Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over America's Best Value Inn Vallejo Six Flags 2-sterren

300 Fairgrounds Drive , Vallejo, CA 94589, Verenigde Staten

#8 van de 16 hotels in Vallejo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 460 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    6,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    7,1
    Fijne kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel, we konden tot 11 uur uitchecken. We waren aan de late kant, omdat we de dag van te voren een reis van 23 uur (met vertraging) hadden doorgemaakt. We waren rond 10.45 uur bij de receptie, maar er was niemand en de deur was op slot. Gebeld naar het nummer, zei desbetreffend personeel verstop het kaartje maar daar en daar. Dat vond ik raar, als uitchecken tot 11 uur is, ga ik er vanuit dat er personeel is!

    Fijne kamers. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    7,5
    Kamer redelijk, ontbijt redelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Hou er rekening mee dat deze TEGEN de snelweg aan ligt! Dus als je daar last van hebt (geluid), niet doen, anders best aan te bevelen.

    Kamer redelijk, ontbijt redelijk

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    7,1
    Basic hotel maar te ver van SF
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Last minute op zoek naar betaalbaar redelijk hotel in de buurt van San Francisco hebben wij hier 1 nacht overnacht. Gelegen aan snelweg maar door standaard file (beide kanten) te ver van San Francisco

    Hotel is basic, kamers schoon en goed. Ontbijt mag geen naam hebben koffie en zoetigheid. Prima Wifi.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    5,8
    Hotel lijkt goed, kamers zijn oud en slecht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was slecht voor een te hoge prijs. Bedden keihard.

    Locatie was goed. Buitenkant oogt vriendelijk.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,5
    moderne kamer en een prima ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Afstand naar San-Fransisco kost je wat reistijd.

    moderne kamer en een prima ontbijt!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,6
    Was rustig gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was rustig gelegen. Geen lawaai van de kamers ernaast. Goed ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    7,1
    Schoon en netjes , goed bed , en een redelijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wij hadden er geen last van maar motel ligt naast snelweg !!

    Schoon en netjes , goed bed , en een redelijk ontbijt

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    7,1
    Dichtbij six flags, rustig ook lig je aan de autosnelweg
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi werkte niet, niet zo tevreden over het bed

    Dichtbij six flags, rustig ook lig je aan de autosnelweg

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: