1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Tanzania – opinie o hotelach
  3. Tanzania – opinie o hotelach
  4. Jambiani – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Jambiani Villas

Jambiani Villas – opinie 4-gwiazdkowy

Jambiani, Jambiani, Tanzania

Ocena

Na podstawie 12 opinii o hotelu

9,1

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,5

  • Komfort

    9,5

  • Lokalizacja

    9,0

  • Udogodnienia

    9,1

  • Personel

    9,5

  • Stosunek jakości do ceny

    8,7

  • Bezpłatne WiFi

    7,9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 12

  • Ocena dodana: 14 Marzec 2022

    9,0
    Bardzo udany
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe z 1 sypialnią i widokiem na morze
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    na balkonie w ciągu dnia można było się ugotować, ale to jest mało istotny szczegół

    pokój oraz jego wyposażenie. przestronność

    Pobyt: Marzec 2022

  • Ocena dodana: 28 Sierpień 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Willa typu Deluxe z 2 sypialniami i widokiem na morze
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cudownie spędzony czas w pięknym miejscu. Cicho i spokojnie, bardzo dobre jedzenie. Cudowne dziewczyny - Natalia i Monika, które dbają od rana do wieczora aby każdy z gości był zadowolony - co im się oczywiście cudownie udaje. Willa położona tuż nad oceanem-widok piękny, szum oceanu zapewniony :-) Wrócimy na pewno!

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 13 Maj 2021

    10
    niesamowity tydzień
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe z 1 sypialnią i widokiem na morze
    • 6 noclegów

    Wille hotelowe bardzo duże oprócz sypialni są też dwie łazienki i kuchnia z jadalnią (w pełni wyposażone ) ,położone przy samej plaży , wszystko bardzo czyste ,strefa wspólna bardzo przestronna ,duża jadalnia z tarasem widokowym ,duży basen , Śniadania bardzo urozmaicone ,oparte na lokalnych produktach ,bardzo miły personel ,gospodarze organizują wieczorki tematyczne przybliżając tamtejszą kulturę .Wszystko bardzo mi się podobało i jeśli wrócę na Zanzibar to na pewno w to miejsce .

    Pobyt: Maj 2021

  • Ocena dodana: 8 Marzec 2021

    10
    Rewelacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Deluxe z 1 sypialnią i widokiem na morze
    • 4 noclegi

    Przepyszne śniadania, bardzo miła obsługa. Wspaniały klimat tego miejsca, basen przy plaży a sam ocean zapiera dech w piersiach ! Widok z balkonu na ocean. Polecam z całego serca , już nie mogę się doczekać aż tu wrócę :)

    Pobyt: Marzec 2021

  • Ocena dodana: 19 Luty 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Willa typu Deluxe z 2 sypialniami i widokiem na morze
    • 9 noclegów

    Super hotel, przemiła obsługa, bardzo dobre jedzenie, bardzo przestronne wille. Wszystko na duży plus!

    Pobyt: Luty 2021

  • Ocena dodana: 2 Luty 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Willa typu Deluxe z 2 sypialniami i widokiem na morze
    • 8 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Monotonne śniadania, codziennie te same zestawy .

    Czystość, nowoczesny,przestronny apartament na wyłączność wraz z odrobiną ogrodu,przepiękny widok na ocean.

    Pobyt: Luty 2021

  • Ocena dodana: 1 Luty 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Willa typu Deluxe z 2 sypialniami i widokiem na morze
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja, jedzenie, plaża, basen, organizacja, pokój, wycieczki, ogólnie nie mam do całości się przyczepić. Świetny wypoczynek ,cisza, polecam, każdy znajdzie coś dla siebie

    Pobyt: Styczeń 2021

  • Ocena dodana: 30 Listopad 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Willa typu Deluxe z 2 sypialniami i widokiem na morze
    • 14 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła atmosfera wręcz serdeczna obsługa

    Pobyt: Listopad 2020

  • Ocena dodana: 24 Listopad 2019

    8,3
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Willa typu Deluxe z 2 sypialniami i widokiem na morze
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Duże oddalenie villi od restauracji - ville są zlokalizowane na różnych działkach i trzeba przejść 10 minut plażą do restauracji. Odpływ prysznica na piętrze powoduje, że cały pokój był zalany.

    Przesympatyczna obsługa - Justyna oraz Dawid. Były to najlepsze osoby z obiektu. Informacja dla właścicieli: Justyna powinna zarządzać obiektem i zostać GM.

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 29 Lipiec 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Willa typu Deluxe z 2 sypialniami i widokiem na morze
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 25 Luty 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Willa typu Deluxe z 2 sypialniami i widokiem na morze
    • 4 noclegi

    W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza

    Pobyt: Luty 2021

Wyświetlono 1 – 12

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!