Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bentley Hotel 4-sterren

500 East 62nd Street, Upper East Side, New York, 10065, Verenigde Staten

#353 van de 415 hotels in New York

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1499 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Betaald WiFi

    4,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    6,3
    Gemiddeld hotel voor een niet gemiddelde prijs.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De airco maakt veel lawaai. De normale kamer heeft totaal geen mooi uitzicht zoals op de foto staat. Daarnaast moet je nog betalen voor het internet!

    Het is een geoliede machine dit hotel. De foto die getoond wordt van de kamer is niet de kamer die je krijgt voor dat geld. Je betaalt $ 80 meer hiervoor. Badkamer is klein, kamer is groot als je de upgrade doet. Andere kamers zijn klein. De airco maakt een enorm lawaai. Het hotel bevindt zich aan een drukke kruising waar veel verkeer langs komt en politie de hele dag staat te fluiten en iedereen toetert. Als je daar geen last van hebt dan kun je genieten van een prachtig uitzicht over het water en de brug mits je de suite hebt. Een normale kamer kijkt uit op de drukke kruising.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    7,1
    Voor mij de locatie bij Memorial Sloan Kettering.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Mijn airco was verouderd, luidruchtig en had weinig effect op de temperatuur. Betalen voor wifi is ouderwets.

    Voor mij de locatie bij Memorial Sloan Kettering. Buurt zelf is leuk. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    7,9
    Prima hotel, lekker bed. Ligt in de buurt van diverse eetgelegenheden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    Niets

    Ik had een kamer met mijn partner met uitzicht op de brug, deze kamer was rustiger gelegen dan de kamer van onze kinderen die aan de andere zijde van het hotel lag.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,9
    Het verblijf was prima, maar de voorzieningen kunnen beter.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Apart betalen voor wifi en koffie in de kamer is niet van deze tijd; bovendien is wifi slecht bereikbaar in de kamers, wel beter in de lobby en op het terras; het ontbijt kan alleen maar via een klein cafeteria verkregen worden, is karig, duur en georganiseerd vlg de 'op is op' formule. Het was wel mogelijk om diner, lunch en ontbijt, voorafbesteld, op de kamer te krijgen, maar gezien de andere ervaringen heb ik dat maar niet gedaan. Qua voorzieningen en infrastructuur is het wel exemplarisch voor de VS anno 2017.

    Locatie voor mijn doeleinden prima, handig terras, vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,1
    Goede locatie, matige faciliteiten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Geen ontbijt in hotel. Alleen coffee corner met muffins en koffie. Geen (gratis) wifi in de kamer. Geen opbergruimte in de kamer.

    Goede locatie, vriendelijke staff.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    8,8
    Heel fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks ontdekt.

    Hele goede en mooie badkamer, lekker bed. Koffiemaker op de kamer. Koffiecups te koop in hotel, maar tegen goedkopere prijs een blok verderop in een winkel kunnen kopen. Dockingstation is voor iPhone 4 en eerder, nieuwere modellen een adapter nodig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    7,1
    De ligging van het hotel vonden wij fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel is best onpersoonlijk. Zo wilde we thee hebben waar we in eerste instantie 30 minuten op moesten wachten omdat het apparaat nog niet was opgestart. Na 40 minuten terug waarop meneertje zei dat we nog eens 20 minuten moesten wachten omdat hij het apparaat dus niet had aangezet.....

    De ligging van het hotel vonden wij fantastisch. Metrostation ligt op ongeveer 15 minuten lopen. Daarnaast zit je een rustige buurt!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    6,3
    Zeer veel lawaai in de kamer: Muren zijn van karton, konden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten

    Zeer veel lawaai in de kamer: Muren zijn van karton, konden de tv van de buren horen en al zeker als ze om 4u s'nachts terug in hun hotel kwamen. Veel straatlawaai, leek alsof de ramen openstonden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    7,5
    Proper
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een beetje verouderd

    Proper

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    9,6
    Ligging en luxe
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Televisie

    Ligging en luxe

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    7,5
    Restaurant was wat aan de dure kant, wijn niet super !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten

    Restaurant was wat aan de dure kant, wijn niet super !

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    9,6
    Het uitzicht is geweldig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht is geweldig!

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 januari 2015

    7,1
    Kamer decor en sfeer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen gratis WiFi ($33.00 voor 3 dagen) Geen thee/koffie voorzieningen. Slechte ontvangst tv. Veel lawaai op de gang.

    Kamer decor en sfeer. Redelijk ruime kamer met leesstoel. Enorm bed.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    5,4
    vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Stel

    geluidsisolatie, zowel van buiten als tussen de kamers odnerling

    vriendelijk personeel

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: