Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Plus Dragon Gate Inn 3-sterren

818 North Hill Street, Downtown Los Angeles, Los Angeles, CA 90012, Verenigde Staten

#169 van de 376 hotels in Los Angeles

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 563 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    2,5
    Onvriendelijk receptie en niet geschikt voor motorrijders
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Wij moesten onze 3 motoren op 1 auto parkeerplek parkeren van de parkeerwachter. Maar de dames van de receptie vonden dat we wel voor iedere motor afzonderlijk moesten betalen alsof het een auto was. Ze hielden voet bij stuk en hadden geen boodschap aan het feit dat wij de afgelopen drie weken in iedere gelegenheid waar betaald parkeren was en de 3 motoren op 1 plek stonden voor 1 (auto) plek moesten betalen.

    Ontbijt was redelijk maar wel een rommeltje met vuile borden enzo.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    9,6
    Zeer schone en ruime kamer gekregen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Als je naar bijv. civic center wil lopen om met de metro verder te gaan loop je na China Town in een wat onveilige buurt, m.n. s'avonds. Met de auto zijn de meeste plekken goed te bereiken.

    Zeer schone en ruime kamer gekregen. Het personeel is zeer behulpzaam. We kregen allerlei tips over wat leuk is om te doen in LA met daarbij een kaart. Het ontbijt was ook goed!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2018

    7,1
    Goede uitval basis om LA en omgeving te bekijken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers gehorig

    Goede uitval basis om LA en omgeving te bekijken

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    9,2
    Goed, maar verwacht geen ruim ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijtaanbod is beneden het absolute minimum, van Best Western ben ik eigenlijk wel meer gewend.

    Ruime en nette kamer

    Verbleven in maart 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    7,1
    De centrale ligging in Palm Springs en aardig receptie...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De niet functionerende Wifi.

    De centrale ligging in Palm Springs en aardig receptie personeel.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: