Перейти до головної сторінки
  3. Закарпаття: відгуки про готелі
  4. Колочава: відгуки про готелі
  5. Відгуки про Kolochava Eco Resort

Відгуки про Kolochava Eco Resort

Борканюка 129Б, https://www.google.com.ua/maps/@48.4290822,23.7053358,12z, Колочава, 90043, Україна

№6 з 13 готелів - Колочава

8,5

• Безкоштовний Wi-Fi

7,5

На 100% дійсні відгуки

Справжні гості. Справжні подорожі. Справжні враження.

Читати далі- відкриється в діалоговому вікні
Написати відгук

Показано 1 - 25

• Відгук від 21 серпня 2025

9,0
    Але в цілому відпочинком дуже задоволені. Однозначно рекомендую!!!
    • Надіслано з телефону

Але є побажання щодо облаштування будиночків: по-перше - чистота, можна трошки більше приділяти увазі чистоті і прибиранню: багато павутини, коврики у ванній досить брудні. Щодо сантехніки - душова кабіна не закривалася і вкрита вапняним нальотом. Кімнати в будиночку дуже малі, матраси дуже жорсткі, але білизна була чиста. Фасади будиночків теж потребують косметичного ремонту. Дуже скрипуча підлога і досить погана звукоізоляція.

Чудове розташування, краєвиди фантастичні, з усіх сторін гори!!! Фото не передають усієї краси мальовничих гір. Дуже тихо, гірське повітря з ароматом карпатських трав, особливо вранці. Досить легко можна піднятися на гору, з гори відкривається просто бомбезний вигляд!!! Дуже комфортно в плані невеликої кількості відпочиваючих. Басейн дуже чистий і теплий. Персонал дуже привітний, швидке обслуговування, кухня справді смачна. Дорога до самого закладу повністю асфальтована!!!

• Відгук від 18 серпня 2025

• Надіслано з телефону

Мальовниче розміщення. Ліжко зручне, постіль чиста та приємна. Відмінний басейн! Їжа в ресторані смачна та різноманітна. До сніданків завжди подавали десерти. Була змога зарядити авто! Рекомендуємо відвідати форельне господарство поряд і піднятись на прогулянку вище комплексу.

• Відгук від 10 серпня 2025

9,0
    Чудовий готель, смачні сніданки і кухня в цілому. Потрібно приділити увагу сантехніці в доміку
    • Надіслано з телефону

Сантехніка в номері могла би бути кращою. Чи потрібно відремонтувати її. Тому що після кожного прийому душу доводилося вивішувати килимки сохнути. Все було у воді. Сам шланг душу теж зламаний. І обідок на унітазі теж весь час відпадав.

Чудове розташування. Тиша навкруги. Готель знаходиться в горах. Майже не видно сусідніх сіл. Тільки чутно дзвін корів зранку 😀 Панорамний басейн з підігрівом. Навіть, о 8 ранку було не холодно купатися. Затишні альтанки на території, де можна провести вечір. Також прямо з готелю можна вийти на стежку, яка веде в гори. Сніданки смачні. І в цілому кухня смачна та різноманітна. Є де зарядити електромобіль.

• Відгук від 7 серпня 2025

Звісно, приїхали б ще
    • Ділова поїздка
    • Група
    • Надіслано з телефону

Невеликі зауваження щодо комунікації одної з офіціанток, але весь інший персонал - супер. Можливо, дівчина ще новенька чи без досвіду. Не критично

Розташування, привітність, уважність і хороші умови.

• Відгук від 27 липня 2025

8,0
    Локація неймовірно гарна, заради цього варто їхати.
    • Надіслано з телефону

Заміна рушників, нові пляшки з водою лише на третій день перебування, зламана душова кабінка в будинку. Є питання по окремим стравам в ресторані. В басейні сходи без перил, що ускладнює спуск в басейн літнім людям.

Локація, наявність окремих будиночків, можливість розраховуватись карткою, можливість потрапити в будинок на годину раніше заселення. Басейн.

• Відгук від 27 липня 2025

9,0
    Чудове місце для відпочинку з дітьми, навіть для тих, хто комфорт і воду любить більше за гори.
    • Термін перебування: 2 ночі

Навігатори і google-мапи не одразу точно знаходять розташування закладу і ведуть хибними шляхами, тому будуть корисні вказівники на дорозі. Басейн доступний для зовнішніх відвідувачів за плату, і може бути залюднений, коли відвідують великі групи (проте це радше окремі випадки). Не критично, але трішки дивує як на таку вартість проживання в курорті. Освітлення в будиночках надто яскраве, шумний міні-холодильник (на ніч доводиться вимикати). Чайника в номері немає, що ОК влітку але буде суттєвим покращенням восени. Східці в будиночок потребують ремонту, протимоскітні сітки варто закривати щільніше (добре що немає комарів) Наступний коментар не стосуєтья закладу - та загалом дратує використання гірських стежок для катання на мотоциклах і квадороциклах. Лісові дороги зорані мотоциклетними шинами. Не виключено що це прискорює їх розмивання під час дощів, тому в окремих місцях дороги скидаються на яри

Фантастичне розташування закладу. Навколо - могутні вершини, селище внизу і його зовсім не чути. Вночі повна тиша і спокій. Для цього не шкода проїхати додаткову відстань. Комфортний чистий басейн, достатньо великий і з просторою терасою, - доступний для мешканців до пізньої ночі і в літню спеку робить відпочинок з дітьми особливо приємним і безтурботним. Ресторан варто відзначити хорошим рівнем обслуговування і смачними стравами. За 5 хвилин пішого підйому стежкою одразу з подвір'я еко-резорту вийдете на простору галявину із казковими пейзажами. Звідти можна також піднятися на гору Дарвайка (відстань 5,5 км, перепад висоти близько 800м) нескладним маршрутом, частина якого пролягає через лісову дорогу, тому він не страшний навіть у спеку. Приємно, що маршрут не надто популярний, хоч і промаркований, тому ви не зустрінете там натовпу туристів.

• Відгук від 25 липня 2025

9,0
    Тихе спокійне місце для відпочинку
    • Термін перебування: 2 ночі

Розташування просто чудове. Навкруги гори, вдалині корівки пасуться та дзвонять дзвониками. Тихе місце, прекрасний варіант, щоб відпочити від метушні великого міста. Сніданок смачний на вибір базовий, типу вівсянки чи яєчні, однак ще додатково подають десерт (кожного дня різний). Доступні ціни у ресторані.

• Відгук від 12 травня 2025

Все супер!

Дата проживання: Травень 2025

• Відгук від 19 січня 2025

• Надіслано з телефону

Вперше потрапили в це казкове місце. Комплекс закохує з першого погляду своїми прекрасними краєвидами,тут ви знайдете усамітнення та спокій,а також чисте гірське повітря. В будиночках затишно,тепло та чисто. Кухня неперевершена,персонал просто чудовий,привітний та уважний. Провели тут незабутній вікенд, з радістю повернемося знову. Однозначно рекомендуємо

Дата проживання: Січень 2025

• Відгук від 6 листопада 2024

• Термін перебування: 2 ночі

Короп із часником реально промах, відверто не раджу замовляти. Все ж таки в горах треба замовляти щось інше. Кухня взагалі смачна, а коропа поїсте на долині.

Найкращі відгуки лишаю про персонал. Робили все за нашим бажанням, дуже учасливі. Природа вау!, будиночки комфортні. Спокійний відпочинок для душі.

Дата проживання: Листопад 2024

• Відгук від 13 жовтня 2024

• Надіслано з телефону

1. Великі мурахи, вони ніби тебе не кусають, але трішки неприємно, що вони всюди бігають ще й такі величезні. 2. Підлога при ходьбі в 1 кімнаті так хиталась, що двері шафки постійно стукали. 3. Забагато меблів в 1 кімнаті. 4. Відсутність чайника для кави чи чаю.

Дуже красиве мальовниче місце. Краєвиди просто зачаровують з першої секунди. Дуже класний басейн серед гір. Персонал привітний. У ресторані майже все було смачне ( крім шашлика). В будиночку є все необхідне. Можна було б додати лише невеликий чайничок для кави і чаю і можливо мінімальний набір посуду і ніж. Але якщо щось замовити у ресторані, то посуд дадуть у користування. В загальному нам дуже сподобався наш сімейний відпочинок.

• Відгук від 2 жовтня 2024

Все просто безподобно

Нічого

Вид, комфорт, їжа, персонал

• Відгук від 25 вересня 2024

• Термін перебування: 7 ночей
    • Надіслано з телефону

Їжа супер, басейн, номери все чисто і круто. Відкрили для себе це чудове місце на роки)

• Відгук від 8 вересня 2024

Все супер! Рекомендуємо, приїдемо ще!
    • Термін перебування: 5 ночей
    • Надіслано з телефону

Єдиний мінус-матрац на ліжку (зранку, що у пене, зо у чоловіка боліла шия та спина, і так всі 5 днів). Хоча, можливо, це індивідуально…і ще би хотілось музику біля басейну (колонку) і бар. Щоб не бігати в ресторан.

Все сподобилось, шикарне розташування, привітний персонал та дуже смачна кухня! Будиночки-чисто, не жарко, дуже комфортно!сніданки- класний вибір, ситно та смачно! Зранку будили корівки та овечки із дзвіночками, це було дуже атмосферно). Територія-велика, гарна та чиста. Також відвідали пасіку Шимоні. Дуже тепло нас зустріли, показали та розповіли про пасіку. Придбали фірмові наливки, дуже смачні! Дякуємо всі, хто причетний до цього місця!❤️

• Відгук від 7 вересня 2024

• Термін перебування: 6 ночей
    • Надіслано з телефону

Відпочивали в останньому будиночку і чи то через відключення світла чи то через те що будиночок далеко, був відсутній wi-fi та перебої були з водою ( недостатній тиск) навіть коли світло було. Хотілося б теплішої води в басейні.

Неймовірні краєвиди, приємний персонал. Коли відсутне світло вмикають генератор.

• Відгук від 6 вересня 2024

9,0
    Відпочинок вдався, локація + погода гарно посприяли. На території є ресторан з домашньою кухнею та дуже доступними цінам
    • Надіслано з телефону

У нас був сімейний котедж на 2 спальні, місця вдосталь, дуже чисто.

• Відгук від 5 вересня 2024

Дата проживання: Липень 2024

• Відгук від 28 серпня 2024

Дуже задоволені відпочинком.
    • Надіслано з телефону

Красива локація. Привітний персонал. У ресторані дуже смачно готують.

• Відгук від 23 серпня 2024

Дякую за шикарний відпочинок
    • Термін перебування: 6 ночей
    • Надіслано з телефону

Чоловік каже що не дуже якісно прибираний був номер. Але я цього не помітила. Обожнюю дивитись на зірки, але вечірнє освітлення на території не давало цього зробити

Неймовірні враження від навколишньої природи, а готель її доповнює. Ідеальне місце, щоб втікти від натовпу людей та для єднання з природою, при цьому отримуючи сервіс хорошого рівня. Є все необхідне - холодильничок, фен, хороші меблі, чисто, якість постільної білизни дуже приємна. Можна закутатись в пледи і розміститися увечері на ганку біля будиночку. Басейн дуже крутий. Для дітей є батут, гойдалки і простір для уяви. Прямо за будиночками - підйом на гору (підніматися в середньому 3 години - ми не пішли, але сусіди ділились крутими враженнями). Я просто на світанку підіймалася на пагорб і медитувала. Неподалік озеро Сневир (у півгодині їзди). В селі можна зайнятись риболовлею, піти у музей «Старе село»- дуже прикольна атрація як для невеличкого села ін зе мідл оф ноувере. У лісі, що за цим музеєм, ростуть лисички, сироїжки, білий гриб знайшла один (але перед цим було довга посуха). Ще хочеться похвалити кухню. Деякі страви просто неймовірно смачні - овочі на грилі, борщ, форель, чоловіку сподобались лоці.

• Відгук від 21 серпня 2024

• Надіслано з телефону

Сподобалось все,а особливо краєвиди,які зводять з розуму😊

• Відгук від 16 серпня 2024

• Надіслано з телефону

Взагалі відсутні зони для дозвілля маленьких дітей! Без цього майже неможливо нормально відпочити дорослим. Мінімально зробіть хочаб пісочницю та декілька іграшкових зон.В ресторані тільки один стілець для малечі.

Чудове місце розташування,смачна кухня,гарний басейн.

• Відгук від 13 серпня 2024

Все просто супер
    • Група
    • Термін перебування: 5 ночей

Не було такого

Кухня відмінна. Але хотілося б більше традиційних для регіону страв

• Відгук від 7 серпня 2024

9,0
    Найкращий відпочинок в горах із сім’єю в тихій атмосфері та з неймовірними краєвидами
    • Термін перебування: 7 ночей
    • Надіслано з телефону

Скрипуча підлога - трошки було дискомфортно ходити по будиночку вночі) Є деякі нюанси в облаштуванні ванній кімнати, що спіткало на налаштування та обережне користування.

Чудове місцерозташування комплексу: басейн в горах, чудові крайовиди та стежка до гори. Асфальтовий підʼїзд. Завжди є місце для паркінгу. Басейн великий та з підігрівом води. Обслуговування та сервіс на вищому рівні: ввічливі офіціанти та адміністратори. У всьому допомагали і не докучали зайвими питанням. Дуже смачна кухня та особливо сніданки. Кальян та вибір алкоголю це теж окремий плюс в кухню. Котеджи новенькі, все зручно та вишукано. Дуже сподобався будинок із сауною та басейном.

Показано 1 - 25

Ми повертаємо різницю у ціні
Ми повертаємо різницю у ціні
Помітна економія! • Жодної комісії за бронювання • Знайдете дешевше? Ми відшкодуємо вам різницю в ціні!