Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Plus Newark Airport West 3-sterren

101 International Way, Newark, NJ 07114, Verenigde Staten

#12 van de 18 hotels in Newark

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1673 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    9,6
    Geweldig! Lekker gegeten ook s'avonds voor een normale prijs. Super aardig personeel. Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, niets, niets. Een zeer goed hotel, uitstekende kamer, lekker zacht bed en alles was super schoon. Ik was mijn tandpasta vergeten, geen probleem, aan de balie gewoon gekregen. Een betrouwbare shuttle service om je van en naar het vliegveld te brengen. Echt Super!! Ik zou het zo weer doen. Ik zou speciaal dit hotel uitkiezen een volgende keer.

    Het ontbijt was ontzettend goed, alleen de koffie was net water. Ook nadat ze opnieuw hadden gezet was dit niet beter. Maar alles was ruimschoots aanwezig en het was schoon. De bediening was ook toppie.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    7,5
    prima airporthotel voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    beetje gedateerd, koud in de lobby en ontbijtzaal, niet gezellig, omgeving is afschuwelijk

    goede bedden, prima shuttle van en naar het vliegveld, goed ontbijt, redelijk geprijsd avondeten, prima voor 1 nacht

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,9
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeerplaats is iets behelpen.

    Zeer goede bedden. Alles netjes en proper. Voor Amerikaanse maatstaven een goed ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,2
    De kamer was boven verwachting luxe en de service
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was boven verwachting luxe en de service

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    6,3
    prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    dat ik om half 2 aan kwam ipv 11.30

    personeel was vriendelijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    6,7
    Kamers
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten

    Kamers

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,1
    Mooie kamers maar eten was zeer slecht.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kwaliteit van het eten. Deze was ronduit slecht.

    Kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    7,5
    Goed hotel, ingericht als uitvalsbasis voor bezoek aan New York en als luchthaven hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht

    goede locatie, kort bij het vliegveld. fijne shuttle service. Zeer ruime kamer. Restaurant was tot 23.30 uur open!

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    10
    Ruime kamers met ruim bureau, koelkast voor eigen gebruik,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    3 kwartier op shuttle moeten wachten bij aankomst .

    Ruime kamers met ruim bureau, koelkast voor eigen gebruik, groot bed en prima badkamer. Met shuttle (24 uur per dag) in 5 minuten op het vliegveld.

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    3,8
    Het bed lag lekker
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    We hadden luidruchtige buren die marihuana rookten. Uiteindelijk midden in de nacht op ons eigen verzoek een andere kamer. Dit ging niet van harte. Service daarom ronduit slecht. Veel te duur voor wat we kregen.

    Het bed lag lekker

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    7,5
    deeltijd verhuur kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    je bent afhankelijk van hun vervoer naar het vliegveld of station. Behalve taxi kun je niet wandelen of per bus.

    deeltijd verhuur kamer. ik kon mijn verblijf met een halve dag verlengen tegen een gedeelte van de kamerprijs

  • Beoordeeld op: 27 maart 2016

    7,5
    Het ontbijt was goed en voor de prijs was kamer heel goed.
    • Groep

    Ik heb wel een beetje te lang gewacht om opgehaald te worden bij p4.er is naar mijn mening te weinig parkeergelegenheid.ik heb geen van de dagen een parkeerplaats kunnen vinden.gezien de lokatie moet je een huurauto hebben.

    Het ontbijt was goed en voor de prijs was kamer heel goed.mooi ingericht en personeel hulpvaardig.servive was ook goed.

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    7,1
    Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan New York.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Paar kleine punten: omgeving van hotel is wat triest, ramen in hotelkamer kunnen niet open en lichtschakelaar in de badkamer zit gekoppeld aan de afzuiger (= hoop kabaal).

    Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan New York. Als je geen vertraging hebt, dan ben je binnen 40 minuten op Penn Station NY. Weinig last van vliegtuigen, ondanks ligging van hotel.

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    8,3
    Goede bedden, comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De lokatie: niet geschikt voor langere tijd. Het is door een richting verkeer ed best moeilijk om de juiste route te vinden: zoek dit voor de trip al uit, anders vind je het niet.

    Goede bedden, comfortabel. Snelle check in. Fijn hotel om bij te komen na de vlucht.

  • Beoordeeld op: 18 februari 2015

    6,3
    De shuttle
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt en eten dat aangeboden wordt in het restaurant. Allemaal erg vet en ongezond. Bijna niets vegetarisch in het restaurant behalve een salade.

    De shuttle

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    7,5
    Heerlijk ontbijt en de bedden waren heerlijk ondanks dat het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor ons niets we waren er maar 1 nacht .

    Heerlijk ontbijt en de bedden waren heerlijk ondanks dat het aan het vliegveld lag geen overlastervan gehad

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    9,2
    Geweldige ligging voor een nachtje, vlakbij luchthaven,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geweldige ligging voor een nachtje, vlakbij luchthaven, ideaal voor jersey gardens!

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    6,0
    Veel te kleine kamer en badkamer!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel te kleine kamer en badkamer!

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,1
    gelijk bij airport
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ontbijt assortiment

    gelijk bij airport schoon

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    7,1
    Located near Newark Airport, with own free shuttle service.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Not a nice neighborhood.

    Located near Newark Airport, with own free shuttle service. Very convenient for a stop over between 2 flights.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: