Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Travelodge by Wyndham by Fisherman's Wharf 2-sterren

1201 Columbus Avenue, Fisherman's Wharf, San Francisco, CA 94133, Verenigde Staten

#186 van de 230 hotels in San Francisco

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 753 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    6

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,2

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    3,8
    Niets
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootte van de kamer, onvoldoende voor 3 personen.. Krappe bemeubeling, Benepen badkamer met veel lawaai als andere gasten een bad/douche namen en lekkende afloop.

    Niets

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    4,2
    Gelukkig dat het maar voor 1 nacht was!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer viel verschrikkelijk tegen. Keek uit beide ramen op een blinde muur en daarom was het donker in de kamer.

    Ontbijt was een lachertje en kon je in een klein halletje nuttigen. Heb er daarom maar geen gebruik van gemaakt en ben ergens anders gaan ontbijten. De kamer was donker en rook muf.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    4,2
    de ligging vh hotel is prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    de ligging vh hotel is prima maar de kamer is erg klein en het ontbijt is geen ontbijt maar een soort muesli reep of koek. er staan ook geen tafels en stoelen, je moet het meenemen. de prijs kwaliteit verhouding is niet goed

    de ligging vh hotel is prima

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,1
    Basic maar op top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer is wat aan de kleine kant en gehorig (ligt aan een drukke weg). Wij hebben de airco aangezet om het geluid van buiten wat te verdoezelen.

    De meneer achter de receptie was super aardig en behulpzaam. We mochten zelfs onze auto wat langer laten staan ondanks dat we al uitgecheckt waren. Parkeren was voor ons geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat als het drukker is er te weinig plekken zijn. De locatie is super, je bent echt zo op de Fisherman's Wharff. Het ontbijt is complimentary, dus een aantal repen/koekjes en koffie. Voor ons prima; het vult en als je het zelf gaat kopen ben je veeeeel geld kwijt. Het voelt duurt om zoveel geld te betalen voor 1 nacht, maar alles in San Francisco is duur en als je de locatie bekijkt valt het best mee.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    7,9
    Geweldige locatie om van daar uit lopend en fietsend de stad te ontdekken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    Het was even puzzelen om door te krijgen hoe de koffieautomaat werkte in de ochtend maar dan had je ook heerlijke koffie! Met als bonus lekkere zoete koeken en nog meer zoete koeken haha, echt Amerikaans ontbijtje! Het ligt echt leuk, je loopt zo naar alle highlights toe. Wij hebben de auto bij Travellodge geparkeerd (kost je wel $25 per dag) en die verder niet meer gebruikt. Geweldige plek om van daaruit lopend en fietsend de stad te ontdekken.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    5,0
    Waardeloos gastheerschap/management, prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer ongeïntresseerde en onbeleefde receptiemedewerker/manager. Staat toe te kijken hoe tot vlak voor zijn voeten zware tassen moeten worden versjouwd. Reageert niet op aangegeven mankementen en opmerkingen, waaronder badkmerlamp die er af dreigt te vallen en ronduit smerig is. Gaten op plek van wcrol-houder en in de muur. Sponning van voordeur ligt er bijna uit, waardoor deurbeveiligingshaak geen enkel nut heeft. Geen veilig gevoel in kamer die aan de straat ligt, in een wijk met redelijk veel daklozen/zwervers. Ontbijt is zeer karig, verpakte rotzooi. Ruim 800$ voor 4 personen die drie nachten in een 2-persoonskamer verblijven is ongeacht de locatie veel te veel. Lukt helaas niet om foto's op te laden, die zeggen genoeg.......

    Schoon Prima locatie

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    7,1
    Goed basic hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    Er is heel veel verkeer nabij het hotel. Doordat iedere kamer zijn eigen entréé had, kon je dit geluid zeer goed horen.

    Dicht bij Fisherman's Wharf gelegen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 juli 2016

    8,8
    Dit hotel ligt op een toplocatie, ideaal om de ganse stad te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer is aan de dure kant voor wat je krijgt, maar San Franscisco en meerbepaald Fisherman's Wharf staan niet bekend als goedkoop. Al bij al voor de locatie een correcte prijs-kwaliteitsverhouding.

    Dit hotel ligt op een toplocatie, ideaal om de ganse stad te verkennen. De kamers waren zeer proper, het personeel vriendelijk en vlot bereikbaar vooraf per mail voor vragen met betrekking tot laat uur van check-in. Ook leuk dat er een (klein) ontbijtje voorzien was.

    Verbleven in juni 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    3,8
    Niets
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt - parkingkost 25$/dag - slechte wifi

    Niets

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,9
    Centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    WiFi was matig tot slecht

    Centrale ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,5
    Supervrriendelijk personeel, alles op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is koffie met koek

    Supervrriendelijk personeel, alles op loopafstand.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    4,6
    Oudbollig en slechte prijs/kwaliteit, wel op loopafstand van alles
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oudbollige, oude kamer. Ontbijt slaat nergens op. Zou liever in het Holliday Inn aan de overkant hebben gezeten.

    De locatie is prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,5
    Prima lodge
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie. Op loopafstand van fishermens warf

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    7,9
    Goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Het lawaai op de kamer van de autoweg ernaast

    De ligging nabij Fishermans Warf

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    4,6
    Redelijk hotel vlakbij fisermans warf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs en de extra parkeerkosten

    De locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2016

    3,3
    Slechtste verblijf in onze vakantie van 5 weken USA
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    Alles

    Niets

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    6,7
    Een redelijk goed schoon hotel op een uitstekende locatie met prima wifi!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs-kwaliteitverhouding viel wat tegen

    De locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2016

    4,6
    Prima plek, verder duur voor wat je krijgt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg krap en ontzettend prijzig voor wat je krijgt. Het ontbijt is niet meer dan een kop koffie met een koekje.

    De locatie is uitstekend.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    8,3
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    vriendelijkheid baas, personeel heel vriendelijk

    locatie

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    4,6
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Sanitaire voorziening , krappe ruimte

    Locatie.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: