Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Plus At Lake Powell 3-sterren

208 North Lake Powell Boulevard, Page, AZ 86040, Verenigde Staten

#18 van de 30 hotels in Page

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3459 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    6,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    9,2
    Goed hotel met goede fitness, zwembaden en prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks te klagen

    Goed hotel met goede fitness, zwembaden en prima ontbijt. Grote koelkast. En 2 dollar om kleren te wassen, 1 om te drogen Perfect gelegen voor Antelope canyon, 20 min rijden

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    8,3
    Het was schoon en het hotel lag overal dicht in de buurt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij kregen een kamer toegewezen en toen we in de kamer kwamen waren de bedden niet opgemaakt en de handdoeken lagen op een hoop. We hebben dit gelijk gezegt en ze hebben het opgelost. Wij vonden het ook erg gehoorig.

    Het was schoon en het hotel lag overal dicht in de buurt!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    9,2
    Uitstekende ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was nog niet gereed bij aankomst. We hebben tot 20 minuten langer dan het incheckuur moeten wachten. En dit terwijl we ons een uur eerder reeds hadden aangemeld. Dus ze wisten dat we om 16:00u terug zouden komen om in te checken. Aan de balie heeft men zich hier wel voor geëxcuseerd.

    Uitstekende ligging. Op 10 minuutjes van Lower Antelope Canyon en Horseshoe Bend. Ook niet veraf van de Glen Dam. Enorme grote kamer met 2 queensize bedden, een zithoek, een kitchenette badkamer. Veel plaats om onze koffers open te leggen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    7,1
    De locatie van het hotel was goed, je bent zo bij antilope...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren iets te vroeg om in te checken, circa een uur. Konden de kamer niet in, moesten een uurtje later maar terugkomen... niet echt meegaand.

    De locatie van het hotel was goed, je bent zo bij antilope canyon, lake Powell of de horsoe bend.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    7,5
    Prima hotel op gunstige lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Rookvrije Suite met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Omdat veel mensen gebruik maken van het zwembad zijn er te weinig stoelen en bedden.

    Gelukkig een zwembad want Page is erg warm. Hotel ligt op prima plek en ca 20 minuten van Lake Powel, Horseshoe Bend en Antilope Canyon.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    6,3
    Erg duur voor zo'n gehorig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel bij inchecken had een zeer arrogante houding. Kamers waren erg gehorig. Kussens en lakens waren niet schoon.

    Locatie en matras van het bed. Gratis ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    5,0
    De locatie was prima en de bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Rolstoeltoegankelijke Douche - Toegankelijk voor Gasten met een Lichamelijke Beperking - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers verouderd en erg gehorig. Zeer slechte wifi en de koelkast maakt veel herrie. We vonden het personeel niet heel gastvrij.

    De locatie was prima en de bedden. Fijn zwembad.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    3,8
    De bedden waren o.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een erg gedateerd hotel. Muffe kamer en erg gehorige kamer. Uitzicht van de kamer naar buiten was een bouwval.. prijs kwaliteit onder nul..

    De bedden waren o.k.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    6,3
    Het bed licht heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was echt een rommel. Niet veel keus en stond een hele lange rij. Het was erg slecht georganiseerd.

    Het bed licht heerlijk. Koelkast op de kamer Ruime kamer Centraal gelegen

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    6,3
    Ontbijt was erg goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi ontzettend slecht! Wij wilden een middag ontspannen aan het zwembad, maar dat ging dus vrij moeizaam. Dit terwijl, naar onze ervaring, doorgaans het rustig is bij zwembaden van motels. En het belangrijkste punt: prijs-kwaliteitverhouding is niet oke! Veel te duur voor wat je ervoor terugkrijgt. Boek iets goedkopers en je krijgt ook een schone kamer, betere wifi, een rustig zwembad en een even goede locatie in Page (hotel is niet aan lake Powell of op loopafstand van lake Powell).

    Ontbijt was erg goed! Erg schoon. Mooi laminaat ipv tapijt. Mooie inrichting vergeleken met motels. Mooi zwembad maar erg druk en alle ligplekken continue geclaimd op een irritante manier (handdoek laten liggen bv).

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,9
    Prima plek om een nacht te verblijven op een doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    We mochten pas inchecken na 16u dat is niet echt handig als je die dag nog wat wilt ondernemen.

    Aan de rand van het 'centrum' en dichtbij supermarkten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,5
    Prima hotel als tussenstop...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een wachtrij voor het ontbijt en een dame die heel zakelijk de plaatsen ging verdelen. Door de warmte is het nodig dat de airco aan blijft staan, deze maakt behoorlijk veel herrie, dus hebben we niet lekker geslapen.

    Het ontbijt was prima alleen is het hotel niet berekend op het aantal gasten (wachtrij voor het ontbijt). Het zwembad is ook prima (inclusief zwembad handdoeken).

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    5,0
    Gratis parkeren, centrale locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden geen minuut eerder inchecken dan aangegeven tijd. Badkamer superklein, personeel achter receptie was verveeld. De kamer was niet goed schoon gemaakt; wc was niet meegenomen en prullenbakken waren niet geleegd. Een lift beschikbaar voor alle gasten, en personeel. Ontbijt was wel ok maar veel te weinig plek voor alle gasten.

    Gratis parkeren, centrale locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,3
    Goed hotel met zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Werken in een hotel is misschien niet altijd leuk, maar de dame aan de receptie deed weinig moeite om haar gebrek aan enthousiasme te verbergen.Gelukkig was het personeel in het restaurant wel zeer vriendelijk en hulpvaardig. De airco maakt redelijk wat lawaai.

    Ruime kamer met buro en comfortable bedden (double queen). Het was warm, dus het was aangenaam dat er een zwembad was. Uitgebreid ontbijt in een volwaardig restaurant (groot verschil veel andere hotels waar je slechts 2 of 3 tafeltjes in de ontbijtruimte ziijn). Sterke wifi

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    8,3
    Goed hotel met zwembad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Werken in een hotel is misschien niet altijd leuk, maar de dame aan de receptie deed weinig moeite om haar gebrek aan enthousiasme te verbergen.Gelukkig was het personeel in het restaurant wel zeer vriendelijk en hulpvaardig. De airco maakt redelijk wat lawaai.

    Ruime kamer met buro en comfortable bedden (double queen). Het was warm, dus het was aangenaam dat er een zwembad was. Uitgebreid ontbijt (continental) Sterke wifi

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    6,7
    Voor een Best Western Plus viel het iets tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    De ene Best Western Plus is de andere niet. Het personeel achter de balie die ons inschreef, had duidelijk geen zin. Ook de sfeer van het hotel, stond in contrast met de Best Western Plus in Williams en Cedar City.

    De ligging van het hotel was prima. Eetgelegenheden in de buurt. Het hotel is makkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeerruimte. Ontbijt was erg goed voor een Amerikaans hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,3
    Heerlijk hotel op goede locatie midden in Page
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er wordt geen wijn of bier verkocht, misschien omdat het hotel wordt gerund door native Americans. Het is wel toegestaan om zelf alcohol mee te nemen naar bijv. het zwembad.

    Heerlijk ruime kamer, super douche (in het bad), alles lekker ruim. Fijn zwembad met bedjes en handdoeken, lekker ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    8,8
    Ruime kamer, goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Niks

    Ruime kamer, goede bedden. Ruime ontbijtzaal en uitgebreid ontbijt naar Amerikaanse normen. Perfecte ligging voor doorreis. Veel dingen te zien in de buurt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Het ontbijt was geweldig! Zoveel verschillende keuzes en het personeel staat klaar om heerlijke pancakes te maken. Alles wordt gelijk aangevuld en je kan rustig van je ontbijt genieten. De kamers zijn groot en schoon. We hebben heerlijk geslapen. Ook was er meer dan voldoende ruimte om je kleding te wassen en te drogen. Cheryll was erg behulpzaam en aardig (zij had nachtdienst aan de receptie). Zij heeft uitleg gegeven over het gebruik van de wasmachine. Ook nam zij de tijd om uit te leggen over de verschillende tijdzones/zomertijd/wintertijd etc waar je in Page tegenaan kan lopen als je bijv een excursie geboekt hebt. Geweldig. Ik heb een zeer interessant en boeiend gesprek met Cheryll gehad en zal deze zeker nooit vergeten. Wij hebben een geweldige tijd gehad in het hotel gehad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    9,2
    Een perfecte locatie voor op doorreis in Amerika.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Het zwembad was veel te koud om erin te gaan, wat enorm tegenviel. De afvalberg kan wel verkleind worden door het plastieke bestek te vervangen, die we trouwens op vele plaatsen hebben gezien. Ik vind het spijtig dat er een berg afval wordt geproduceerd voor enkel en alleen het ontbijtbestek!

    het hotel lag heel dichtbij de bezienswaardigheden die we wilden zien, dus toplocatie! Het ontbijtbuffet was in orde.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    9,2
    Fijn hotel, goede voorzieningen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was goed, er zijn diverse restaurants e.d. goed te belopen. Ligging goed voor Horseshoe bend. Tevens voor een bezoek van upper- en lower Antylope canyon. (deze wel ruim van te voren boeken!)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    9,2
    Comfortabel hotel met ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoofdkussens te dik voor ons maar opgelost. Ijs was op smorgens op de verdiepingen. Beneden wel kunnen halen.

    Prima ontbijt. Centraal gelegen. Mooie zwembad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    10
    Prachtig hotel uit 1901!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een leuk oud hotel dat de sfeer van vroeger weergeeft. Alles is aanwezig zoals nieuwe hotels. Het ontbijt in de bistro is ook leuk. Parking achter het hotel aanwezig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    8,3
    Goed hotel! Bij vroeg boeken zeer goede prijs kwaliteit verhouding!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Goed hotel in Page. Je kunt op loopafstand enkele restaurants bereiken en je boodschappen kun je bij de Safeway halen. De walmart ligt op 6 minuten rijden met de auto. WiFi is snel. Kamers zijn schoon en bedden zijn uitstekend. Koelkast op kamer. Ontbijt is goed!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    8,3
    Goed ontbijtbuffet en een leuke family suite.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Goed ontbijtbuffet en een leuke family suite. Zeer goed voor de prijs. We konden het zwembad wel niet gebruiken wegens werkzaamheden, dat was een ontgoocheling voor de kids.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    3,8
    Fijn om door te reizen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles Slechte WiFi Slecht ontbijt Kamer waar de vloer alle kanten omhoog stond Maar Thank god we zijn op doorreis was maar voor 1 navhy

    Parkeerplaats

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,8
    Goede schone kamers, goed ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie. Knappe, schone kamers. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet voor een motel (kan in het hoogseizoen alleen wat druk zijn denk ik). Goede locatie voor een tour naar Antelope canyon of om naar horseshoe bend te rijden.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    5,8
    Hotel met ruime kamers maar met heel slechte Wifi.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was niet vriendelijk en onbeleefd. Internet was gewoon verschrikkelijk, zelfs te zwak om je mail te checken. Bij de ontbijtruimte word je ingecheckt, dame beweerde dat we al eerder geweest waren terwijl dat niet zo was. Iedereen kan wel een "kamernummer" opgeven. Wij zijn mede door het slechte internet een dag eerder vertrokken dan gepland. Deze dag werd wel netjes terugbetaald.

    Hotel was centraal gelegen in Page met mooie ruime kamers.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    7,9
    Bovengemiddelde accommodatie op een prettige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een zoemende koelkast en een flink vervelende afstandsbediening: kleinigheidjes :)

    Ruime kamers, een voor Amerikaanse begrippen goed en gevarieerd ontbijt en een zeer lekker zwembad en jacuzzi!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    8,8
    Goed bed, vriendelijk personeel ondanks drukte, lekker...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    vrij duur, plastiek bestek en borden bij het ontbijt zijn niet zo aangenaam om mee te eten

    Goed bed, vriendelijk personeel ondanks drukte, lekker ontbijt, dicht bij het superdruk bezochte Antelope Canyon en Horseshoebend.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    10
    Super verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Rookvrije Suite met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Het internet is echt super slecht! Als je internet nodig hebt voor zaken of je bedrijf... Reken hier niet op! Het hotel excuseert zich bij check- in voor het trage internet en wijt dit aan het feit dat Page in een uithoek ligt. In de toekomst gaat men fiber leggen wat het internet ten goede zou moeten komen. Maar... Het grote probleem dat wij ervaren hebben, is verbonden geraken met het internet! Eens verbonden is de snelheid aanvaardbaar (geen youtube/netflix/uploading). Doch is het moment dat je verbonden bent zeer kort... Enkele minuten en dan heb je geen verbinding meer (al geeft je toestel aan van wel). Wij hebben dit geprobeerd met onze beide iPhones, Mac, iPad en met alle hetzelfde probleem. Dus... Wil je 100% internet? Reken daar niet op! Als je een Amerikaanse simkaart hebt van AT&T heb je eveneens geen verbinding in Page! Dus ook geen oplossing op dit vlak.

    Het ontbijt was overheerlijk en uitgebreid! Eieren, worstjes, pannenkoeken, yoghurt, havermoutpap, pannenkoeken, aardappelen, brood, kaas en vlees,... Alles wat je moet hebben in buffet-vorm! De kamer is schitterend! Alles proper en kwalitatief. Uitstekend groot bed! Grote televisie! De kamer is volledig voorzien op rolstoelgebruikers (ouderen en mensen met een handicap). Zo is er een tweede kijkgaatje in de deur op rolstoelhoogte, zijn de gang en de deuren breed genoeg, zijn er in de badkamer overal handgrepen-armsteunen (aan de toilet drie, in bad drie), bad is laag genoeg om makkelijk in te stappen, onder de lavabo kan men met een rolstoel gaan,... (Zie foto) 1 woord: perfect voor alle soorten van gasten! Ook de gangen zijn breed genoeg, lift aanwezig,... De ligging is eveneens schitterend! Wij hebben twee nachten verbleven en dit was perfect! Wij hebben het prachtige Page op een zalig tempo kunnen verkennen. In de buurt eveneens voldoende eetgelegenheden, tankstation en een Walmart! Leuk en gezellig dorpje!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    4,6
    te duur, onvriendelijk en slecht internet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    personeel is onvriendelijk en internet super slecht!

    personeel was onvriendelijk terwijl we SUPER duur geslapen hebben dit is ZO duur dat het eigenlijk niet zou mogen geeneens NORMAAL internet.......schande!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    4,6
    Geen tweede keer meer!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Rookvrije Suite met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting op de kamer was zeer beperkt, badkamer was vies, geen comfortabel bed, de vloer was vies in de slaapkamer plakte namelijk heel erg. Er was nauwelijks WiFi, deze was blijkbaar stuk. Wij moesten voor de volgende dag nog een hotel zoeken. Nou met de WiFi ging dat niet. Er waren twee computer in de lobby. Daar vervolgens 1 uur achter gezeten om iets geboekt te krijgen, dit omdat het internet constant weg viel, waardoor we steeds opnieuw verbonden moest worden. Voor de prijs van minimaal 130 euro wat we voor 1 nacht betaald hadden was het zeker niet de moeite waard.

    Goed ontbijt, veel dingen te kiezen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,2
    Uitstekend hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zoals eerdere bezoekers al aangeven: de WiFi is dramatisch. Vervelend als je wat dingen van je reis wilt opzoeken. Maar in twee restaurants waar wij waren in Page was de WiFi ook traag (maar niet zo traag als in het hotel) . Snel internet is er blijkbaar niet in dit dorje,

    Uitstekend hotel. De mooiste kamer van onze Amerika reis tot dusver (dit was ons zevende hotel). Kamer zeer ruim en erg netjes. Grote tv en verder alles wat je nodig hebt aanwezig. Ontbijt zeer uitgebreid voor Amerikaanse begrippen. Na een week brood met jam en een muffin, was het fijn om ook ham, kaas en pancakes te eten bij het ontbijt! Diverse restaurants en winkeltjes op loopafstand. In 10 minuten met de auto bij Antelope of de Horshoe Bend. Absoluut een aanrader.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,5
    Heerlijk geslapen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Plastic borden en bestek in zo'n hotel viel wat tegen. Had best normaal servies en metalen bestel mogen zijn. Is immers een Best Western Plus hotel en geen normaal Best Western.

    Luxe kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,1
    Goede locatie tovantelope en Shoehorse band.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs/kwaliteit was vrij hoog! Maar het is het enige plaatsje met hotels dicht bij Antelope canyon en Shoehorse bend! Echt beide doen als je in de buurt bent!

    Lekker zwembad, goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    7,5
    Mooi hotel met goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Internet was bedroevend slecht! Iedereen maken ze wijs dat dit door de licatie komt; ga naar de Mc Donalds of Tavern 48 en ook op diverse andere plaatsen en je hebt WEL goede verbinding Nog een detail: vloeren in kamers zijn plaklaminaat; dit was bobbelig en op diverse plekken zo opgebold dat je je voeten er goed aan ooen kan halen.

    Goede ligging en ruime kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    7,9
    Goed hotel, maar aan de dure kant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    - Onvriendelijk personeel, niet klantvriendelijk; wij hadden 2 nachten opeenvolgende nachten geboekt via aparte boekingen. Men wou ons doen uitchecken en in de namiddag laten terugkomen om in te checken. Is na aandringen toch in orde gekomen dat we dezelfde kamer mochten houden. - Vrij duur voor de kwaliteit die geboden wordt

    - Goed ontbijt - Prima zwembad - Ruime kamer - Goede Wifi

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    9,2
    Mooi en netjes hotel op super locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi was heel slecht, maar bij starbucks aan de overkant van de straat prima.

    Erg netjes en modern hotel! Perfecte locatie voor Horseshoe bend, lake Powell en Antelope Canyon. Leuke eettentjes in de buurt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    4,2
    Niet aan te raden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gehorig hotel. WiFi slecht. Gelet op de prijs-kwaliteit ga dan naar een ander hotel.

    Het LEEK een van de betere overnachtingsverblijven in Page. Nu begrijpen we waarom anderen al vol zaten.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    9,6
    Echt goed/een prima verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Goede ruime kamer voorzien van alle gemakken. Fijn zwembad en een hottub. Rondom het zwembad goede ligbedden en loungebedden. Voor Amerikaanse begrippen een goed en uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    9,6
    Heel erg fijn luxe hotel met goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Er wordt geen alcohol verkocht in het hotel, dus als je een lekker biertje lust moet je dit bij een bar halen of bij een supermarkt.

    De hotelkamer was perfect. Mooie kamer, goed schoon en veel gevoel van luxe. Het ontbijt was ook heel goed. Ruime keuze, voor ieder wat wils, en genoeg plek in de ontbijtzaal. Ook hebben we 's middags heerlijk bij het zwembad gezeten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    8,8
    schone, ruime kamer met heerlijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was slecht/zwak, en er was een tikkend geluid.

    Ruime kamer, schoon en netjes, goede bedden, heerlijke douche, koffie op de kamer. En het ontbijt was top! Zeker aan te bevelen!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    9,2
    Zeer mooi hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad is seizoens gebonden en was dus nog dicht terwijl het erg warm was

    Zeer mooi hotel! Grote en schone kamers met uitstekende bedden! Dichtbij Lake Powell en Horseshoe Bend.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    9,6
    + Ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    - Ontbijt zaal is iets te klein - Veel te trage WIFI maar blijkbaar een stadsprobleem want in ons vorig hotel in dezelfde stad was dit ook zo.

    + Ruime kamers + Vriendelijke receptioniste + Wij konden 's morgens onze grootste reiskoffers in bewaring geven achter slot en grendel zodat wij deze niet moesten meenemen in de auto.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    7,9
    Perfect voor onze overnachting
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Deze kamer geboekt door de goede reviews in verband met het ontbijt aangezien we slechts 1 nacht bleven. En deze voldeed ruim aan onze verwachtingen. Kamer was ruim.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    8,3
    Prima hotel met luxe kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtzaal is te klein. Je kon beter niet tussen 7en 9 u ontbijten dan stond je in de rij.

    Kamers waren zeer goed. Prima bedden.Goed uitgerustte kamers.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    9,2
    Prima hotel, klein zwembad, prima ontbijt, veel restaurants...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hotel, klein zwembad, prima ontbijt, veel restaurants in de buurt. Tip: Big John's Texas BBQ

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2018

    8,3
    Uitzicht Canyon + zeer uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Druk zwembadje aan de weg

    Uitzicht Canyon + zeer uitgebreid ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    7,1
    Wife viel altijd weg na 5minuten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wife viel altijd weg na 5minuten

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    9,2
    Vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wi-Fi was niet optimaal

    Vriendelijkheid

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    7,5
    Prima hotel, geen poespas, gewoon degelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte erg klein.

    Prima hotel, geen poespas, gewoon degelijk.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    10
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    8,8
    Heerlijk hotel om bij te komen. Lekker zwembad en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi op de pooletage wat minder.

    Een heerlijk hotel om even bij te komen. Een lekker zwembad. Goed ontbijt. Mooie kamer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    8,3
    Prima hotel op een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Goede kamers, Heerlijk ontbijt en ruimte genoeg om te ontbijten. Goed gelegen in de nabijheid van diverse fantastische restaurants. Leuk zwembadje.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    9,6
    zeer goed onderkomen vooral voor antelope canyon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    ruime kamer, goed ontbijt, en zeer dicht bij antelope canyon, was - en droog faciliteiten 2 dollar wassen en 1.50 drogen. zeep 1.00 dollar

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    4,6
    Goed ontbijt en lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte WiFi gehorige kamers

    Goed ontbijt en lokatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    5,8
    Zou hier niet meer boeken
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine kamer voor 4 personen en niet de PLUS waardig

    Ontbijt prima

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,1
    Uitstraling gebouw;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukte bij ontbijt

    Uitstraling gebouw; zwembad was lekker. Goede kamer met goede bedden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,9
    Mooie kamer en zwembad .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen handdoeken aan zwembad meer, vuile vloeren , stinken in gang . Lange rij aanschuiven ontbijt

    Mooie kamer en zwembad .goede ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    8,8
    Prima doorreis hotel met goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was prima, prima doorreis hotel

    Prima hotel met fijn zwembad

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    10
    Perfect voor antelope canyon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Zwembad rook naar sterk naar chloor.

    Vlak bij de antelope canyon. Ruime propere kamers. Gezellig stadje.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,9
    Hotel met standaard comfort zonder meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Kan een beetje opfrissing gebruiken

    Het ontbijt was best ok en ruime sluipkamers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is niet veel aan (al hebben we slechter gehad in Amerika)

    Goed hotel met zwembad en leuke omgeving

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    8,3
    zwembad, ontbijt, bedden, badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    zwembad, ontbijt, bedden, badkamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,9
    Zeer goed met een paar kleine minpuntjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    Inchecken niet klantvriendelijk

    Het ontbijt is zeer goed, erg druk en vervelend dat je moet wachten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,5
    Het is er erg fijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    De airco was wat gehorig.

    Fijn motel, goede bedden. Heerlijk uitgebreid ontbijt. Genoeg restaurants in de omgeving.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    8,3
    Aangenaam hotel met ideale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijtruimte is iets te klein

    Ook al ligt hotel en zwembad aan redelijk drukke baan, dat valt niet echt op tijdens verblijf Vlakbij Antelope Canyon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    9,6
    Goed en uitgebreid ontbijt met verse pancakes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Goed en uitgebreid ontbijt met verse pancakes. Mooi zwembad (niet verwarmd) met hot tub, ruime kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    8,3
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco maakte veel lawaai

    De kamer en het ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    9,2
    Ruime kamer met goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamer met goed bed. Erg goed ontbijt. Zwembad erg prettig. Dichtbij Glen canyondam en antilope c anyon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    7,5
    De wifi was slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wifi was slecht

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    8,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie Grote kamer Goede bedden Gratis parkeren

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rij bij ontbijt

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,9
    Comfortabel verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukte bij t ontbijt

    Goede bedden en lekker ontbijt

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: