Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western at O'Hare 3-sterren

10300 West Higgins Road, Rosemont, IL 60018, Verenigde Staten

#22 van de 23 hotels in Rosemont

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 964 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    6,7
    "Busje komt zo..."
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    We zijn niet tevreden over de service van de airshuttle. Twee keer per uur zou er een shuttle rijden, maar we hebben ruim 1 uur (!) buiten in de kou staan wachten bij terminal 3. De chauffeur deed erg ongeinteresseerd , gaf geen verklaring en maakte geen excuses. Hij beweerde zelfs dat wij de bus "gemist" hadden, terwijl we van andere hotels minstens 3 keer een bus hebben gezien. We hebben deze klacht bij het hotel gemeld, maar er werd niets mee gedaan.

    We vonden het ontbijt prima. Het bed was heerlijk, een verzorgde en schone kamer en uitstekende wifi. Het hotel is gemakkelijk te bereiken via de highway. Ernaast kun je goed eten voor een redelijke prijs.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    7,9
    Prima overnachtings hotel voor na een lange vlucht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel wat tegen. Oud en droog brood. Kant en klaar roerei. Sapjes van een goedkopere soort. Vrij kleine ruimte als er veel mensen zijn die tegelijk eten.

    Kamers zijn prima. Lekker bed. Schoon interieur.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    7,1
    Goed hotel om de volgende dag weer je reis te hervatten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie, maar het is een vliegveld hotel, dus ook wel weer logisch. Maar we waren er erg vroeg en konden niet veel in de omgeving doen.

    Veelzijdig ontbijt, sport mogelijkheid.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,5
    Goed overnachtingshotel in de buurt van airport O'Hare
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is een hotelshuttle, waarmee je van en naar het vliegveld/car rentals kunt. Echter, op het vliegveld staat nergens aangegeven waar dat busje staat. Hotel dus gebeld. Mijn tip: volg de rode bordjes "hotelshuttle bus", je komt dan vanzelf buiten uit bij Door 1, Door 2 en Door 3. Hier staan en rijden tientallen bussen en busjes. Je moet wachten bij Door 2 op een busje waarop o.a. staat: Best Western O'hare. Er zijn nl. Tientallen BW hotels in de omgeving. Het busje rijdt 2 keer per uur.

    Het hotel heeft ruime kamers met goede bedden en een voor Amerikaanse begrippen, aardig ontbijt. Naast het hotel ligt een, weliswaar zeer rumoerig, sportrestaurant. Dat is handig als je nog niet hebt gegeten. Het hotel heeft geen restaurant. Het shuttlebusje zette ons de volgende dag netjes af bij de bus van Alamo, waarmee wij zo konden doorrijden naar de car rental.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    7,1
    Goed hotel voor korte tijd of overnachting voor vertrek.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt slecht georganiseerd, te kleine ruimte voor teveel mensen. Lokatie wat geisoleerd, zonder auto moeilijk te bereiken en geen horeca in de directe omgeving (het hotel heeft ook geen restaurant.

    Ontbijt matig, de rest prima. Over het algemeen vriendelijk, en efficient. Goede shuttle naar en van de luchthaven.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,9
    Behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel is heel behulpzaam, shuttle bus heeft mij een middag naar de mall gebracht en weer opgehaald.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    5,0
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer slecht ontbijt

    Dicht bij vliegveld

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    9,6
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Stad Chicago , shuttle goed geregeld

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,5
    Prima hotel als doorreislocatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaaierige omgeving.

    De nette kamers, het ontbijt restaurant.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    4,6
    Zeer matig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ver van centrum Chigago

    Niets

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    8,3
    Prima voor 1 dag. Lokatie naar stad on handig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Shuttle airport niet duidelijk aangegeven

    Het bed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    6,7
    Dicht bij de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was zeer kort van stof, en onbeleefd

    Dicht bij de luchthaven

    Verbleven in augustus 2017

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: