Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over U Hotel Fifth Avenue 3-sterren

373 Fifth Avenue, New York, NY 10016 , Verenigde Staten

#314 van de 415 hotels in New York

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2044 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Betaald WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 43

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,6
    Geweldig!!!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is New York dus altijd gehorig maar accepteer het. het hoort erbij :)

    De manager John is geweldig. Hij doet zijn best om alles zo goed mogelijk voor je te doen. Kamer is niet groot maar voor NY begrippen krijg je voor deze prijs een hele goede kamer. Echt een aanrader!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    7,9
    Heerlijk, zeker qua locatie en behulpzaamheid front desk personeel een absolute aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 1 tweepersoonsbed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets, kamer en bed aan de kleine kant maar locatie maakt bijna alles goed. Prijs/kwaliteit prima!

    Uitstekende locatie! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Schone kamer met heerlijke douche. Kamer en bed redelijk klein.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    9,6
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 1 tweepersoonsbed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer zou je zeggen, maar als je wist hoe de rest van de kamers er in New York uitzien dan weer je dat je het echt getroffen hebt. Lekker schoon, super behulpzaam personeel en het ontbijt is echt een aanrader.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    7,9
    Super locatie en uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 1 tweepersoonsbed
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was wat aan de kleine kant maar precies genoeg ruimte voor twee mensen met twee grote koffers. De kamer was wel erg vochtig na het slapen en douchen. Dat was wat minder.

    De locatie was geweldig. Super centraal en heel veel metro opties! Ook het uitzicht op het empire state building was super!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    8,3
    Super ligging en vriendelijke mensen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 6 nachten

    Deuren sluiten is vrij gehorig van de naast gelegen kamers. Op de lage verdiepingen is het verkeer hoorbaar.

    Het hotel heeft een uitstekende ligging in de stad. Het is vrij eenvoudig maar alles is aanwezig en schoon. Direct naast het hotel een eet en drink gelegenheid.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,8
    Ik zou het iedereen aanraden en ik zou er een volgende keer weer heen gaan!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 1 tweepersoonsbed
    • Verbleef 6 nachten

    Waar het hotel niets aan kan doen, geluiden van verkeer, maatja je zit op 5th avenue. Dus oordopjes meenemen is geen overbodige luxe.

    Ontzettend schoon hotel, kamer op en top! Elke dag schone handdoeken. En elke dag werd kamer schoongemaakt. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Wifi werkt goed in de kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,5
    De kamer was klein maar meer heb je niet nodig want het is...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten

    De matras van het bed was met veren dus als die naast je zich omdraait wiebelt heel het bed

    De kamer was klein maar meer heb je niet nodig want het is toch enkel maar om te douchen en slapen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,9
    Kamers erg mooi en tassen waren naar de kamer gebracht
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kamer met 1 tweepersoonsbed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geboekt vanwege incl ontbijt, wat later niet bleek te kloppen.. geen ontbijt gekregen, zelfde prijs moeten betalen

    Kamers erg mooi en tassen waren naar de kamer gebracht

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    8,3
    aan te bevelen hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    geen safe in de kamer

    bijzonder aardige balimedewerker erg behulpzaam, efficiente relatief kleine kamer ,clean,zeer goede lokatie, ontbijt naast de deur

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    7,9
    Het hotel is goed gelegen op 5th Avenue, Schuin tegenover...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 1 tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer had ruimer kunnen zijn, met 2 personen en koffers heb je echt meer ruimte nodig om je spullen neer te zetten. Maar ruimte is natuurlijk duur in NYC, dus zit je al gauw op een duurder hotel als je deze ruimte wenst

    Het hotel is goed gelegen op 5th Avenue, Schuin tegenover empire state. In hetzelfde pand ligt een Starbucks ideaal voor een snelle koffie en ontbijtje voordat je de deur uitgaat.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    8,8
    Aangenaam verblijf aan de voet van het Empire State Building
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 1 tweepersoonsbed
    • Verbleef 6 nachten

    tips over leuke eetgelegenheden (lunch/diner) in de buurt zouden welkom zijn. Tweepersoonskamers zijn heel klein en niet aan te raden voor een verblijf van meerdere dagen

    De ligging is ideaal om de stad en omgeving te verkennen. Metro dicht in de buurt. Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Voldoende ontbijtgelegenheden in de buurt. We boekten twee tweepersoonskamers die vrij klein bleken te zijn. Maar we kregen een upgrade naar een grotere kamer omdat we zes nachten hadden geboekt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    7,5
    Voor centrum NY een prima hotel voor de prijs.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 1 tweepersoonsbed
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel bestaat alleen maar uit een receptie met kamers. Geen mogelijkheid tot ontbijt of diner. Erg gehorig met andere kamers en buiten geluiden(5th. Avenue).

    Locatie is uitstekend. Fifth Avenue vlakbij empire state building. Metro dichtbij. Precies in Midtown. Als je van een centrale drukke betaalbare plek houdt is dit perfect.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    8,8
    Super om stad te verkennen!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 1 tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer/ klein bed. Als je hier met z'n tweeën gaat slapen moet je minimaal een queensize bed nemen. Ik had er geen last van omdat ik alleen was. Sliep overigens heerlijk!

    Ik was er een nachtje en je hebt lekker alles lekker voor jezelf. Verwacht geen luxe dan is dit hotel dikke prima om de stad te verkennen. Locatie was echt super! Zou zeker terug komen!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    5,0
    Het hotel is prima gelegen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 1 tweepersoonsbed
    • Verbleef 4 nachten

    Er zijn geen faciliteiten. Alleen hotelkamer. Starbucks zit onder het hotel en daar zou je eventueel wat kunnen drinken en eten.

    Het hotel is prima gelegen

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    7,5
    Locatie super -praktisch overburen van Empire State Building...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 6 nachten

    Ontbijt op verplaatsing, geen kasten in de (kleine) kamers, kleine mankementjes zoals ramen waar je niet door kon kijken wegens te vuil of douchekop die niet naar behoren werkte.

    Locatie super -praktisch overburen van Empire State Building, dichtbij metrostation(s), erg centraal gelegen. Ook enorm vriendelijk personeel. Goede Wifiverbinding, TV werkte uitstekend, alsook de airco.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,9
    PRETTIG
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 1 tweepersoonsbed
    • Verbleef 6 nachten

    IK HAD EEN OVERNACHTING TEVEEL GEBOEKT EN DEZE KON IK ONDER GEEN ENKEL BEDING ANNULEREN

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 1 tweepersoonsbed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein bed

    Locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,9
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 1 tweepersoonsbed
    • Verbleef 7 nachten

    WiFi was van slechte kwaliteit. Geen bereik in de kamers.

    De locatie. Één kamer had een prachtig zicht op de Empire State Building.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    8,8
    City trip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 1 tweepersoonsbed
    • Verbleef 4 nachten

    Kleine kamer

    Fantastische lokatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    7,5
    Tegenover Empire state building
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 1 tweepersoonsbed
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het kabaal

    Tegenover Empire state building

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    7,9
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 1 tweepersoonsbed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bergruimte voor kleding en erg krap kamertje

    Locatie, hygiene, goed bed en fijne douche

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    8,3
    locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 januari 2017

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 1 tweepersoonsbed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg krappe kamer, maar dat wisten we al van tevoren, niet erg aangezien we de hele dag weg waren

    Schone kamer met uitstekende locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    8,3
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 1 tweepersoonsbed
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel Locatie was super, zeer centraal gelegen

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    7,1
    ?
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 1 tweepersoonsbed
    • Verbleef 5 nachten

    kleine kamers

    plek in de stad

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    6,3
    Verkennen en ontdekken van New York
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 1 tweepersoonsbed
    • Verbleef 8 nachten

    De oppervlakte van de kamer en het bed

    De douche in de badkamer

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    8,3
    Gigantisch genoten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg klein voor 2 personen en geen kastruimte.gigantisch genote

    Midden in het centrum.Starbucks ernaast.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer

    Locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    6,3
    Geen ontbijt aanwezig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 1 tweepersoonsbed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamers

    Geen ontbijt aanwezig

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    6,7
    De locatie is perfect en een Starbuckscafé in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamers zijn sober. Mist zelfs een schemerlamp, geen kast en douchegordijn te kort. Maar wel alles schoon. Bed is te kort, zeker voor langere mensen a must.

    De locatie is perfect en een Starbuckscafé in het hotel. Penn subway op 2 min lopen. Vanuit Starbucks prachtig uitzicht op de Empire State.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    5,8
    Het bed lag goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt moest bij de buren worden opgehaald en dan had je alleen keuze uit een kleine selectie van het totaal wat ze hadden. De kamer vonden wij wat aan de kleine kant voor die prijs maar aan de andere kant, het is wel in hartje new york city. Wifi was wel gratis maar je moest wel elke dag weer opnieuw aanmelden wat niet helemaal vlekkeloos ging.

    Het bed lag goed. Op loopafstand van het empire state building. Goed te doen voor mensen die new york willen zien, metro is vlakbij en natuurlijk de starbucks naast het hotel.

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    7,5
    Locatie is perfect voor het bezoeken van NY.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers zijn kleiner en minder comfortabel dan hoe ze verkocht worden op de website. Nadeel van de ligging is uiteraard dat je geconfronteerd wordt met veel lawaai van buiten. New Yorkers maken vrij kwistig gebruik van hun claxon in het verkeer.

    Locatie is perfect voor het bezoeken van NY. Vlakbij verschillende landmarks (Empire State Building, Rockefeller, Grand Central, Public Library,...) en vlakbij de metro. Ideaal voor een eerste bezoek aan NY. Niet ver van Penn Station, waar je vaak met de trein toekomt wanneer je van 1 van de luchthavens van NY (wij kwamen van Newark) komt.

  • Beoordeeld op: 18 december 2015

    5,4
    De zeer centrale ligging op 5 ave
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer kleine kamers, tweepersoonsbed was (te) smal voor 2 personen Verder geen faciliteiten Eigenlijk geen hotel maar kamerverhuur

    De zeer centrale ligging op 5 ave

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    8,3
    Locatie, zeer vriendelijk personeel, proper, mooie kamer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Een ontbijt zou het perfect maken

    Locatie, zeer vriendelijk personeel, proper, mooie kamer naar New Yorkse normen ( we kregen een upgrade omdat we 6 nachten bleven!)

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    7,9
    Hotel ligt op een ideale plek, dicht bij een metrostation,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zijn klein (maar dat weet je als je naar Manhattan gaat). Er is geen ontbijt, maar je kunt zo naar de bistro naast het hotel (ga niet naar Starbucks, is veel te chaotisch).

    Hotel ligt op een ideale plek, dicht bij een metrostation, op loopafstand van het winkelgebied en Times Square.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    10
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    7,5
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamer was iets te klein.

    De locatie.

  • Beoordeeld op: 29 februari 2016

    8,8
    Vriendelijkheid van het personeel, hele schone kamers,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    -

    Vriendelijkheid van het personeel, hele schone kamers, fantastische ligging naast het Empire State Building.

  • Beoordeeld op: 20 februari 2016

    8,8
    Prima in orde!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima in orde!

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    5,4
    personeel locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    de kamer was dramatisch...slecht matras,geen kast,zeer luidruchtige airco,geen lobby,toilet spoelde niet door...

    personeel locatie

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    7,1
    Prima centrale lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine kamer

    Prima centrale lokatie

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    7,9
    locatie, Starbucks beneden :-)
    • Vakantiereis
    • Stel

    erg klein bed... maar groter zou ook niet passen in de kamer.

    locatie, Starbucks beneden :-)

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    7,9
    Locatie en hygiëne is niets op aan te merken
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets, omdat ik van te voren wist dat de kamers klein waren.

    Locatie en hygiëne is niets op aan te merken

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 43

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: