Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bally's Las Vegas Hotel & Casino 3-sterren

3645 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas Strip, Las Vegas, NV 89109, Verenigde Staten

#108 van de 193 hotels in Las Vegas

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 6501 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Betaald WiFi

    6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 50

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    6,7
    Grote kamer en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Resortkamer, 2 Queensize Bedden, Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Geen ontbijt voor dit bedrag en maar 2x een bakje koffie op de kamer kunnen drinken omdat er zo weinig melk en suiker beshikbaar was. (2 zakjes melk en 2 zakjes suiker). Geen magnetron.

    Grote kamer en badkamer. Schoon. Fijn bed. Kluisje. Koelkast.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    6,7
    Ruime kamer met mooie, fijne badkamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Jubilee Kamer, 1 Kingsize Bed, Uitzicht op de Strip, Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Zoeken waar te parkeren. Slecht aangeven waar je moest inchecken, waar je de kamers kan vinden. Hebben meerdere malen moeten vragen waar we iets konden vinden. Er loopt een monorail door het hotel, ben niet zeker maar het leek erop dat deze onder onze kamer liep, om de minuut kwam hij voorbij wat veel lawaai gaf. Dit ging helaas de hele nacht door :-(

    Ruime kamer met mooie, fijne badkamer. Online uitchecken is handig en scheelt veel tijd, stond een lange rij bij de receptie Prima zwembad

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    7,5
    Fijn zwembad ondanks dat er geen parasols waren.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Jubilee Kamer, 1 Kingsize Bed, Uitzicht op de Strip, Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parasols bij het zwembad. Parkeerkosten. Ontbijt beetje onduidelijk in het begin. Volledig ontbijt onmogelijk voor 8 dollar pp

    Fijn zwembad ondanks dat er geen parasols waren. Comfortabele kamers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    8,3
    Prima voor paar dagen Vegas
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Resortkamer, 2 Queensize Bedden, Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    Ballys is een mooi hotel aan de strip maar te groot en erg druk door het casino. Om naar beneden te gaan om naar het zwembad loop je al kms. Het ontbijt is erg duur aangezien dat jij USD 18 krijgt voor 4 mensen en een croissant USD 4 kost. Als je een beetje fatsoenlijk wil eten kost je een vermogen en je kan niet rustig zitten want er is geen ontbijtzaal. En de garage erg groot maar ook duur.

    De ligging was erg goed aan de strip en het buitenzwembad n faciliteiten ook uitstekend

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    9,6
    Het is een geweldige locatie je loopt vanuit de hal de Parijse straten in en zo de stripe op .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Indigo Room, 1 Kingsize Bed, Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    dat we hoe dan ook door het casino moesten lopen! maar dat kun je nagaan als je in Las Vegas bent.

    geweldig grote kamer met heerlijk groot bed en inloop douche

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    8,3
    De locatie is geweldig, in het midden van de strip.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Indigo Kamer, 2 Queensize Bedden, Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Jammergenoeg heeft het hotel geen thema zoals andere hotels op de strip.

    De locatie is geweldig, in het midden van de strip. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    4,6
    Vreselijk slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Indigo Room, 1 Kingsize Bed, Rookvrij
    • Verbleef 6 nachten

    Kamer vies, oud en - nog erger- bedluizen. Zeer onvriendelijk en weinig behulpzaam personeel. Zouden 6 machten blijven maar na 2 dagen uit ellende ander hotel geboekt. Baliepersoneel kon het geen lor schelen. Wegblijven bij dit hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    2,5
    Absoluut geen aandacht voor gasten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Murphy Parlor Tweepersoonskamer, Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst kregen we te horen dat de resort toeslag en taxes niet bij de booking.com boeking was inbegrepen. Wij konden met de boekingsbevestiging aantonen dat dat wel zo was, maar de dame bleef maar volhouden dat we 150 dollar extra moesten betalen en dat de booking bevestiging niet klopte. Na veel gedoe kregen we het voor elkaar om de prijs te betalen die via booking was afgesproken. De dame was ronduit onbeleefd. Daarnaast was er gedoe met het ontbijt, dat inclusief zou zijn maar wat uiteindelijk een credit was waar je geen volledig ontbijt van kon kopen. Het hotel probeert je op allerlei manieren extra te laten betalen. Verder is het hotel ontzettend groot opgezet, het is een soort fabriek waar niemand echt om de gast geeft. Geen aanrader.

    Ik kan weinig goeds melden over dit hotel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    8,3
    Prijs/ kwaliteit geweldig. We konden de camper 2 nachten op parkeerterrein achter hotel parkeren!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Murphy Parlor Tweepersoonskamer, Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorigheid van de kamer en een goede ontbijtgelegenheid lastig te vinden

    Grote, rookvrije kamer, kamer aan zijstraat ( rustiger) super ligging midden op de strip. Goed groot bed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    8,8
    Kamer super goed! Geen gratis WiFi en parkeergeld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Indigo Room, 1 Kingsize Bed, Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was even zoeken naar parkeergarage, deze is gedeeld met Paris hotel. Vanuit parkeergarage is het zoeken naar incheck balie. Houdt iig rekening met lange looplijnen in dit hotel. Andere tegenvaller was geen WiFi en 10 dollar voor het parkeren.

    De grootte, luxe en netheid van de kamer was uitstekend! De locatie is ook prima, midden op de strip.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    9,2
    Top locatie aan de strip met wat minder hysterie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Indigo Room, 1 Kingsize Bed, Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Helaas ging het uitrijden niet zo soepel waardoor ik 2 keer betaald hebt, maar nadat ik het hotel hier over gemaild had was dit gauw opgelost. Dus ook alleen maar positief eigenlijk!

    Top locatie aan de strip tegenover het Bellagio. Wat wij prettig vonden is dat dit hotel wat minder hysterisch en enorm is dan de rest van de hotels maar toch aan de strip. Wil je gauw hysterie dan gaat dat makkelijk genoeg door dat dit hotel verbonden is met het Paris hotel. Nette en ruime (bad)kamer, fijn zwembad en goede gym.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    8,8
    Locatie was perfect, direct aan de Strip,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Indigo Room, 1 Kingsize Bed, Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Het inchecken duurde erg lang, weinig personeel om te helpen en een lange rij.

    Locatie was perfect, direct aan de Strip, naast/tegenover bekende hotels zoals het Bellagio. Kamer was netjes, ruim en comfortabel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,1
    Hotel aan de Strip, met voor- maar ook nadelen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Indigo Kamer, 2 Queensize Bedden, Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    Check-in wachtrij duurde bij ons er lang, bijna een uur. De ontbijt opties zijn er alleen bij een koffie counter en een fastfood restaurant in de lobby, dus helaas beperkt.

    Het voordeel is dat het hotel direct aan de Strip ligt, maar de afstanden zijn redelijk groot dus de bus is noodzakelijk (deze stopt bijna voor de deur). Verder zijn de kamers groot en goed bereikbaar.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    Ideaal voor een kort verblijf voordat je naar Las Vegas gaat.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Murphy Parlor Tweepersoonskamer, Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Wij zaten hier een nacht voordat we naar Las Vegas gingen. Was een prima hotel voor een nachtje. Veel ouderen hier bij de gokautomaten en in het hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    9,2
    Uitstekend hotel op een toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Murphy Parlor Tweepersoonskamer, Rookvrij
    • Verbleef 7 nachten

    Uitstekend hotel met prima en zeer ruime kamers midden op de Strip. Het hotel heeft een mooi en groot buitenzwembad en is verder van alle gemakken voorzien, incl. veel restaurants en halte voor de monorail. Echt een aanrader!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,8
    Typisch casino-hotel aan de Strip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Indigo Room, 1 Kingsize Bed, Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Typisch casino-hotel aan de Strip. Grote kamers met goede bedden. Online check-in en check out goed geregeld. Parkeren bij het naastgelegen casino Paris. Er is een doorgang tussen beide casino's.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    7,1
    Redelijk hotel met vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Indigo Room, 1 Kingsize Bed, Rookvrij
    • Verbleef 6 nachten

    Kamers wat gedateerd, maar schoon. Ontbijt pas vanaf 7 uur te gebruiken. Je zou verwachten dat dit in Las Vegas bijna 24 uur per dag mogelijk zou zijn. Ramen hebben enkel glas en kamers zijn daarom gehorig.

    Centrale ligging.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    6,3
    Locatie prima. Beetje verouderd.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Jubilee Kamer, 1 Kingsize Bed, Uitzicht op de Strip, Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten

    Interieur is verouderd. Had prijs inclusief ontbijt maar dit wordt niet echt goed geregeld door het hotel. Onderhoud mag beter.

    Locatie prima, slaapcomfort goed, kamers zijn schoon. Personeel behulpzaam en netjes.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    6,7
    Mooie locatie maar valt verder tegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Indigo Room, 1 Kingsize Bed, Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was inbegrepen,maar slechts voor €9,- (goed voor 1 koffie en 1 koffiebroodje) en alleen bij barretje af te halen. Weinig keus. Kamer gedateerd en hier en daar scheuren in gordijnen enz. Een nare tegenvaller toen we dik 30 dollar bij moesten betalen voor toeristen / boekingskosten. Zeker omdat personeel niet bijzonder vreindelijk was en we bovendien geen wifi hadden zonder extra kosten te maken. niet echt van deze tijd.

    De ruime kamet en de locatie zijn prettig.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    7,1
    Fantastische ligging: heel centraal.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Murphy Parlor Tweepersoonskamer, Rookvrij
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak kan beter net als het onderhoud van bijvoorbeeld verlichting (als het licht boven de douche kapot is dan zou het ergens in vijf dagen gemaakt moeten zijn....) en bed. Casino (niet de kamer!) stinkt een uur in de wind naar rook.

    Fantastische ligging: heel centraal. Ruime kamer. Wifi valt onder resort-fee

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    2,5
    De kamer was groot.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was smerig, nog niet schoongemaakt toen wij er in kwamen. Daarna werd het "schoongemaakt", maar niet goed.

    De kamer was groot.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    6,3
    Locatie en nette kamer (gedateerd hotel)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Jubilee Kamer, 1 Kingsize Bed, Uitzicht op de Strip, Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer in rekening gebracht dan vooraf akkoord + zwembad dicht dit jaar

    Locatie en nette kamer (gedateerd hotel)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,1
    Nette kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Resortkamer, 2 Queensize Bedden, Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Casino donker rookhol de sigaretten lucht hing overal

    Nette kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    8,3
    Las Vegas
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Jubilee Kamer, 1 Kingsize Bed, Uitzicht op de Strip, Rookvrij
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De drukte

    De kamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    7,9
    Leuke vakantie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Murphy Parlor Tweepersoonskamer, Rookvrij
    • Verbleef 6 nachten

    De ligging is perfect. Ontbijt haal je in van de koffiebarretjes, hier is 9 dollar voor beschikbaar per persoon. Service in het hotel is prima.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    3,3
    Vervallen
    • Zakenreis
    • Stel
    • Indigo Kamer, 2 Queensize Bedden, Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vervallen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    9,2
    Op de strip, free baggage storage
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Indigo Room, 1 Kingsize Bed, Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De timeshare saleslieden in de lobby. Hinderlijk!

    Op de strip, free baggage storage

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,5
    Locatie was top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Murphy Parlor Tweepersoonskamer, Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was vies

    Locatie was top

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,5
    nvt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Indigo Kamer, 2 Queensize Bedden, Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Praten van buren

    nvt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,5
    Grote kamer, perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Indigo Room, 1 Kingsize Bed, Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rookvrije kamer stonk naar rook, kamer gedateerd maar wel schoon/netjes

    Grote kamer, perfecte locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    7,9
    /
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Indigo Kamer, 2 Queensize Bedden, Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    /

    /

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    8,3
    Leuke kamer in een mooi hotel voor als je op doorreis bent
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Indigo Room, 1 Kingsize Bed, Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De kamer was geweldig voor een goedkope prijs.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    7,9
    Goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Indigo Tower Suite met 1 Kingsize Bed, Rookvrij - Caesars Suites
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Indigo Room, 1 Kingsize Bed, Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig voorlichting van receptioniste wat er te doen is en waar

    Goeie locatie met mooi uitzicht vanuit de ruime kamer.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    7,5
    Prima hotel, goede prijs & locatie op de strip.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Indigo Kamer, 2 Queensize Bedden, Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Midden op de strip & ruime, schone kamers

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    9,2
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Indigo Room, 1 Kingsize Bed, Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Grote kamers updated mooie badkamer neem een niet rokers kamer zijn altijd beter. Verbonden met hotel Paris Gratis parkeren

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 mei 2016

    6,7
    Kamer ok
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi :$ Ontbijt $$ het complex is zo gebouwd om de bezoeker zo veel mogelijk geld uit te laten geven Flesje bier 6 $/kop koffie 3 $ /gokautomaten enz

    Kamer ok

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    7,9
    Grote comfortabele kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Grote comfortabele kamers. Locatie midden op 'the strip'. Zwembad was dicht, maar de gasten kunnen dan het zwembad bij Paris gebruiken. Verder is het niet het mooiste, nieuwste of meest luxe hotel van Las Vegas, maar voor wat je betaalt een prima keus.

  • Beoordeeld op: 8 januari 2016

    7,1
    centrale ligging,
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    kamer was niet rookvrij - let op bij het boeken Ook extra kosten - zogenaamde campkosten daarnaast nog eens wifi extra betalen, erg onduidelijk bij boeken . Ontbijt inclusief viel tegen - in hotel wel goed ontbijt te verkrijgen tegen extra kosten.

    centrale ligging, pakeren bij hotel fijne extra ontbijtmogelijkheden ruime kamer

  • Beoordeeld op: 7 november 2015

    7,5
    Bij inchecken kregen we een upgrade van de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het zithoekje op de kamer waren erg verouderd en vol vlekken. Deze hadden al een tijdje vervangen mogen worden.

    Bij inchecken kregen we een upgrade van de kamer. Heerlijke ruime kamer. Goed bed. Locatie is ook top.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    7,9
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Een toeslag van 50 dollar per dag vragen om de kamer te upgraden.de kamer was niet zoals in de beschrijving weergegeven werd wel als we die 50 dollar per dag bijbetaalden dus voor ons verblijf van 10 dagen was dat 500 dollar

    Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    4,6
    Kamer was goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    - afstand van garage tot kamer - wachtrij van meer dan 40 min voor het ontbijt, waar je dan ook maar voor twee personen mag halen (twee artikelen want prijs is hoog) - 20 minuten wachten voor het uitchecken

    Kamer was goed

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    5,8
    Wij konden niets echt positiefs ontdekken aan Ballys.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ongeveer alles viel tegen. Gedateerde kamer en slecht onderhouden gebouw. Daardoor echt veel te duur. Ons gevoel is dat Ballys op de nominatie staat om vervangen te worden....

    Wij konden niets echt positiefs ontdekken aan Ballys.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    9,6
    De ligging midden op de strip tegenover ceasers pallace is...
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi is betaald

    De ligging midden op de strip tegenover ceasers pallace is perfect. Hadden een kamer in de nieuw verbouwde toren, dit zijn de kamers met het rode behang (zie fotos kamer) deze kamer was echt heerlijk, grote bedden, ruime kamer en een heerlijke douche. Je betaald iets meer voor deze kamers maar zijn het echt waard!

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    7,1
    De bedden en ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaai van nachtclub gelegen onder de Eifeltoren van de Paris welke de omgeving verpest van lawaai en tot 4 uur snachts aanhoud. Neem geen kamer met stripvieuw gegarandeerd wakker voor enkele dagen. Volgens de balie reserveren in oud gedeelte stiller.Voor mij nooit meer

    De bedden en ruime kamer

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    10
    Kamers zijn geweldig, ruim, prachtig uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt

    Kamers zijn geweldig, ruim, prachtig uitzicht!

  • Beoordeeld op: 16 januari 2016

    7,1
    centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    is een hotelfabriek - geen persoonlijke aandacht rookgeur door hele hotel

    centrale ligging ruime kamers

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    6,7
    De kamer was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden geboekt met ontbijt, maar dat stelde niets voor en je kon er niet eens zitten.

    De kamer was prima.

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2015

    5,8
    Locatie op de strip
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hygiëne kamer, kamer is vervallen en gedateerd. Duurt wel +/- 20 minuten voordat je werkelijk bij je kamer bent.

    Locatie op de strip

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    8,3
    Bed was top
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Alles top

    Bed was top

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 50

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Bally's Las Vegas Hotel & Casino

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: