaar iedereen heeft ze vermaakt eten was perfect alles was comfortabel animatie was genoeg zwemplek voor elke leeftijd is er alle soorte eten is er personeel ongelofelijk goed en hulpzaam hele dag door animatie savonds show voor elke kinderen met ouders centrum en toeristische plekken goed bereikbaar Strand net zo mooi en schoon ook de kamers wij haden de luxe zeezicht

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    2,5
    Dramatisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een dramatische ervaring! Weggegooide geld kan ik het noemen, hotel is verouderd, personeel is onvriendelijk(geen zin in hun werk), eten was minder, kamer en het hotel zelf was vies. Onze kamer is 3 dagen achter elkaar niet schoongemaakt terwijl we elke x aan hebben gegeven dat het schoongemaakt moest worden. Zee was 0 meter van het hotel maar parasools hadden gaatjes, iedereen was te dicht op elkaar weinig ruimte hetzelfde met de zwembaden.

    Het was direct aan het strand. Vanaf de kamer kon je de golven horen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    2,5
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer - Tuinzicht
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles! - kamer was te klein (niet zoals op afgebeelde foto's) - babybed stond klaar maar was enorm oud en vuil - lakens werden niet ververst: we hebben 3 dagen in dezelfde lakens (met vlekken!) geslapen! Een 5-sterrenhotel mag toch dagelijks of om de dag lakens verversen?! - Handdoeken die we kregen waren enorm oud en vol vlekken(bloedvlekken-gele vlekken...) - mijn peuter v bijna 2 heeft een infectie opgelopen in hun vuil zwembad! Zwembad was vuil (pas toen wij geklaagd hebben, hebben ze het zwembad gereinigd!). - We hebben een dokter erbij moeten halen die we 120€ betaald hebben, hotel zou hier voor moeten opdraaien aangezien ons kind in hun hotel door hun vuiligheid ziek geworden is! Hebben ze zelfs niet eens voorgesteld! - mijn echtgenote heeft een allergie opgelopen (armen en borstkas zagen enorm rood met brobbeltjes) - de mensen (gasten) die wij in het hotel gesproken hebben waren allemaal ontevreden over hun verblijf! - meeste personeelsleden waren tussen de 16-18j ( kinderen die zogezegd het zwembad moeten reinigen?! Hoe kan een jongen van 16j een zwembad reinigen?) - De manager heeft ons beloofd het resterend bedrag binnen de week te storten, na bijna 2 weken hebben wij nog steeds niets mogen ontvangen! - dit hotel is absoluut GEEN 5-sterren waard! Dit hebben we nog nooit Meegemaakt! Ipv te ontstressen zijn we vermoeid en gestresseerd terug uit verlof!

    Niets

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    5,0
    Goed maar voldoet niet aan de verwachtingen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Overal moest je wachten voor eitjes, voor pizza ...

    Het was ideaal voor gezin met kinderen maar kinderanimatie was zo koel en niet kindvriendelijk. Niet blij dat je met je dessert geen koffie of thee kon drinken. Soep was nooit lekker in sehriye was sehriye te zoeken, geen ijs en gozleme in 5 sterren hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    2,5
    Slechtste hotel ooit!!!!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten was iedere dag het zelfde zowel ontbijt, middagmaal als avondmaal. Geen enkele dag rood vlees gehad. Niet te vreten smaakloos. Onvriendelijke personeel. Super trage WiFi en niet overal bereik. Geen ijsjes voor kinderen geen tussendoortjes. Super weinig soorten fruit en de helft van fruiten half rot, de rotte kanten aan onderkant verstopt.

    Strand kortbij

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,8
    Over het algemeen was een goede verblijf behalve aantaal genoemde punten!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was zwaak, gedurende verblijf alle sorten gehaktbal met de zelfde smaak gegeten, dat was minder, Tijdens inchecken hadden ze extra kosten probeerde berekenen vanwege de wisselkoers maar daarmee had ik niet akkord gegaan, het was ok zeiden ze😳

    Locatie was goed, animatieteam was goed. Dhr Baris was heel vriendelijk en gastvrij, Mevr Aysel bij ontbijt geweldig! Animatie team Sinan, Murat, Army (Armagan) waren ze heel gezellig en vriendelijk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    10
    Super vriendelijk personeel, eten vers en lekker, voldoende...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer - Tuinzicht
    • Verbleef 5 nachten

    Accomodatie en restaurant mogen stilaan een opfrisbeurt krijgen, maar het is nog niet dringend.

    Super vriendelijk personeel, eten vers en lekker, voldoende keuze. De kamers zijn net en ruim. Hotel is beveiligd, Dolmushalte net aan de uitgang. Tuinen en terrassen mooi onderhouden. Iedereen staat klaar om je te helpen. Geen lastige vakantiegangers. Hadden een rustige kamer gevraagd en ook gekregen. Alles werkte prima in de badkamer. Hebben een supervakantie gehad, zeker een aanrader voor wie er even uit wil en genieten.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    8,8
    De vele mogelijkheden.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Kamer - Tuinzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avondeten niet warm zelfs tegen koud aan.

    De vele mogelijkheden.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    5,4
    Personeel onvriendelijk in grote restaurant
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel onvriendelijk in grote restaurant

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    8,8
    Het was echt een topvakantie, wij hadden echt een prachtig uitzicht op de zee en het eten was top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Uitzicht op Zee en Gratis Diner À la Carte
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ik door het heerlijke eten 5 kilo ben aangekomen.

    Uitzicht was echt prachtig,eten was heerlijk en het personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    10
    Mooi schoon hotel, heerlijk eten, vriendelijke bediening een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer - Tuinzicht
    • Verbleef 10 nachten

    Niets

    Alles klopte

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    5,0
    Niet wat we verwacht hadden , erg tegen gevallen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer - Tuinzicht
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten was heel slecht, kleinkind heel ziek geweest van eten en zwembad water.

    Het annamatieteam was top,

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    3,3
    Advies aan iedereen is om niet te gaan geef iets meer geld uit voor een betere service en strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Zee + 2 Kinderen
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Strand , eten , zwembad , drinken onder de maat het was niet te drinken buiten het hotel onze drinken gekocht

    Uitzicht

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    5,0
    Alles
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    3,3
    Nooit meer terug naar Tusan beach!!!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene, wifi, eten en personeel!

    Natuur eromheen.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    4,6
    Kamers vielen echt tegen.
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamers vielen echt tegen. De badkamer had een hele nare geur.

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: