Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Venus Hotel

Pamuk. Mah Hasan Tahsin Cad. No. 16, 20280 Pamukkale, Turkije

#7 van de 43 hotels in Pamukkale

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 658 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,1

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    9,6
    Super verbleven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden geboekt bij venus hotel, maar omdat het naseizoen was konden we in venus suit hotel verblijven. Maar in principe is het 1 hotel. We hadden een upgraden gekregen voor iets meer een hele mooie kamer gekregen, super service, vriendelijk personeel en super eten en ontbijt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    10
    Perfect en zeker een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige aandachtspunten is de douche... het was alles of niets.. de stralen waren erg hard als je hem zachter zet dan viel hij uit.. dus even de tandjes op elkaar. Weet zeker dat niet alle douches zo zijn!

    Venus Hotel is nu uitgebreid met Venus Suite Hotel en we mochten ook hier gebruik van maken! Mooie schone zwembad overal vol op gratis WiFi. Perfect en zeer uitgebreid ontbijt buffet met zowel buiten als binnen(airco) eet gelegenheid. Zelf de mogelijkheid dat ze je naar boven (pamukkale) brengen. Kamers worden elke dag schoongemaakt.. was bij ons niet nodig. De bedden(matrassen) waren dit jaar vernieuwd Televisie op de kamer met voldoende zenders als je eventueel tv wilt kijken. Waterkoker met thee en koffie op kamer aanwezig! Avondeten is perfect verzorgd. Zeer lekker en goed gebakken. Voor iedereen wat te verkrijgen, vegetarisch, vis en veel vlees.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    8,8
    Zeer leuke em gastvrije mensen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer leuke em gastvrije mensen. Ontbijt was erg goed. De zwembad kwam vaak goed van pas. Een zeer schoon hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,5
    Beoordeling venus pamukale
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vliegen aan ontbijt

    Locatie en zwembad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    10
    In 1 woord super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In 1 woord super!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    6,7
    Goed ontbijt, prima sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was matig

    Goed ontbijt, prima sfeer

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    8,3
    Twee goede zwembaden en een prettige sfeer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen balkon waardoor we de handdoeken niet konden drogen. Geen betaling met bankkaart. De bediening van het eten duurde lang en er was een beperkte keuze.

    Twee goede zwembaden en een prettige sfeer. Ruime kamers.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    8,3
    Heerlijk eten, mooie nieuwe slaapafdeling, goed bed,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De wc zit te dicht tegen de doucherand aan en we hebben ons beiden s'nacht daaraan gestoten! Het goot van de regen toen we in dit hotel aankwamen. En onze routeplanner kon adres niet vinden!

    Heerlijk eten, mooie nieuwe slaapafdeling, goed bed, redelijk ontbijt.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    10
    We werden super geholpen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niks!!!!Alles was super!!

    We werden super geholpen. Kregen kamer updaten!!!! Geweldig personeel! Eten was voortreffelijk!!!! Ontbijt super lekker!!

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    10
    Alles was super, beste hotel in pamukkale.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Alles was super, beste hotel in pamukkale. Uitgebreid ontbijt en super service!

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    10
    Prima service, aardige mensen die meedachten waardoor we een...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Prima service, aardige mensen die meedachten waardoor we een kamer met balkon gekregen hebben. Goed restaurant en uitstekend ontbijtbuffet.

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    8,8
    locatie, ruimte, ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Stel

    locatie, ruimte, ontbijtbuffet

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    9,2
    Heerlijk terras, goede keuken!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Matige WiFi.

    Heerlijk terras, goede keuken!

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,5
    de accommodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Pamukale zelf

    de accommodatie

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    9,6
    Zeer verzorgde kamer, gezellig pension met vele zithoeken...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer verzorgde kamer, gezellig pension met vele zithoeken binnen en buiten, zalig zwembad, lekker eten

Resultaat 1 - 15

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Venus Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: