Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel 91 3-sterren

91 East Broadway, Chinatown, New York, NY 10002, Verenigde Staten

#361 van de 415 hotels in New York

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1416 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    7,9
    Schone nette kamer zonder ontbijt, wel koffie en thee in de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Hotel staat op East Broadway bij de Manhatten bridge daardoor iet wat gehorig door verkeer en metro over de brug ook tot laat in de avond, maar dat is niet als storend ervaren waren laat in de avond op de kamer om te slapen en dat lukt best als je moe bent.

    Schone nette kamer zonder ontbijt, wel koffie en thee in de lounche toko´s en eetgelegenheden in de buurt (China Town) goeie uitvalsbasis de stad in metro op 5 min lopen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    9,6
    Waren met 5 personen maar booking.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waren met 5 personen maar booking. com had dat niet doorgeven! Dus mijn dochter moest op een door ons gekocht luchtbed.Gellukig toestemming van het hotel om het zo op te lossen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,2
    prima plek voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Wij hadden het geluk dat wij op voorstel van het hotel personeel en kamer kregen die minder overlast had van de naastliggende spoorbrug. Chinatown heeft wel een specifiek karakter, dit moet je wel liggen.

    De prijs kwaliteit verhouding van dit hotel is prima. De kamers zijn netjes, verzorgt en compleet (alleen een koelkastje zou nog wel fijn zijn). De ligging van het hotel is prima om Manhattan te ontdekken. Ook de kinderen vonden het een fijn hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    6,3
    Praktisch gelegen en in leuke buurt, maar veel lawaai van naast gelegen spoorbrug
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel veel lawaai van de naast gelegen brug met spoor en metro lijn. Dag en nacht. Ook met dubbele ramen om de 2-3 minuten een zware dreun. Ook was de kamer erg donker.

    Chinatown is een leuke buurt en qua openbaar vervoer en fietsen zijn er veel mogelijkheden

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    8,3
    Uitstekende prijs kwaliteit verhouding, aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekende prijs kwaliteit verhouding, aardig personeel. Gratis koffie en thee. Down town op loopafstand en een metrostation vlakbij. Gezellige chinese wijk met voldoende eetgelegenheid in de straat zelf.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,8
    Zeer tevreden, alleen slapen en douchen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten

    Douche OK (vaste douchekop). Lang wachten op warm water en geen drukregeling. Uitzicht op Manhattan bridge met bijbehorend geluid van de langsrazende metro, maar dit was al bekend dus mag absoluut geen klacht zijn.

    Goeie bedden met goed en schoon beddengoed. Hygiene en schoonmaak: helemaal top, iedere dag goeie schoonmaak en nieuwe handdoeken. Locatie was super, nabij metro en voldoende te doen in de omgeving. Taxiservice naar alle vluchthavens van NY tegen zeer goede tarieven te boeken. Teven bagagedepot na checkout, nog van NY kunnen genieten op de vertrekdag zonder met bagage te hoeven slepen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,8
    Zeer goed gelegen hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de eerste dag hing er een hele sterke schoonmaakmiddel geur in de kamer.

    De ligging was perfect. 500 meter verder op de hoek van de straat had je een lekker bakkertje om te ontbijten. 500 meter gelegen van de metro naar time square en andere delen van newyork. Je kan op loopafstand zo de brug over naar Brooklyn. Veilige buurt zowel `savonds als overdag. Leuke sfeer in de de chinese wijk. Geen last gehad van het geluid van de trein die er redelijk kort bij langs raast.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    6,7
    Fijn hotel, ongunstige ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geluid van de Metro: De kamers liggen pal naast Manhattan bridge, waar om de 5 min een metro overheen dendert

    De prijs, netheid, fijne bedden, sanitair

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,5
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Een ijskast of een kluis zijn in de US toch altijd voorzien, hier helaas niet.

    Locatie was in het midden van China Town. Er waren twee dubbele ramen voorzien voor het geluid buiten te houden, en dat hielp wel! Propere kamers.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    9,6
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De herrie buiten maar binnen geen last

    De centrale ligging naast de Manhattan bridge, de meeste bezienswaardigheden op loop- of fietsafstand. En midden in China town 😉

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    8,3
    Prima hotel. Zeker gezien de prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel aan de receptie is niet onvriendelijk, maar het kan wat enthousiaster.

    Bijzonder schoon hotel. Bedden en sanitair zijn erg netjes. Hotel is redelijk basic, maar prima. Goede dikke matrassen. Geen ontbijt, wel koffie en thee beschikbaar.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,8
    We hebben de kamer slechts gebruikt om te slapen, daar voldeed het hotel prima aan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De locatie; subway is weliswaar op loopafstand, maar dit deel van Chinatown heeft verder (aan toeristen) weinig tot niets te bieden. (Direct!) naastgelegen Manhattan Bridge met subway is enorm luidruchtig, echter, op onze, aan de brugzijde gelegen, kamer was hier amper iets van te horen. Anderzijds past e.e.a. natuurlijk binnen de prijs/kwaliteitsverhouding.

    Hygiene, uitrusting / afmeting kamer voldoet voor soort bezoek. Vriendelijk servicegericht personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    6,7
    Prima. Er was niets, maar we verwachten ook niets.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt mogelijk, en weinig opties daarvoor in de omgeving. (Als je geen chinees eten wil tenminste) Verder Niets, we hadden dit ook verwacht. De prijs was er ook naar.

    Het was redelijk schoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    6,3
    Goed hotel, maar wel erg veel lawaai van de metro.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Wij zaten met onze kamer naast de metrobaan en dan moet je wel heel goede oordoppen hebben om er geen last van te hebben.

    Kamer is schoon, metro op loopafstand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,1
    Eenvoudig en comfortabel op leuke locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht advies taxi richting luchthaven. Geen rekening gehouden met weekenddrukte en weersvoorspelling. Hierdoor 3,5 u gedaan over een rit van minder dan 1u. Vliegtuig gemist.

    Goede locatie. Middenin Chinatown

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,5
    Heerlijke rustige locatie, met geweldige bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zijn van kamer gewisseld omdat het hotel naast de Manhattan bridge ligt, en je bij enkele kamers de metro goed kan horen. Maar er werd meteen een nieuwe kamer beschikbaar gesteld, en op deze nieuwe kamer uitstekend geslapen.

    De bedden zijn uitstekend. Zacht en ruime queen size Je hoort vrijwel geen sirenes in dit rustige deel van Manhattan

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    7,9
    Erg leuk!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 5 nachten

    De bedden zijn iets aan de korte kant. Je moet elke keer opnieuw de inlog gegevens van de wifi invoeren als je wilt internetten op je mobiel. Het geluid van de metro op de Manhattan Bridge hoor je erg hard. Gelukkig na een lange dag val je zo in slaap!

    De bedden wat aan de korte kant waren voor een Nederlander De locatie is ook top. Het hotel is 5 minuten lopen vanaf metro East Broadway & Grand Street. Vriendelijk personeel Elke ochtend nieuwe handdoeken en het wordt goed opgeruimd

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 februari 2017

    6,3
    Prima voor een of twee nachtjes, hou rekening met veel lawaai!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zit direct naast de manhattan bridge, daarom enorm veel lawaai van de metro en auto's 24/7. De receptie zat op de tweede verdieping wat best onduidelijk was. Ze vragen ongeveer 25 euro borg per nacht wat ook van je creditcard wordt gehaald, dit werd niet meteen gemeld bij het afrekenen dus dat was heel vervelend en niet netjes. Er is geen westers restaurant in de buurt of een normale supermarkt.

    De bedden sliepen geweldig, de badkamer was ruim en de douche was fijn. Je kon gratis thee en koffie halen op de tweede verdieping. De metrohalte 'east broadway' is minder dan 5 min lopen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    7,9
    Zeer fijn en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je zit vlak naast een brug en die hoor je wel dag en nacht. Maar je went er snel aan en voor deze prijs mag je niet zeuren

    De locatie is goed. Nog net op Manhattan in een interessante buurt. Metro om de hoek. En in tegenstelling tot de meeste hotels op Manhattan een kamer mét douche die zeer betaalbaar is

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    8,3
    Middenin Chinatown, lekkere restaurants om je heen. Voor ons was het prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geluid van de metro is in de avond/nacht wat lastig.

    Heerlijke bedden, iedere dag schone handdoeken. Vriendelijk personeel. Veel dingen op loopafstand zoals SOHO, little Italy, Nolita.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 juli 2016

    7,5
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sliepen aan kant van metro. Ik kan me voorstellen dat sommige mensen dit als behoorlijk storend kunnen vinden, Hoewel wij hier totaal geen last van hebben gehad!(omwille van het vele gewandeld vielen we s'avonds als een blok in slaap)

    Ligging Prijs/kwaliteit is zeer goed

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    7,5
    Goede keus.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ligt wel net naast een trein. Maar wij hadden er weinig last van. Je hoort het wel maar we werden er niet wakker van.

    Schoon. Fijn personeel. Netjes verzorgd. En redelijk wifi

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    9,6
    Wij hebben het super gehad!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb werkelijk niets wat tegen is gevallen.

    Prima plek, midden in Chinatown, heel centraal, schoon en vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,5
    Ik ben nooit in het hotel geweest.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik ben nooit in het hotel geweest. Ik moest mijn reis wegens medische redenen annuleren

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,9
    Elke dag nieuwe handdoeken
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Smalle bedden voor 2 volwassenen

    Elke dag nieuwe handdoeken

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    6,7
    Betaalbaar hotel voor een korte trip New York in leuke buurt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten

    Geluid van het treinstation is doordringend en de kamer is benauwd

    De ligging is goed, midden in China Town. En de bedden zijn prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,3
    Snelle service
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Snelle service

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    6,7
    De locatie en de hygiëne.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed in de double room was geen double bed. Hooguit (!) 130cm breed.

    De locatie en de hygiëne.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    5,4
    Stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer naast de metro

    De prijs

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    9,6
    Prima uitval basis voor vijf dagen New York.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Bedden waren prima, erg lekker geslapen. Koffie en thee beschikbaar in de lobby en frisdranken automaat tegen betaling.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    6,3
    Best for the budget, don’t expect a quiet night though
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De buurt Chinatown is verre van schoon. Geluid van snelweg en trein voel en hoorbaar 24/7

    Prijs/ kwaliteit op voor goede nyc locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    7,1
    Goed budget hotel voor een kort verblijf geen poespas
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eerste dag hing der een typische geur op de kamer. Metro rijd heel dicht langs het pand.

    Prijs kwaliteit, goede bedden en uitstekende douche

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,1
    Zeer centraal en schoon hotel, jammer van de herrie van de bovengrondse metro
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je er had kunnen ontbijten

    De hygiene en het personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    4,6
    Weet waar je aan begint
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Zeer kleine kamer wat dus een negatieve prijs/kwaliteit tot gevolg heeft.

    Netheid

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    10
    Heerlijk, genoten van dit hotel tijdens ons verblijf in New York.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Hotel is midden in Chinatown, heerlijk om het rumoer van dit alles mee te krijgen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,9
    Service, we mochten om 8.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service, we mochten om 8.00 uur al op onze kamer na een nachtvlucht. Bij vertrek ook kosteloos later uitchecken

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,1
    Betaalbaar, bereikbaar hotel in Chinatown.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het queensizebed is veel te klein, slechts 1.50 m breed. Redelijk veel herrie van de metro.

    Bereikbaarheid, metro op ruim 10 min. Lopen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,5
    Goed betaalbaar hotel midden in China Town (downtown)
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Midden in China Town (geur).

    Subway dichtbij. Little Italy, Ground Zero / WTC, Brooklyn Bridge op loopafstand.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    5,0
    De bedden waren goed en de douche was lekker
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was vrij klein. Heel de nacht hoorde je de trein langs denderen,

    De bedden waren goed en de douche was lekker

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    7,1
    Et hotel, prima prijs- kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je hoort de metro wel nadrukkelijk.

    Nette kamers, ruime douche. Gratis koffie&thee

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    7,1
    7
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    Geur op gang en kamer.

    Redelijk hotel. Goede prijs, iedere dag schoonmaak en schone handdoeken. Nare geur op de gang en in kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    6,7
    Prima voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Simpele kamer

    Prima bed Flexibel personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    7,1
    Praktisch en schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen raam in de kamer, erg klein, locatie

    Hygiene, goede WiFi, goed bed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    7,5
    Schoon & rustig, dichtbij de metro
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren heel zacht. Had iets steviger gemogen.

    Schoon & rustig, dichtbij de metro

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    5,8
    Als je moe genoeg bent van het rondwandelen in NY dan slaap je prima hier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie naast een metro brug met autobaan.

    Behulpzaam personeel en iedere dag schone handdoeken

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    8,8
    Locatie is fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De metro loopt over een brug vlak langs het hotel. Dit hoor je continu.

    Locatie is fantastisch!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    6,7
    De bedden waar prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bleek vlak naast een treinspoor te liggen, dus enorm lawaai, en het was erg benauwd en vochtig op de kamer

    De bedden waar prima

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,9
    Prima uitvalsbasis voor verkennen NY met goede prijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Herrie van de metro. Als je moe genoeg bent word je 's nachts niet wakker, anders is het vervelend.

    Nette kamer, goede prijs-kwaliteit

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    10
    Alles,centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles,centrale ligging

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    7,1
    Prijs/kwaliteit prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Maar één lift.....

    De kamer was super.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    10
    Perfect!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten

    Centrale ligging bij metro en bezienswaardigheden. Schone kamer en uitstekende service. Uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    5,4
    Midden in Chinatown, leuk als je daar naar op zoek bent maar dat was ik niet
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was vlak naas de trein die daar voorbij donderde.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    6,3
    goed gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geur in kamer en metro het geluid

    Was schoon

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    7,9
    Top locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi was traag

    Top locatie Goede bedden Prima kamer

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,9
    Prima prijs/kwaliteitverhouding !
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Prima prijs/kwaliteitverhouding ! Locatie in China town en vlak bij Brooklyn Bridge.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    5,8
    Goed hotel op loopafstand van de metro. Kamer werd elke dag schoogemaakt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de prijs van het hotel had een ontbijt inbegrepen mogen zijn.

    Ligging in hartje Chinatown.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 maart 2016

    6,7
    Goede bedden in een voor de prijs groot genoeg kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het geraas van de trein over de brug leidde tot veel lawaai. Met het raam open was het niet mogelijk te slapen.

    Goede bedden in een voor de prijs groot genoeg kamer. De locatie is perfect, Lower Manhattan op loopafstand en de wijk Chinatown is al een beleving op zich.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    8,3
    Goed schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Midden in China-town stinkt het soms best wel, zelfs in januari..... Dus voor hartjezomer weet ik het zo net nog niet daar.....

    Goed schoon. Fijne kamer. Ongeveer 200 meter lopen naar metro.

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    9,6
    Perfecte lokatie en een zeer aantrekkelijke...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Perfecte lokatie en een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding. De kamer was schoon. Ruime nette badkamer, goede bedden die iedere dag schoon werden opgemaakt. Kortom een aanrader!

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    8,8
    Schone en nette kamer, elke dag schone lekkere dikke...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ligt bij metrolijn. Maar dat hoor je na een tijdje niet meer.

    Schone en nette kamer, elke dag schone lekkere dikke handdoeken. Lekker bed met schone lakens die tijdens ons verblijf van 6 dagen zelfs werden verwisseld.

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    9,2
    Prima ligging, met metro station op de hoek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt gelegenheden in de buurt zijn er voldoende maar niet geheel onze smaak ( Chinese Bakkerijen) , ga voor goed ontbijt naar Little Italie net iets verder weg maar heerlijk

    Prima ligging, met metro station op de hoek. Super nette , schone kamer, elke dag prima schoonmaak en nieuwe handdoeken. Geluid van de metro is er wel maar hier hebben we geen last van gehad

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2015

    6,3
    Metro op loopafstand, betaalbaar hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er denderde een metro en een drukke weg langs ons raam, dus neem oordoppen mee! Douchegordijn was dusdanig bevestigd dat je vrolijk stond te douchen voor een open raam wat je niet kon bedekken.

    Metro op loopafstand, betaalbaar hotel

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    7,1
    Fijne bedden, dagelijks propere handdoeken en opgemaakt bed...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Onze kamer lag tegen de Manhattan Bridge aan, de auto's passeerden op 2 meter van ons raam (op de 7de verdieping). Veel lawaai dus. Ramen gingen amper open en was dus ook niet aangenaam.

    Fijne bedden, dagelijks propere handdoeken en opgemaakt bed (hoewel de werksters één keer gewoon binnen vielen zonder zelfs te kloppen). Airco werkte, tv werkte, gratis wifi op de kamer.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    3,3
    Ligging vlakbij het vliegveld en de haal en brengservices
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De accomodatie. Oud en versleten. Bovendien lagen we in een kelder met een raam dat uitzicht gaf op een keldergat. Als je door de gang liep leek het een cellenblok. Maar het was ook vochtig waardoor er kleine insecten in de badkamer lagen en kropen. Wifi deed het slecht wellicht omdat we in de kelder lagen. De ruimte om te ontbijten was veel te klein. We hebben in de hal zitten eten.

    Ligging vlakbij het vliegveld en de haal en brengservices

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,1
    Ten opzichte van metro prima plaats, ijsmachine, wasmachine...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het hotel ligt praktisch tegen de Manhattan brug aan, hierover rijden tot 's avonds laat en vanaf half 7 zeer veel metro's. Het verkeer hoor je veel minder. Ondanks dubbel glas hoor en voel je elke metro.

    Ten opzichte van metro prima plaats, ijsmachine, wasmachine te plaatse. Prima handdoeken, elke dag schoon. Nog geen half uur lopen naar Ground Zero.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    5,4
    proper, goedkoop en vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer kleine kamers met kleine bedjes. Enorm veel lawaai in de kamers door de metro die juist naast je bed voorbij raast ... en ramen sluiten zeer slecht.

    proper, goedkoop en vriendelijk

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    7,5
    Prijs/kwaliteit was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine bedden denk 120-140breed en mijn man van 186cm lag met zijn voeten buiten boord. Geluid: Als je voor het eerst binnenkomt in de kamer schrik je van het geluid. Echter hebben wij tijdens het slapen er totaal geen last van gehad! Dit kwam mede door de vermoeidheid van alle indrukken van deze geweldige stad!

    Prijs/kwaliteit was prima. Kamers werden elke dag schoongemaakt , schone handdoeken. Koffie/thee faciliteiten op de 2e verdieping. Gratis wifi op de 2e goed bereik in de kamer wat minder.. De metro erg dichtbij F lijn en je bent zo overal.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    8,8
    De plek, zo op de metro de stad in
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Eigenlijk niets. Voor in de stad, in New York, goed betaalbaar, in centrum Als je een lichte slaper bent zou je last van de metro kunnen hebben, wij hoorde deze alleen als we wakker waren

    De plek, zo op de metro de stad in Grappig in Chinatown, compleet andere wereld De vreselijke herrie buiten, binnen bijna niets meer te horen Goede airco

  • Beoordeeld op: 12 juni 2015

    7,1
    Nette en schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie naast Manhattan bridge, dag en nacht geluid van verkeer en metro. Moet je tegen kunnen, voor ons was het geen probleem. Kamer aan de krappe kant.

    Nette en schone kamer. Goed bedden en redelijk dicht bij de Subway

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    7,5
    schoon, de bedden waren erg goed, gratis wifi, koffie en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Locatie ligt bijna onder de brug, daardoor lawaai van metro die dichtbij langs denderde, maar dat wende snel.

    schoon, de bedden waren erg goed, gratis wifi, koffie en thee in lobby.

  • Beoordeeld op: 13 mei 2015

    8,3
    Nette kamers in Hotel 91, op een fijne lokatie in Chinatown,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Nette kamers in Hotel 91, op een fijne lokatie in Chinatown, vlakbij de metro. Veilige buurt. Veel kleine zaakjes in de buurt waar je ontbijt kunt halen. Manhatten-bridge is luidruchtig maar dat hoor je na een dag al niet meer.

  • Beoordeeld op: 26 maart 2015

    7,9
    Kamer is perfect voorzien: bureau, kast, hangers, badkamer,.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hou rekening met straatgeluid van Manhattan Bridge. We zaten op tweede verdiep maar daar is het echt oorverdovend luid. We mochten naar 7de verdiep dus dat was perfect ( wel geen raam in kamer).

    Kamer is perfect voorzien: bureau, kast, hangers, badkamer,....

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    6,7
    De locatie, metro om de hoe je zat overal binnen korte tijd...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kamer was naast het treinspoor. Lag soms te schudden in bed. Er is helemaal geen kastruimte hebben een week uit onze koffer moeten leven. 2 persoons bedden zijn teijfelaars

    De locatie, metro om de hoe je zat overal binnen korte tijd met de metro. WiFi op de kamer werkte top

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    7,9
    Goed bed, goede locatie tegen een goede prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi niet al te best op de 5de verdieping. Wifi van de 7de etage is perfect (iedere verdieping heeft zijn eigen wifi kanaal). Daarnaast ligt het hotel naast de Manhatten Bridge, wat gehorig is, maar voor ons niet storend.

    Goed bed, goede locatie tegen een goede prijs. Personeel helpt je perfect en koffers na uitchecken kun je nog tot 3uur achterlaten. Daarnaast kun je 24/7 per dag gratis gebruik maken van koffie of thee.

  • Beoordeeld op: 21 februari 2015

    9,2
    Het hotel was gelegen in de buurt van een metrostation.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het hotel was gelegen in de buurt van een metrostation.Wij hadden absoluut geen last van de Manhattan Bridge vlak naast ons raam.Wij hadden dan ook gevraagd voor een kamer die niet te hoog was gelegen.Wij kregen de 3de verdieping.Het was er proper,lekkere bedden,ruime badkamer met lekker warm water.Zeer vreindelijk personeel aan de desk!

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: