Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Biba 3-sterren

320 Belvedere Road, West Palm Beach, FL 33405, Verenigde Staten

#22 van de 32 hotels in West Palm Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1336 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 38

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    8,8
    Prima voor 1 overnachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eerste hotel waar het ontbijt een beetje redelijk was. De kamers zijn heel mooi maar we misten een kluisje en een koelkastje. De bedden waren goed. Voor de ramen zitten alleen maar shutters, dus 's ochtends heb je al snel redelijk wat licht in de kamer. Leuk om 1 nacht te verblijven, maar niet voor langer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,1
    Een hotel dat anders is dan andere.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren niet echt schoon. Geen koelkast op de kamer.

    Een hotel dat anders is dan andere. Het hotel bestaat uit een aantal bijgebouwen waar de kamers in zijn. Sfeer is prettig, zwembad is prima. Ook het ontbijt is anders, verse croissantjes en vers fruit.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    7,5
    prijs/kwaliteit verhouding akkoord
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Drie restaurants aan overkant straat, een Italiaan (denk ik) en sushitent niet erg sfeervol. Gegeten bijRestaurant Kitchen aan overkant straat pretendeert culinair te zijn maar niet te vergelijken met restaurants in Europa, wel fijn buiten gegeten. Men rekent daar wel automatisch 20% servicekosten voor geen speciale bediening, hier hou ik niet van, dat bepaal ik graag zelf ,daarbij wel rekening houdend met lage lonen bediening in USA uiteraard.

    Hotel lag aan rustige uiteinde van een straat, kamer was gelegen aan een binnentuin, kamer was qua grootte ok en netjes. ontbijt met o.a. verse croissantjes wat ongewoon is in USA, ontbijt buiten op te eten aan tafeltje in binnentuin bij goed weer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    10
    Fijne hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkast op kamer, ontbijtruimte rook een beetje muffig.

    Mooi geheel, hotel bestaat uit bijgebouwen waar de kamers zijn. Prima zwembad. Tegenover hotel een paar winkeltjes en om de hoek een goede diner. We zijn naar Palm Beach gewandeld, dit is goed te doen als je van een flinke wandeling houdt. Personeel was vriendelijk. Ontbijt wordt geserveerd in een aparte ruimt, met gelegenheid om buiten te zitten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    5,0
    Enorm zonde van een mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was er enorm smerig! Het leek alsof het team van de schoonmaak of er niet is of hun werk niet goed uitvoert. Wij hadden eerst een grotere kamer gekregen, maar op de lakens zaten zwarte vlekken en er lagen nog haren van de vorige mensen in de douche. In de nieuwe kamer waren die problemen opgelost, maar lag overal nog stof op en zodra we het nachtkastje naar voren haalden voor het stopcontact kwamen we zelfs nog kauwgom tegen en een leeg plastic bekertje. Aangezien wij een nacht verbleven hebben we er toch geslapen maar als we langer waren gebleven hadden we iets anders gezocht

    Mooi groot zwembad, mooi ingerichte kamers en een goede locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    9,2
    Een pareltje in West Palm Beach
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten

    Als we dan iets moeten verzinnen... geen kluis in de kamer.

    Een pareltje in West Palm Beach. Dit hotelletje ligt op enkele kilometers afstand van het centrum van deze gezellige plaats. In de directe omgeving liggen voldoende winkels, tankstation etc. Het ligt in de nabijheid van de doorgaande weg maar ligt iets terug van de weg, waardoor je geen last hebt van het verkeer. Parkeergelegenheid is net voldoende. Het hotelletje heeft een ontzettend leuke uitstraling. Personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Kamers zijn schoon, netjes ingericht en van alle gemakken voorzien. Zwembad is wat klein maar werd nauwelijks bezocht tijdens ons bezoek. We hebben tijdens onze rondreis door Florida nergens zo'n goed ontbijt gehad als bij dit hotel (Ja oke in het 4-sterren hotel in Miami tegen betaling van 55 dollar). Croissants, andere zoete broodjes, bagels, broodjes, hardgekookte eieren, bananenbrood, fruit, yoghurt, cereals, goede koffie en thee. De koffie en thee alsmede water van het ontbijt, bleven tijdens de rest van de dag in kannen staan en konden gewoon genuttigd worden. Check-in en check-out gingen heel snel. We vonden het jammer dat we hier maar twee nachten geboekt hadden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    6,3
    Prima hotel voor een doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je boekt, neem dan geen kamer in het hoofdgebouw bgg. Deze zijn zeer gehorig, je hoort de gasten boven je praten en lopen.

    Prima hotel voor een doorreis.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    5,8
    Niet oke voor de prijs die je betaald
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij wouden eens iets specialer boeken voor m'n verjaardag na 4 weken rondreizen en slapen in de goedkoopste motels, maar dit was echt een tegenvaller. Wij waren om 9 uur gaan ontbijten, ontbijt was tot 10 uur en toen waren er geen gekookte eitjes meer en ook geen koffie. Niemand van het personeel te bespeuren. Na 15 minuten was het blijkbaar aangevuld maar toen was ik al klaar met ontbijten. Die trein snachts is een hel, ik ben goede oordoppen gaan kopen maar hielp niet. Kamer was niet proper en bedden werden niet opgemaakt.

    De bedden en de 2 restaurants tegenover het hotel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    4,6
    Is zijn prijs niet waard.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet onderhouden, vuil.

    De kamer is ruim

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,1
    Locatie was prima, Downtown Cityplace is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vloer was duidelijk niet gekuist, badkamer was wel proper.

    Locatie was prima, Downtown Cityplace is geweldig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    9,2
    I’m definitely going back!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet veel te beleven in de nabije omgeving

    Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    4,2
    Hygiëne kamer douce
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne kamer douce

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    7,5
    Nette en moderne kamer met goede faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten

    Onderhoud van het zwembad en de aangelegen tuin. Ook zou het ontbijt iets netter gepresenteerd kunnen worden.

    Hele moderne en mooie kamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    6,3
    Locatie was oké
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Geen warm water (badkamer) - Lekkende airco - Geen fatsoenlijke zitplekken bij het ontbijt

    Locatie was oké

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,8
    Value for money
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte kamers is beperkt voor 4 personen

    Klantvriendelijkheid receptie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    10
    Prima locatie: een aanradertje!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koeling op kamer en dat is toch wel handig!

    Prima locatie: een aanradertje!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    10
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles, supergoed bevallen, sfeervol!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    5,8
    Ruime kamers, makkelijk bereikbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was slecht, meubilair in kamer beschadigd

    Ruime kamers, makkelijk bereikbaar

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    10
    Maar 1 nacht geweest en dat was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets...

    Service en ontbijt was top!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    6,3
    rustige slaapplek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 3 nachten

    parkeerplek voor de auto en rustige omgeving

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    6,7
    Tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Lokatie, handig op weg naar Kennedy space center

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    8,8
    Vriendelijk, goede service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt beetje beperkt

    Vriendelijk, goede service

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,9
    parkeren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    parkeren

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 november 2016

    8,8
    Zeer aangename kamer en tuin.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer aangename kamer en tuin.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    7,5
    volgende keer zou ik ander hotel kiezen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt was sober

    mooie locatie

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 maart 2016

    5,0
    De binnenplaats met tafeltjes en stoeltjes
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamer was heel eenvoudig en gehorig (gezien de prijs die je ervoor betaalt) Ontbijt was erg karig. Op de binnenplaats lag 's ochtends al een gescheurde vuilniszak.

    De binnenplaats met tafeltjes en stoeltjes

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    7,1
    De kamers zijn ruim, schoon en een fijn bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaai i.v..m 2 x goederentrein die voorbij komt nachts en een enorme claxon laat horen. Een goede nachtrust is toch wel erg fijn, maar door de trein wordt je geregeld wakker. Het ontbijt is karig. Maar wel allemaal vers, echter de ruimte nodigt niet uit om lang te blijven voor ontbijt. Daar het best fris was moesten wij binnen zitten. Als het mooi weer is kan je buiten op het terras zitten. Dat is gezelliger.

    De kamers zijn ruim, schoon en een fijn bed. Aan de overkant van het Hotel zijn 2 goede restaurants wat erg fijn is als je laat in de avond aankomt. Het personeel is heel vriendelijk, je voelt je welkom .

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    7,9
    Prima motel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets!

    Prima motel! We hadden een klein probleem met ons eerste appartement, werden zonder vragen gelijk overgezet naar een andere kamer! Kamers zijn mooi en modern ingericht! Tip voor het strand: ga naar de pier bij lake worth beach! Mooi strand en erg gezellig!

  • Beoordeeld op: 19 maart 2015

    8,8
    Locatie is prima tussen vliegveld en Palm Beach in aan de US...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het is niet echt schoon. Kamer was stoffig, badkamervloer was vies ( voetafdrukken en veel haar). Ontbijt erg lekker, koud maar goede keuze, maar ook hier een beetje rommelijk.

    Locatie is prima tussen vliegveld en Palm Beach in aan de US 1 gelegen. Taxilosten ca. $ 15. Niet duur gezien het plaatsje Palm Beach. De courtyard om buiten te zitten ook voor het ontbijt is leuk.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    5,0
    Goede bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geluiden van buren en treinen, geen stoel op kamer, geen koelkast, geen bekers op kamer, geen plek om bij de wastafel iets weg te zetten. Er was een bar, maar 's avonds geen personeel of gasten aanwezig en donker.

    Goede bedden

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    7,9
    de rust en ongedwongen sfeer en zeer vriendelijke personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    de rust en ongedwongen sfeer en zeer vriendelijke personeel

  • Beoordeeld op: 6 december 2015

    9,6
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Had iets schoner gekund

    Vriendelijk personeel Goed ontbijt Ruime kamer Prijs/kwaliteit TOP

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    8,3
    UItermate vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ietwat gehorig, maar dat is inherent aan de leeftijd van dit in een nieuw en modern jasje gestoken voormalig motel.

    UItermate vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    7,5
    Goedverzorgde ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    In de avond was niet veel te doen in de omgeving.

    Goedverzorgde ontbijt. Mooie ruimte om te eten. Leuke sfeer bij het zwembad

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    8,3
    Pas gerenoveerde kamer en badkamer, met nieuw meubilair.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Pas gerenoveerde kamer en badkamer, met nieuw meubilair.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2015

    7,5
    proper en net
    • Vakantiereis
    • Stel

    onbijt is maar pover

    proper en net

  • Beoordeeld op: 12 maart 2015

    5,4
    Enorm veel lawaai, van trein tot 2u s nachts en vanaf 6u s...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enorm veel lawaai, van trein tot 2u s nachts en vanaf 6u s morgens - idem voor vliegtuigen en mijd de kamer naast de ontbijtruimte

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    9,6
    Goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen koffiezetapparaat en koelkast op kamer

    Goed ontbijt

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 38

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Biba

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: