Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Premier Grand Canyon Squire Inn 3-sterren

74 Highway 64, Tusayan, AZ 86023, Verenigde Staten

#2 van de 5 hotels in Tusayan

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4851 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    4,6
    Te duur voor verblijf in oud hotelgedeelte
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De boekers via Booking vliegen in het oude deel van het hotel met oude badkamers. Vieze geur in de gangen. Te duur voor hetgeen je krijgt. Airconditioning was niet aangesloten in onze kamer, we hebben dus in een warme kamer, de nacht moeten doorbrengen. S nachts is mijn man naar de nachtwaker gegaan met deze melding, ze gingen de AC kolen repareren de volgende dag want geen andere familiekamer voor handen. De dag nadien, nog niet gerepareerd en terug naar de receptie, ze gingen bekijken wat kon. We kregen na veel aandringen een nieuwe kamer maar van gasten die duidelijk gerookt hadden.

    Centrale ligging naar Grand Canyon

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,5
    Toplocatie, verouderde accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel kan wel een renovatie gebruiken: donkere kleuren, verouderde materialen en vuile tapijten. Het eten in het hotel is niet de moeite. Het inbegrepen ontbijt was nog behoorlijk, maar het 'goede' restaurant is veel te duur voor wat het is. Het buffetrestaurant hebben we niet geprobeerd, want dat zag er niet smakelijk uit.

    De locatie is top! We wilden de zonsopgang in de Grand Canyon zien, dus moesten we vroeg opstaan, maar gelukkig niet ver rijden. Rond het hotel is er het gewoonlijke aanbod van fastfood en gelukkig ook een steakhouse. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam toen bleek dat er nog vuile handdoeken in onze badkamer lagen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,3
    Fijn hotel met een uitstekende ligging!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Kamer - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie, ruime kamers en uiterst vriendelijk personeel. De ligging was top. Het ligt op een steenworp afstand van de ingang van Grand Canyon National Park.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    9,2
    Rondreis westkust Amerika
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten

    Ruime kamers, buitenzwembad en binnenzwembad, heel lekker ontbijt in buffetvorm. Mogelijkheid tot avondeten a la carte of in buffetvorm. Ligging ideaal on park te bezoeken

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    6,3
    Vlakbij de ingang van het nationale park.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inflexibiliteit bij het inchecken. Men hield zich stijf aan de vroegste inchecktijd en daar was geen minuut aan te tornen.

    Vlakbij de ingang van het nationale park.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    10
    Dit hotel heeft onze verwachtingen overtroffen. Wat een mooie kamers en wat een fijn personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Rookvrije Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Dit hotel heeft 3 sterren maar het verdient er zeker 4. Het is er gezellig voor jong en oud en dat zwembad en vooral de Hot tub is meer dan geweldig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    8,8
    uitstekend uitgangspunt voor bezoek aan de Grand Canyon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten

    De ontbijtzaal vonden wij wat somber.Ontbijt goed maar de hele sfeer niet gezellig.

    Prima ontbijt maar de ruimte niet sfeervol; de kamers comfortabel en ruim

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    9,2
    Goede ligging om naar de Grand Canyon te gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Kamer - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was wat gehorig

    Goede ligging om naar de Grand Canyon te gaan. Kamer was comfortabel. Veel faciliteiten zoals zwembaden en hot tube waar we geen gebruik van hebben gemaakt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    9,2
    Alleen maar voordelen in dit hotel en de ons inziens hoge prijs wel waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    De locatie van het hotel is ongeveer 10 minuten rijden naar de Grand Canyon, waardoor het er relatief rustig is. De meeste toeristen gaan naar Grand Canyon Village, maar daarvoor is geen enkele noodzaak. Met een eenmalige betaling kun je zeven dagen lang naar het national park The Grand Canyon en de afstand is dusdanig dat je desnoods driemaal per dag kunt rijden.

    Zeer ruime kamer, voorzien van alle gemakken en twee 'Queens' bedden die zo groot waren dat we samen in één bed hebben geslapen. Koffie en thee op de kamer te zetten en een extra wastafel naast de al ruime badkamer. Ook een kluisje aanwezig en ruim voldoende gelegenheid om kleding op te bergen. Handige USB-laadpunten voor alle elektronische gadgets van tegenwoordig en een werkelijk uitstekend ontbijt, zeker voor Amerikaanse begrippen. Omelet wordt op bestelling zonder extra kosten voor je gebakken en daarnaast zowel warme als koude ontbijtgerechten. Amerikaanse koffie, maar beter dan wij elders gewend waren.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    9,5
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Aangenaam hotel dicht bij Grand Canyon. Hulpvaardig personeel. Heel dicht bij het vliegveldje dus als je een helicoptervlucht wilt maken ben je in 5 minuten van uit je hotel ter plaatse. Goed ontbijt goede bedden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,9
    Geweldige locatie om de Grand Canyon te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Douche is Amerikaans en dus wat sober.

    Ligging van het hotel is erg fijn. 10 min van ingang Grand Canyon NP. Paar restaurants en fastfood ketens in de straat. (Wel prijzig). Grote kamers, veel voorzieningen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    9,6
    Vlakbij South Rim Grand Canyon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Kamer - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vlakbij het vliegveld waarvan de Grand Canyon vluchten vertrekken en aankomen dus continue laagvliegende heli's en vliegtuigjes met het nodige geluid.

    Prima ruime kamer, fijn bed. Hotel is vlak bij de Grand Canyon en daardoor duurder dan ergens anders. Maar met binnen- en buitenzwembad, jacuzzi en buitenbar.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    8,8
    Mooie kamer in gebouw 7000.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We gingen 55 minuten bowlen, en mochten 60 dollar afrekenen. We zijn daar enorm van geschrokken, zeker gezien het een faciliteit is voor gasten van het hotel EN we al 600 dollar betaalden voor 2 nachten. We voelen ons opgelicht. We hadden zien staan dat het 5,50 dollar per game was, maar dit bleek per persoon per game.... reken maar uit.... hierdoor zijn we niet met een prettig gevoel weg gegaan, terwijl we aanvankelijk heel erg enthousiast waren. We vinden het niet kunnen dat je als goed betalende gaat zo extreem veel mag neertellen voor niet eens een uurtje bowlen... de man achter de balie bij het bowlen had hier helaas geen begrip voor en kon niets voor ons doen. L

    Mooie kamer in gebouw 7000. Ook een heerlijk zwembad! En het personeel in het hotel was zeer vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    7,9
    Mooi hotel. Super locatie. Lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het onthaal. Aziatisch personeel wat moeilijk Engels spreekt en helemaal niet vriendelijk is. Het a la carte restaurant was z'n hotelklasse onwaardig.

    Top locatie voor bezoek aan GC. Groot en mooi hotel. Luxueuze kamer. Mindervalide-kamer was top ! Zeer lekker ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,2
    Goede locatie t.o.v. Grand Canyon NP
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Slecht werkende wifi tijdens ons verblijf.

    Ruime en mooie kamer en badkamer. Binnen- en buitenzwembad. Uitgebreid ontbijt, wel tegen betaling. De locatie is perfect, 10 min. met de auto naar de zuid ingang van Grand Canyon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,3
    Mooi maar duur.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs van de kamers zijn aan de hoge kant en zonder ontbijt

    De kamers waren schoon we hadden geen ontbijt genomen omdat deze 20$PP was. De omgeving is prachtig, je ben zo bij de grand canyon. De restaurants in de omgeving zijn erg duur

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,2
    Prima hotel met grote schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets.

    Mooie grote kamer met grote badkamer. Goede hygiene. Prima, uitgebreid ontbijt met vriendelijk personeel. Vlak bij Grand Canyon NP. Prima steakhouse (Big E) op loopafstand.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    6,7
    Mooie locatie maar eten beneden alle peil
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat er geen fatsoenlijke restaurants (alleen fastfood ketens) in het plaatsje zijn waren we aangewezen op het eten in het hotel. Het aanbod in het 'all you can eat' buffet was slecht en het eten was niet lekker. Het in duurdere restaurant was het aanbod beperkt en het eten echt veel te duur. Ook de kwaliteit van het ontbijt was erg slecht - bijvoorbeeld geen vers fruit in de yoghurt - vieze vette eieren - geen lekker brood. Het eten moet en kan echt beter zeker in zo'n hotel.

    Het hotel is uitstekend gelegen nabij de grand canyon waar je per gratis shuttlebus heen kan. Het beschikt over eigen gratis parkeerplaats en mooi zwembad. De kamer was netjes maar niet erg ruim. Het was het duurste hotel dat wij geboekt hebben maar had niet de beste kwaliteit.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,8
    Goed gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeker niet eten in het hotel. Diner en ontbijt buffet zijn zeer beperkt en slecht. In de straat zijn voldoende alternatieven.

    Goed gelegen. De shuttle bus van het park stopt voor de deur. Binnen en buiten zwembad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    8,8
    Hele goede locatie voor overnachting bij de Grand Canyon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Kamer - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Echt leuk hotel om te verblijven bij grand canyon. Groot en gezellig buitenzwembad met bar, mooie fitness ruimte en ontbijt is ook goed betaalbaar voor 12 dollar p.p. Zit 5 min van Grand Canyon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    6,7
    Fabriek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Wat een fabriek, smakeloze kamers en dat tegen een veel te forse prijs. De grootste tegenvaller was het dure (extra) ontbijt. Lange rijen voor de eieren (fooi graag!) en de wafels. Blij dat we nog een vieze tafel konden vinden om onze pre-fab troep te nuttigen.

    De ligging naast het vliegveld waar de helicoptertochten naar de Grand Canyon vertrekken

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,2
    Prima, modern hotel, dichtbij Grand Canyon NP gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Enige nadeel was eigenlijk het geluid van de constant overvliegende helikopters en vliegtuigen. Maar die hoor je in heel Tusayan.

    Wij zaten in het nieuwe gedeelte. De kamer was prima met uitzicht op het zwembad. In het hotel 4 mogelijkheden om te eten, van het prima restaurant tot pizza bij de bowlingbaan. Prima gelegen ten opzichte van Grand Canyon NP en vliegveld.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,1
    Een goed hotel om Grand Canyon te bezoeken, maar erg duur voor betrekkelijk weinig bijzonders.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Erg duur, heel veel kamers en verder niet veel aan.

    Dicht bij entree van Grand Canyon National Park. Grote kamer, maar geen bijzondere faciliteiten op de kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    8,3
    Grand Canyon onder handbereik
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten in het buffet restaurant (eten voor $18,00) was op de dag dat wij keken abominabel. In het plaatsje zijn overigens genoeg goede eetgelegenheden. De airco maakt best veel herrie.

    Uitstekende locatie om van hier uit Grand Canyon National Park te bezoeken. Per gratis bus of met de auto. Wel toegangskaart voor park nodig. We waren veel te vroeg maar konden toch meteen inchecken omdat er al een kamer schoon was. Erg ruime kamer en ruime badkamer. Grote en goede gym die wel erg ruikt naar de gummi (?) vloer. Binnen en buitenzwembad.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    8,8
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets. Behalve dan het prijskaartje, er moesten heel wat dollars neergelegd worden om hier te mogen verblijven.

    Een van de beste verblijven tijdens onze vakantie. Prachtige lokatie. Alles was prima, zag er tiptop uit. Je had echt het gevoel dat je in de watten werd gelegd. Het Veel faciliteiten

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    10
    We waren hier voor de tweede keer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    We waren hier voor de tweede keer. Het is een heerlijk luxe hotel, ruim, grote kamers, heerlijk zwembad en geweldig ontbijt. Shuttlebus naar de Grand Canyon voor de deur.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    5,4
    Goed buiten en binnenzwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer verouderde inrichting. Airco werkte niet goed, waardoor het erg warm en bedompt was in de kamer. Prijs per nacht was absoluut veel te hoog voor her gebodene.

    Goed buiten en binnenzwembad.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    9,6
    Prima hotel en erg vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Het dorpje Tusayan is niets meer dan een verzameling hotels met een paar eetgelegenheden. Zolang je dit weet en rekening mee houdt is er niets aan de hand, maar een gezellig stadje voor een wandeling is het verder niet.

    Prima hotel en erg vriendelijk personeel. De kamer was groot en netjes en de badkamer was ook erg mooi met grote douche. Wij zaten wel in het nieuwe gedeelte dus ik weet niet of dit voor alle kamers geldt, maar wij kregen wel de keuze met incheken waar we wilden zitten. In dit gebouw is ook de wasruimte waar we veel gebruik van hebben gemaakt. Ligging prima en een 15 minuten rijden vanaf de grote parking bij Grand Canyon. Ruim parkeren rondom de gebouwen en de paarse buslijn naar de Canyon stopt voor de deur. Al zijn wij gewoon met de auto gegaan.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,5
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Kamer - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren erg gehorig.Het personeel was sochtends erg vroeg bezig, waardoor wij al rond 06:00 wakker werden van het praten en het stofzuigen. Erg vervelend!

    De locatie is prima. Voor het hotel stopt de shuttle bus die je naar het Grand Canyon National Park brengt. Het ontbijt (a la cart) is prima!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    7,9
    Perfecte locatie voor het bezoeken van de Grand Canyon,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte locatie voor het bezoeken van de Grand Canyon, ruime kamers, heel fijn zwembad en jacuzzi (binnen en buiten) en verschillende plekken om te eten voor zowel ontbijt, lunch als diner

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    6,7
    Veel te duur voor wat je er voor krijgt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Kamer - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de enorme prijs die we ervoor moesten betalen was het niet veel beter dan menig motel waar we minder dan een kwart van deze prijs voor betaalden. Er was niet eens een laundry-service en het ontbijt was zeker niet bijzonder

    Goede locatie, vlakbij het vliegveld waar we 's morgens vroeg moesten zijn voor een helikoptervlucht.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    9,6
    Het kost wat, maar dan heb je ook wat!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Rookvrije Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Niets! Hoe fijn is dat!!!

    Geweldige kamer met het beste bed van de hele vakantie (3 weken) !!!! Heerlijke grote kamer en badkamer en een geweldige locatie. Zwembad, warme baden en voldoende eetgelegenheid (ook in de buurt).

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    9,6
    Mooie plaats om te logeren als de hotels in het grand canyon NP vol zitten, zoals meestal het geval
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Internet in blok 5 viel constant uit, koffiemachine was defect bij aankomst, maar werd snel vervangen. Tweede machine werkt ėėn keer en was dan ook stuk. Heb geen nieuw gevraagd. Al de rest Ok, Met uitzondering van deze "2 tegenvallers"

    Buffetontbijt, kamer met uitstekend bed, avondeten, vriendelijkheid personeel, nieuwe infrastructuur

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    9,6
    Dit hotel was de max aan de poort van Grand Canyon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Misschien wat aan de dure kant, maar toch heel luxueus....

    Het perfecte hotel wanneer je wil logeren in de nabijheid van Grand Canyon. Het ligt bij het binnenrijden van Tusayan. Vriendelijke bedienden aan de receptie, had de indruk dat het allemaal mensen waren die stage liepen, ook in het buffet- restaurant trouwens. Wel goede uitleg over het hotel en de faciliteiten waar we spijtig genoeg niet kunnen van profiteren hebben omdat we hier maar één nacht hadden geboekt. Een hele grote kamer (5312) in het hoofdgebouw met 2 queensizebedden en een grote badkamer. Er zijn ook kamers in de bijgebouwen. We kregen de keuze bij inchecken. Er zijn 2 restaurants aanwezig in het hoofdgebouw: een à la carte-restaurant en een buffet-restaurant waar je kan eten aan 18 USD. Een uitstekend ontbijt kan je nuttigen in de grote ontbijtzaal. Zowel Amerikaans als continentaal en met Belgian Waffles en vers fruit. Goede WIFI. De shuttlebus naar Grand Canyon Village stopt aan het hotel. Opgelet je moet wel in het bezit zijn van een voetgangersticket als je er gebruik wil van maken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 maart 2017

    4,2
    Ligging is goed. Veel lawaai!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte matras. Verouderde kamer. Niet helemaal proper. Om 7h in de ochtend roept de house keeping iedereen wakker om te weten of de kamer al mag gedaan worden. Respect voor gasten die nog slapen was ver te zoeken.

    Prima ligging. Gratis parking.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    9,2
    bezoek aan Grand Canyon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Restaurant sluit al vroeg, in het dorp is niets te beleven.

    Ruim hotel, ruime kamers en veel faciliteiten. 10 minuten van Grand Canyon National Park, heerlijk ontbijt, ruime parkeerplaats, rustige omgeving.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    9,2
    Prijzig maar uitstekend verblijf vlakbij de Grand Canyon.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Vond de prijs hoog: kwam ook doordat de gewone kamers op waren.

    Kon koffie zetten op eigen kamer. Lekker als je vroeg uit bed gaat om de zon op te zien komen bij de Grand Canyon.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    7,9
    Prijzig maar e moeite waard, beter dan op een camping te gaan zitten verkleumen in oktober.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs, al heeft dit natuurlijk met de locatie te maken.

    Ruime en nette kamer op korte afstand van de ingang van het Grand Canyon park. Vriendelijk personeel en voor 's avonds na een dag wandelen nog een prima barretje om nog even wat te drinken.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    6,7
    Door de ligging t.o.v het park was dit ok.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Daar het zwembad in opbouw was is de prijs / kwaliteit te hoog en zeker omdat het ontbijt niet was inbegrepen .

    Een gezellige bar waar men ook een lekkere snack kon eten aan schappelijke prijzen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    5,0
    De hoge prijs is het niet waard
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco werkt automatisch en kan je niet zelf bedienen, midden in de nacht begint ie dan bijvoorbeeld warme lucht te blazen met veel lawaai. Zeer klein bed, we hadden (als vriendinnen) een kamer met 2 bedden geboekt maar kregen er een met 1 bed. Geprobeerd iets met de receptie te regelen maar we kregen als antwoord alles zit vol. Kortom we hadden liever een stukje gereden voor een goedkoper hotel, aangezien dit het hotel zoveel geld echt niet waard was.

    Het was dicht bij het park (Grand Canyon) en er gaat een gratis shuttle bus vanaf het hotel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    8,3
    mooi, luxe motel. Zeer goed ligging maar duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Kamer - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    - prijs: je betaald voor de locatie - geen ontbijt voor deze prijs

    + zeer ruime, mooie en zuivere kamer + kingsize bed + locatie: op 10 km van de rand van de canyon

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    6,3
    Goede ligging, ruime kamers, faciliteiten waren uitgebreid:...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitermate onvriendelijk personeel, slecht onthaal, overpriced

    Goede ligging, ruime kamers, faciliteiten waren uitgebreid: bowlingbaan, zaal met arcadespellen

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 5 september 2016

    8,8
    Confortabel hotel vlak bij de Grand Canyon
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • King Kamer - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Alles in het hotel is zo vlak bij de Grand Canyon uiteraard erg prijzig....

    Uitstekend hotel met goed voorzieningen en erg goede en confortabele kamers vlak bij de Grand Canyon. Ontbijt is erg goed.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    5,0
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Normaal geen klager, maar gezien de prijs hier toch wel wat meer verwacht... WC liep niet door, nergens WiFi verbinding en het personeel is uiterst onvriendelijk.

    De locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    7,5
    goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    er was geen ontbijt inbegrepen - kon je wel bijbetalen maar was duur en gezien we niet wisten wat het aanbod was hebben we het na onze andere ervaringen met amerikaans ontbijt maar niet genomen

    goed kamer - ruim en proper

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    7,9
    Hele fijne ligging vlakbij ingang park.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele fijne ligging vlakbij ingang park. Prima kamers, levendig hotel... bowlingbaan, zwembad

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    5,8
    Goede locatie, maar prijzig en niet schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was erg vies in badkamer, in hoeken en achter toilet al eeuwen niet gepoetst

    Locatie perfect, dichtbij ingang park en heli's

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    9,6
    Ligging tov Grand Canyon, mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij prijzig

    Ligging tov Grand Canyon, mooi hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,1
    Prima voor een bezoek aan Grand Canyon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje prijzig, maar dat mag je verwachten van deze plek zo dicht bij het park.

    Locatie is perfect voor een bezoek aan Grand Canyon.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    8,3
    Toplocatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Kamer - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs :(

    Toplocatie. Hotel van alle comfort voorzien. Heerlijk ontbijt voor amerikaanse normen!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    9,6
    Onvergetelijk verblijf. Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk

    Zeer uitgebreid ontbijt. Verschillende restaurants is een pluspunt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    Luxe in de de natuur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijke kamer en bedden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    Goede locatie tov Grand Canyon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig sfeervol

    Goede locatie tov Grand Canyon

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    9,2
    Heel mooi hotel, met alle nodige faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Heel mooi hotel, met alle nodige faciliteiten. Niets op aan te merken. Niet zo ver van National Park Grand Canyon, dus ook dit was mooi meegenomen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Kamer - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs-kwaliteitsverhouding

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meermaals niet werken kamersleutel

    Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    8,3
    Prettig verblijf in een mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    goed ontbijt, mooie ruime kamer, goed internet, prachtige omgeving, zeer centraal gelegen t.o.v. de Grand Canyon,

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    Goed plek, verder niets aan te merken.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    6,7
    Lokatie nabij grand canyon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Luide chauffage. Hoewel wrs beste hotel in de buurt heel duur.

    Lokatie nabij grand canyon

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    7,5
    Prima hotel voor overnachting en ontbijt super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Prima ontbijt en mooie kamers.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    9,2
    Zwembad, binnen en buiten!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad, binnen en buiten! Goed ontbijt. Super locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    6,3
    Perfecte ligging voor bezoek aan het park.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Beschikbare ruimte. Ontbijt niet inbegrepen, mocht wel voor deze prijs.

    Perfecte ligging voor bezoek aan het park.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    7,1
    Wifi zeer slecht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Kamer - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi zeer slecht!!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    10
    Aanrader dichtbij Grand Canyon met halte shutle voor het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Kamer - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie ruime kamer, uitstekend restaurant

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    10
    Propere ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Propere ruime kamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    4,2
    Zeer gedateerd hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer bij het zwembad werd een kamer aan de weg.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    9,6
    Ideale locatie als uivalsbasis naar de Grand Canyon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat gehorig

    Dicht bij de Zuidingang van de Grand Canyon. Lekker zwembad, mooi modern gebouw en erg schone kamers.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,3
    Niet bijzonder.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Niet zo bijzonder hotel. Duur en geen leuke locatie. Beter iets doorrijden naar stadje Kingman centrum en daar iets zoeken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    8,8
    Internet niet beschikbaar tijdens verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Internet niet beschikbaar tijdens verblijf

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,5
    Het ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Luide airco

    Het ontbijtbuffet

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,9
    Geweldige lokatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige lokatie. Dicht bij ingang Grand Canyon

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    9,6
    Mooie locatie voor bezoek aan Grand Canyon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs en openingsuren bowling

    Ontbijt, zwembaden, lobby, hal

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    7,1
    Badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs versus kwaliteit

    Badkamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    4,2
    Prijs was te hoog voor wat we kregen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Pech van een electriciteitspanne en sneeuwstorm; ontbijt had beter gekund.

    Locatie was goed; dicht bij Grand Canyon.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    9,6
    Veel faciliteiten en kamer konden wij zelf uitzoeken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel faciliteiten en kamer konden wij zelf uitzoeken.

    Verbleven in maart 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: