Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Days Inn by Wyndham Maui Oceanfront 2-sterren

2980 South Kihei Road, Wailea, HI 96753 , Verenigde Staten

#26 van de 40 hotels in Wailea

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 809 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    9,6
    Heerlijk hotel, leuke locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 5 nachten

    De kamers waren iets wat klein, maar hoe vaak ben je nou echt op je kamer?

    We kregen kamer 209. Dit was een kamer met een balkonnetje en gedeelde uitzicht op de zee. Verder was het stappen verwijderd van het strand. Erg fijn. Vlak voor het hotel nog gesnorkeld met een schildpad!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    4,6
    Kleine, gehorige kamers tegen een veels te hoge prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 5 nachten

    De Kamers zijn erg klein, bedden ook, kamers zijn erg gehorig. de WiFi functioneert slecht, toen wij dat melden bij de balie kregen we nummer om zelf helpdesk te bellen, niet erg service gericht dus en dat voor zo'n hoge prijs van meer dan 100 Euro per nacht, belachelijk!

    De locatie aan het strand is prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    7,9
    Super ligging, mooi strand voor je deur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten

    Er viel me niet echt iets tegen, je betaalt voor wat je krijgt!

    Hotel ligt aan een prachtig strand tussen 2 restaurants. Ligging is dus heel goed. 25 min van de luchthaven , 2u van de top van Haleakala , 50 km (35 min) van Kanaapali beach. Kamer is goed van grote en hygiëne. Je krijgt korting bij de 2 restaurants omdat je hier verblijft.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,9
    Waar voor je geld als je uit het drukkere centrum wilt logeren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 6 nachten

    Beperkt aantal parkeerplaatsen op de verharde parking. Extra parkeerplaatsen beschikbaar op een stoffig onverhard terrein. Erg dunne muren van de kamer. Je hoort alle slaapkamergeluiden van de buren.

    Goede ligging aan de rand van het drukkere centrum; maakt wel dat je een huurauto nodig hebt voor verplaatsingen. Goede propere kamer met airco. Prima wifi.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    10
    De service van het restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De service van het restaurant.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    6,3
    Basic verblijf, aan de dure kant voor wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele kleine ruimte

    Redelijk centrale ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    6,3
    Geweldige island
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    A bit outdated

    Lamer erg Klein mar bed was goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    7,5
    Aan het strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan het strand

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    10
    Goede prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Goede prijs kwaliteit verhouding. Pal aan het strand gelegen hotel. Kamer voorzien van o.a. Koelkast en airco. Op korte afstand gelegen van restaurants en winkels. Gratis parkeren en wifi. Zeker een aanrader.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2016

    7,5
    Directe toegang tot aan strand
    • Vakantiereis
    • Stel

    Directe toegang tot aan strand

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    7,1
    locatie was prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    geen ontbijt aan verbonden

    locatie was prima

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: