Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aqua Hotel & Suites 3-sterren

1530 Collins Avenue, Miami Beach, FL 33139, Verenigde Staten

#256 van de 390 hotels in Miami Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1507 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    6,1

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,3

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,1
    Lokatie en personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Airco is centraal en kan niet gesteld en/of uitgeschakeld worden. Bedden/matrassen maken veeeeeel geluid, zelfs bij het zitten op bed.

    Lokatie en personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    7,5
    prima hotel voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten

    het ontbijt was simpel de locatie is top de kamer zeer ruim en alles wat je nodig hebt is er aanwezig zelfs een klein keukentje het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam het klein zwembadje was vuil en niet goed onderhouden net als de buiten binnenplaats je kan gebruik maken van een shuttle maar de airport maar hou er rekening mee dat ze op verschillende locaties mensen ophalen al bij al goed hotel prijs kwaliteit

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    5,4
    Veel te duur en weinig confort - echt oubollig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is echt afgeleefd, het heeft zijn beste tijd gehad. Oubollige kamer met slechte verlichting, oude toilet, douche, en lavabo. Deuren klemmen, bedden (matrassen) zijn niet echt fris en de veren kraken. De kamers op de foto's van het hotel lijken veel beter dan het in werkelijkheid is. Tuin, centrale binnenplaats is niet fris.

    De gratis shuttle naar de luchthaven. Beperkt ontbijt maar toch ervan genoten. Vriendelijk personeel. Vlak naast Lincolnstreet. Strand op 10 minuten stappen. Ocean Drive op 5 minuten stappen. Je mag gebruik maken van de strandstoelen op Miami beach hiervoor betaal je wel een resort fee.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    5,4
    Fantastische ligging, maar minimaal comfort.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren bleek niet mogelijk dus gebruik moeten maken van het dure valet parking. De kamer biedt een minimum aan comfort. Alles geeft een sterk verouderde indruk en niet erg netjes.

    Slechts 1 nacht in dit hotel verbleven. Grote (enige?) pluspunt is de ligging, vlakbij de Art Deco District, op 5 min van het strand.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 januari 2017

    3,3
    Een woord slecht hotel!!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, ik had een grote kamer geboekt en kreeg een kleine. Personeel zijn niet slim en de ken niet mee. Vieze kamer voor wat je betaald.

    Ontbijt is niks. Toast en cake voor ontbijt? En je moet snel zijn voor alles op is.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    9,2
    Super!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 4 nachten

    Dit is een ongelooflijk gezellig hotelletje in de oude Art Deco stijl. Mensen zijn ongelooflijk vriendelijk. Een echte aanrader!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    5,8
    Geen zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 3 nachten

    Geen zwembad

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    6,3
    Simpel ,basic motel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco niet regelbaar en veel te koud op kamers en in ontbijtruimte,veel lawaai.

    Vriendelijk personeel,dichtbij strand en busstop

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    7,9
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Locatie

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 februari 2016

    7,5
    Top locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gedateerd gebouw Geen eigen parkeergelegenheid dus verplicht betaald parkeren Summier ontbijt

    Top locatie! Parkeergarage om de hoek Schone kamers Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 20 november 2015

    8,8
    Lokatie is geweldig, loopafstand van de winkels...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    niks, alles was meer dan prima

    Lokatie is geweldig, loopafstand van de winkels (lincolnroad), loopafstand van het strand, loopafstand van Oceandrive. parkeren bij hotel is 25 dollar echter 150meter linksaf is een openbare parkeergarage (meerdeks) voor 16 dollar per 24 uur. (werd daarop gewezen door hotel baliemedewerker)

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    5,8
    Midden in south beach, dichtbij de winkels en ocean drive.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Koffers kan je na het uitchecken wilde wij nog even shoppen. Helaas kon we onze bagage niet achter laten in een afgesloten ruimte. Je kom het gewoon ergens neerzetten in de entree ruimte waar iedereen in en uit loopt. Dit hebben wij natuurlijk niet gedaan want onafgesloten je bagage achterlaten is het stomste wat je kan doen. We zaten dus veel te vroeg op het vliegveld wat zo zonde van de dag was. Voor ons dus nooit meer dit hotel om deze reden. Ontbijt tja dat je het überhaupt een ontbijt kan noemen. Nee echt een no go!!!!

    Midden in south beach, dichtbij de winkels en ocean drive.

  • Beoordeeld op: 6 april 2016

    7,5
    Toplocatie aan relatief goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    Oud overkomend kamer Geen afgesloten luggage storage

    Toplocatie aan relatief goede prijs

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    8,3
    Super klantenservice en lekker dichtbij de winkels en het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen eigen parkeerplaats moest met valet parkeren 25Dollar per dag

    Super klantenservice en lekker dichtbij de winkels en het strand!

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    7,5
    Alles was erg schoon !
    • Vakantiereis
    • Groep

    Gebruik de valet parking niet of lees de regels goed door voordat je je auto weg geeft.

    Alles was erg schoon !

  • Beoordeeld op: 17 juni 2015

    5,8
    Het bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel is slecht gerenoveerd

    Het bed

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    8,3
    Centraal gelegen in Miami Beach,15the Street vlakbij strand...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Centraal gelegen in Miami Beach,15the Street vlakbij strand en winkels.

  • Beoordeeld op: 21 februari 2015

    8,3
    De uitstraling de locatie en mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    het ontbijt en de prijs

    De uitstraling de locatie en mooie kamers

  • Beoordeeld op: 10 februari 2015

    7,1
    Top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aan renovatie toe

    Top locatie Vriendelijk personeel

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: