Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Adelaide Hostel 1-sterren

5 Isadora Duncan Street, Union Square, San Francisco, CA 94102, Verenigde Staten

#98 van de 230 hotels in San Francisco

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2110 beoordelingen over dit hostel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    9,6
    Ontbijt inbegrepen, eenvoudig maar prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt inbegrepen, eenvoudig maar prima. Wij hadden een 3persoonskamer, op de begane grond naast de algemene kamer maar niks te horen. Eigen badkamer! Voor de prijs ook nog eens toplocatie. Aanrader!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    7,9
    Prima geslapen en lekker ontbijt. Maandag free dinner!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 6 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De trappen.. geen lift

    Prima ontbijt, medewerkers behulpzaam, goede locatie vlakbij union square. Bedden erg prettig met gordijntjes. Voldoende ruimte onder het bed om zelfs je koffer in de plaatsen. Wel zelf een hangslot meenemen. Staat volgens mij nergens vermeld maar kun je terpplekke kopen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    4,6
    Ik was blij dat mijn tijd erop zat
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 6 Bedden
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schreeuwende personeel , ik werd zelf gedreigd met uitzetten door een aggresieve personeelslid , vieze keuken , versleten pannen, de mooie foto,s van de bedden viel in werkelijkheid erg tegen te hoge opstap in bed

    locatie en schone toiletten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    9,6
    Prachtig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 10 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De douches hadden geen harde straal (had met waterbesparing te maken). Maar voor 3 dagen was het oke.

    Mooi gelegen. Op wandel afstand (3 minuten) van Union Square. Dicht bij kan je fietsen huren, je hebt een aantal restaurtants dichtbij Union Square.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    7,1
    Rustig hostel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bed op een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ongeïnteresseerd personeel, duur voor wat he krijgt.

    Prima ontbijt, goede locatie, gordijntjes bij je bed in de dorm.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    3,8
    was teleursgtellend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    bedden, ontbijt

    niets

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,9
    Prima kamers, ruim, gordijnen bij de bedden zijn een leuke...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima kamers, ruim, gordijnen bij de bedden zijn een leuke bonus. Ontbijt was ok, de lounge erg fijn.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,5
    alles was top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 10 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    alles was top! goed hostel en echt perfect voor de prijs, goede ligging en goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,9
    Warm, knus, gezellig. Personeel heel vriendelijk!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Leuk hostel! Informele sfeer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    7,9
    Genoten van wat de stad heeft te bieden en bijna alles op loopafstand van het hostel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 10 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Geweldige sfeer, toegankelijk hostel voor jong en oud.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    8,3
    Fijn hostel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 6 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Lekker schoon, mooie en genoeg doucheruimtes. Goede WiFi en fijne locatie. Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 september 2016

    5,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vuil beddengoed

    Locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    8,3
    Voor een zacht prijsje in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Met 6 op een kamer betekent natuurlijk dat je wakker kan worden als anderen binnenkomen/weggaan maar dat is eigenlijk het enige.

    Voor een zacht prijsje in het centrum. Gezellig, zeker als je alleen reist.

  • Beoordeeld op: 4 april 2015

    9,6
    De kamers waren uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamers waren uitstekend. Grote lockers en je hebt echt een eigen plekje d.m.v. de gordijnen. Uitstekend ontbijt. Veel douches en toiletten aanwezig.

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    7,5
    Het gordijntje aan het bed maakt dat je wat privacy hebt in...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niet altijd even proper...

    Het gordijntje aan het bed maakt dat je wat privacy hebt in de slaapzaal. Het ontbijt was zeer lekker en uitgebreid.

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: