Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Legend Hotel Hollywood 2-sterren

1822 North Cahuanga Boulevard, Hollywood, Los Angeles, CA 90028, Verenigde Staten

#244 van de 352 hotels in Los Angeles

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 429 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    6,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    9,6
    Rustig motel in Hollywoodsfeer op loopafstand van Hollywood Boulevard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hotel in de stijl van de klassieke sterren die op de binnenplaats op de muur getekend zijn. Onze kamer had als thema Audrey Hepburn. Leuk detail is de verlichting boven de spiegel/wastafel; alsof je in een kleedkamer bent.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    6,7
    De ligging was goed, zijstraat van Hollywood Blvd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalen voor parkeren is niet Amerikaans, de badkamer viel tegen. Van een bad kun je niet spreken en het toilet was gammel. De airco maakte te veel lawaai om gedurende de nacht aan te laten staan. Personeel was neutraal, maar voor Amerikaanse standaarden beneden de norm.

    De ligging was goed, zijstraat van Hollywood Blvd. Het is een geupgrade motel. Dus je parkeert voor je kamer. Inrichting van de kamer zag er bijzonder netjes en nieuw uit. Koffie, thee en ontbijt werd aangeboden bij de receptie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,1
    ontbijt stelt niets voor;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 tweepersoonsbedden (4 volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt stelt niets voor; voorverpakte cakejes en koek

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,9
    Het was schoon, mooie sfeervolle kamer, bed was goed en de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    In eerste instantie deed het wifi het niet. Het was even een dingetje, maar eenmaal aan de praat deed de wifi het uitstekend. Wij waren er twee avonden en de tweede nacht hebben wij veel geluidsoverlast gehad van de buren. Op zich kan dit overal gebeuren, maar ik vind het ook de verantwoordelijkheid van het hotel. De receptie had het moeten horen aangezien ze op het binnen plein ook aan het gillen waren. Parkeren kost je 10 dollar per dag en er is weinig ruimte.

    Het was schoon, mooie sfeervolle kamer, bed was goed en de ligging is top!

  • Beoordeeld op: 26 februari 2015

    4,6
    De locatie was prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het hotel viel erg tegen. Ze waren aan het verbouwen en wij waren de enige en de laatste in het hotel. Dat was best wel eng. Al heel vroeg waren de bouwvakkers al aan het boren en zagen. We hadden ook ontbijt geboekt maar dat was er niet ivm de verbouwing. Dus ja niet echt heel top.

    De locatie was prima. Je zit dichtbij alle leuke dingen.

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    8,3
    De locatie, dichtbij Hollywoodboulevard.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie, dichtbij Hollywoodboulevard. Mooie schone kamer.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: