Перейти до головної сторінки

• Співвідношення ціна/якість

• Безкоштовний Wi-Fi

8,0

На 100% дійсні відгуки

Справжні гості. Справжні подорожі. Справжні враження.

Читати далі- відкриється в діалоговому вікні
Написати відгук

Показано 1 - 25

• Відгук від 19 червня 2026

Чудова атмосфера, привітний персонал
    • Надіслано з телефону

Були тут вперше, все дуже сподобалось, затишний номер, особливе дякуємо пані Ірині, будемо рекомендувати всім зупинятися в «Ашер» і самі неодноразово будемо повертатись

Дата проживання: Червень 2026

• Відгук від 15 червня 2026

Чудове поєднання гарного розташування, комфортних умов та щирої гостинності.
    • Термін перебування: 3 ночі

Дуже гарне місце для відпочинку. Локація просто чудова - красивий вид, тиша та затишна зона відпочинку, де приємно проводити час і насолоджуватися атмосферою навколишньої природи. Відчувається, що тут дбають про комфорт гостей. Господиня дуже привітна та уважна, завжди готова допомогти й підказати, якщо виникають будь-які питання.

Дата проживання: Червень 2026

• Відгук від 29 травня 2026

Повністю задоволені, чудово відпочили
    • Термін перебування: 3 ночі

Все чудово, вид неймовірний. Пощастило з погодою, змогли пройтись поміж гір. Поряд є куди поїхати. Недалеко магазинчик, річка. На території є батут та басейн. Для шашликів є мангал та шампура.

• Відгук від 22 травня 2026

Чудово
    • Індивідуальний мандрівник
    • Надіслано з телефону

Затишний район Татарова. 50 м є магазин і ресторан. Поряд річка, і на сусідній вулиці чани для купання. Рекомендую на сусідній вулиці Jarap Chan !!! Суперово! Замовляйте чани у них. Ліс, гори. Небагато людей. Будинок з деревянного брусу, велика територія. Парковка для авто. У номері є мінікухня, завжди є гаряча вода. На території комплексу є велика кухня. Номери за наші 5 днів один раз прибирали. Привітний персонал. По відношенню ціна- якість те що треба. Ми з ранку виїжали у подорож і повертатися увечері. Майте на увазі що кафе і ресторани працюють до 22.00, тому треба планувати маршрут.

• Відгук від 5 травня 2026

Чудово
    • Надіслано з телефону

Чисто, затишно, просторо, тепло (на дворі було -2 вночі). Є все що треба. Хороший баланс ціни і якості.

• Відгук від 29 січня 2026

Ціна і якість супер!
    • Надіслано з телефону

Чисто, зручний доїзд, є генератор

• Відгук від 13 січня 2026

Гарний початок
    • Надіслано з телефону

Шумоізоляція між номерами майже відсутня.

Краєвиди гарні, зі смаком підібраний інтер'єр, продумані дрібнички які допомагають комфортніше себе почувати. Дякую

• Відгук від 7 січня 2026

Все добре! Будемо повертатися!!!
    • Термін перебування: 10 ночей

Оскільки ми перебували 10 днів, то бажаним було прибирання хоча б один раз на 3-5 днів. Але я спокійно до цього відношусь.

Спільна кухня. Все є для приготування їжі. Чисто, зручно.

• Відгук від 30 грудня 2025

• Надіслано з телефону

Серце Карпат - Татарів. Якщо ви хочете спокою і краси серед гір, без метушні лиш шум річки, до того ж не дорого, то Вам сюди. Подорожуючи на авто, то все зручно і практично, ви можете відвідати безліч локацій, водоспади, кар'єри, підйомники, полонини, гойдалки, парки, базарчики і багато іншого. В готелі дуже тепло, номери обладнані міні-кухнею, також на території є окрема кухня з абсолютно усім необхідним, влітку це особливий вайб сидіти на терасі під шум річки, з виглядом на гори🤩, поряд магазин з адекватними цінами. Зупинялися двічі, зустрічає ласкавий пес і неймовірний рижий кіт. У вирішенні будь яких питань Вам допоможе господиня - чарівна пані Ірина. З найкращими побажаннями добра і миру.

Дата проживання: Грудень 2025

• Відгук від 9 листопада 2025

• Надіслано з телефону

Чудові краєвиди навколо, чисто, затишно. Дуже приємна власниця, йдуть на компроміси . Окремо любов це кіт і пес Чайка. Рекомендуємо!

Дата проживання: Листопад 2025

• Відгук від 5 листопада 2025

• Надіслано з телефону

Були вдруге - після першого приїзду мріяли повернутися! Прекрасне місце, власниця, персонал і просто дивовижні панорами гір відкриваються з терас. Дуже гарні й теплі облаштовані номери, скрізь відчувається затишок дерева. Також вдале розміщення біля річки і прогулянкових маршрутів до водоспадів, місць пікніку біля води та в гори. І для харчування все поряд (і магазин, і ресторан). Було чудово, дякую

• Відгук від 27 жовтня 2025

Не виявила.

Чудове місце розташування все що необхідно поруч магазини, ресторан, цікаві місця для прогулянок в 10-15 хв машиною . Поруч з отелем в 3 км казкові місця відпочинку та водоспад. Нам ще знадобилось сто та шиномонтаж також все є поруч . Апартаменти з видом на гори і це казковий ранок. На території величезна кухня з усьома зручностями в номері чайник, мікрохвильова піч,холодильник . Велика зелена територія з дитячими майданчиками і Баня . Дуже приємні власники які всім чим можуть допоможуть.

• Відгук від 21 жовтня 2025

загалом все сподобалося.
    • Термін перебування: 5 ночей

Гучність з сусіднього номеру якщо сусіди занадто активні. Але це мабуть проблема кожного дерев'яного будиночку.

Чудове місце розташування. Трохи подалі від дороги, то було тільки зовсім трохи чутно локомотив на залізниці.

• Відгук від 20 жовтня 2025

Супер. Неймовірна краса природи Карпат
    • Надіслано з телефону

Немає мінусів. Все добре.

Супер супер супер. Ще раз супер. Все є. Лазня, дитячий майданчик, мангали, ночували в тримісний делюкс. Паркінг і безкоштовний інтернет. Є кухня окремо. Чесно слів не описати. Хазяйка приємна. Там є домашні улюбленці. Раді гостям зустріти. Нашим сім'ям дуже сподобалось. Ще раз навідати.

• Відгук від 19 жовтня 2025

Відпочинком задоволені всі. Рекомендую.
    • Надіслано з телефону

З друзями шукали житло для відпочинку на кілька днів "не за всі гроші" і його знайшли. Гарний краєвид. Чистота у номері, чистота кухні. На території замовляли лазню. Були приємно здивовані ідеальною чистотою, без плісняви і грибків. Приємні власники. Рекомедуємо!

• Відгук від 18 жовтня 2025

• Індивідуальний мандрівник
    • Термін перебування: 6 ночей
    • Надіслано з телефону

Дякую, пані Ірина за приємне перебування у вас в гостях на час моєї відпустки! Три роки відпочиваю в цьому чудовому готелі. Ашер, це моя любов разом з Татаровом. Привітний персонал, чистий номер, чудове місце розташування в горах.

• Відгук від 16 серпня 2025

Дуже затишний сімейний відпочинок
    • Покращені апартаменти
    • Надіслано з телефону

*Тихо та спокійно. *Велика та гарна територія. *Гарні види на гори. *Чистий та охайний номер. *Дитячий куточок з батутом та басейн.

Дата проживання: Серпень 2025

• Відгук від 1 серпня 2025

• Надіслано з телефону

Дуже скрипуча і шумна підлога, якщо ви на першому поверсі, а над вами діти то буде не дуже комфортно.

Це нереально круте місце! Тільки поїхали, а вже хочеться повернутися. Дуже мальовниче розташування, нам дуже все сподобалось. Обов'язково в наступному році приїдемо ще.

Дата проживання: Серпень 2025

• Відгук від 19 липня 2025

• Покращений двомісний номер
    • Термін перебування: 12 ночей
    • Надіслано з телефону

Дуже задоволені перебуванням у готелі! Номери чисті, затишні, зі всім необхідним для комфортного відпочинку. Персонал привітний, завжди готовий допомогти. Окрема подяка за швидке поселення та уважне ставлення до гостей. Обов’язково повернемося знову — щиро рекомендуємо!

• Відгук від 18 липня 2025

• Надіслано з телефону

Відпочинок був чудовий! Дуже вдале розташування отеля. Номер чистий і зручний.

• Відгук від 13 липня 2025

Все чудово
    • Мандрівники з друзями
    • Термін перебування: 12 ночей
    • Надіслано з телефону

Пані Ірина, чудова жінка. Готель доглянутий, все справне, дуже приємно коли відносяться з душою. Повернутись однозначно хочеться, контакти зберігаю ♥️

• Відгук від 29 червня 2025

• Надіслано з телефону

Дуже все сподобалось !!! Місце розташування було зручним, все було чисто, гарно, дуже сподобалось нам вид на гори з території, був басейн, лежаки, для відпочинку сімейного все є, також для дітей було влаштовано свято був аніматор, цікаві конкурси і захопливі ігри дітям сподобалось!!!

• Відгук від 26 червня 2025

• Покращені апартаменти
    • Термін перебування: 6 ночей
    • Надіслано з телефону

Гарне розташування,на території є зони відпочинку як для дітей так і для дорослих. Поряд ліс, річка, магазин, кафе.

• Відгук від 20 червня 2025

• Надіслано з телефону

Чудова територія. Це золота середина між комерцією, суто бізнесом, і домашнім затишком. Це місце де ти відпочиваєш, а не наче в гостях під наглядом господарів. Рекомендую Гарні краєвиди, затишні номери ( головний будинок) Для відпочинку з дітьми, родинами. Дітей відпочивало багато, але велика територія і майданчики було де бігати і бавитись. Шуму не має Поруч річка

Показано 1 - 25

Ми повертаємо різницю у ціні
Ми повертаємо різницю у ціні
Помітна економія! • Жодної комісії за бронювання • Знайдете дешевше? Ми відшкодуємо вам різницю в ціні!

Гості також залишили відгуки про ці помешкання: