Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Garden District House 1-sterren

1660 Annunciation Street, New Orleans, LA 70130, Verenigde Staten

#56 van de 148 hotels in New Orleans

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 428 beoordelingen over dit hostel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    3,3
    Zeer matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Eigenlijk alles. Openbare ruimte. De keuken was vaak vier en het ontbijt was minimaal. De badkamers waren vies en in een liep het water niet goed door. De kamer had mankementen: gordijnrails viel naar beneden, van de 6 stopcontacten werkten er maar 2, een outlet was niet afgewerkt. Er is geen 24 uurs receptie wat voor problemen zorgde toen onze keycard voor de voordeur het niet deed. De voordeur had mankementen dus had het personeel een extra keycard in de brievenbus gedaan, niet veilig maar wel nodig. Wij kwamen een keer om 4 uur thuis toen deed de kaart het niet. Wij belden naar het aangegeven nummer en de mevrouw adviseerde ons aan te bellen opdat we de andere gasten zouden wekken om de deur open te doen, zij had namelijk geen extra kaart. We weigerden deze oplossing, uiteindelijk gaf ze aanwijzingen hoe we via de achterkant konden 'inbreken.' Na geklauter de deur, binnengekomen en de deur geopend. Voor de prijs vond ik het minimaal, ik zou hier niet nog eens heen gaan.

    WiFi.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    9,2
    Prima voor 1 of 2 nachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedeelde badkamer moet je van houden. Maar was keurig netjes. Tweepersoonsbed had een kuil.

    Prima kamers, aardige mensen, vanaf het hostel is het drie kwartier lopen naar de stad, dat was leuk omdat je dan een mooie indruk krijgt van New Orleans.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,9
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk personeel. Pablo was zeer behulpzaam bij het uitzoeken van excursie en het bezoeken van een muziekavond.

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 april 2016

    9,6
    ontbijt prima, kamers zeer goed, heel goede prijs-kwaliteit...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    het weer...

    ontbijt prima, kamers zeer goed, heel goede prijs-kwaliteit verhouding, erg leuke buurt, prima locatie..

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    9,2
    Prettig personeel, fijne tuin.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Mijn kamer had nogal kleine ramen, en was daardoor een tikje bedompt.

    Prettig personeel, fijne tuin.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    9,6
    Great location, friendly people, good price
    • Vakantiereis
    • Groep

    Great location, friendly people, good price

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: