Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Blue Moon Boutique Hostel & Hotel 3-sterren

100 Orchard Street, Lower East Side, New York, NY 10002, Verenigde Staten

#335 van de 415 hotels in New York

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1471 beoordelingen over dit hostel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    8,3
    Ik heb me er erg vermaakt.
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 6 Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik sliep op een slaapzaal en er waren wat problemen met de bedden op een gegeven moment. Het bleek overgeboekt te zijn. Dit was best wel jammer.

    Ik vond het heel fijn dat het goed werd schoon gehouden. De schoonmaaksters kwamen elke dag om de bedden op te maken en de badkamer schoon te maken. Dit vond ik erg fijn.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,5
    Hele leuke buurt!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet heel groot. Er is van tevoren 42€ afgeschreven van mijn creditcard en daarna moest ik alsnog het gehele bedrag opnieuw betalen. Ze zeiden dat ik de €42 terug zou krijgen. Ik vind dit geen fijn systeem.

    Fijne badkamer in de kamer en eigenlijk met name de super leuke buurt waarin het hostel ligt! Allemaal leuke cafeetjes en restaurantjes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    3,3
    Slechte service, niet schoon!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 6 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het inchecken werd ik naar een ander hotel gestuurd. Dit was net nieuw en zou beter moeten zijn. Helaas was het een vieze dorm (werd slecht schoongemaakt). De stopcontacten werkte niet. Er was een grote lamp met de knop bij de deur. Totaal niet handig in een dorm. De kosten van het nieuwe hote waren lager dan het geboekte hotel. Helaas kregen we geen geld terug

    De locatie is goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,9
    Was top
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 6 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Jammer alleen dat er geen ontbijt faciliteit was. Gelukkig zat er genoeg in de buurt

    Hostels hebben soms kleine en vieze kamers. Maar dit hostel had een prima kamer en was zeer schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    9,2
    Goed hotel op perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Niets

    Ruime kamer, veel luxer dan verwacht met een zitje voor 6 personen! Iedere dag werd het beddengoed en handdoeken vernieuwd. Vriendelijk personeel en locatie was top tussen lower manhattan en midtown in. Gezellige en veilige wijk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    6,7
    Zalige douche/bad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Gezellige Kamer met Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gebruik kunnen maken van het terras, omdat de kamer op de derde verdieping lag, zonder zon, vlak naast de airco van het aanpalende restaurant. Het terras was trouwens niet prive, maar werd gedeeld met een andere kamer, wat nergens in de beschrijving stond.

    Zalige douche/bad. Groot bed met heel zachte lakens. Voldoende opbergruimte.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    7,9
    Comfortabel bed, over het algemeen schoon, koelkast op kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel verschil qua personeel: de één bijzonder vriendelijk en gastvrij, de ander behoorlijk onvriendelijk

    Comfortabel bed, over het algemeen schoon, koelkast op kamer.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,3
    Ligging perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Gezellige Kamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Begint beetje af te takelen en het barretje is niet meer in gebruik. Zonde.

    Ligging is perfect en rustige straat.

    Verbleven in mei 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    6,7
    De locatie van het hotel is ronduit fantastisch, met een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel is ronduit niet beleefd. Knorrig, onwillig, niet conform je zou verwachten voor zo'n duur hotel. De grootste irritatie is het ontbijt. Je mag 3 items kiezen. Meestal is dit een bakje koffie, een bakje fruit en een broodje. Meer krijg je niet. Als je meer wil, moet je bijbetalen. Voor een hotel van ongeveer 300,- per nacht vind ik dit echt niet kunnen!

    De locatie van het hotel is ronduit fantastisch, met een mooi uitzicht over de stad. De kamer zelf is ook geweldig. (Luxury room)

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    9,2
    Vriendelijk persoon, ze helpen je graag.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Vriendelijk persoon, ze helpen je graag. Het hotel zit op loopafstand van Soho en Little Italy. Het hotel zelf zit in Lower East Side, en hier is ook genoeg te doen! Er zitten leuke koffie tentjes, restaurants en rooftopbars in de buurt. Daarnaast is de metro om de hoek en zit je binnen 15 minuten op Times Square.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    6,7
    locatie is super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ontbijt kun je overslaan. 1 croissant en 1 bagel met jam. thats it

    locatie is super. midden in China town en op loopafstand van Soho. familie kamer met aparte slaapkamer ideaal voor gezinnen.

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    5,0
    Lokatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niet schoon. Vooral de bedden en vloer. Veel mankementen. Verwarming niet zelf te regelen . Zeer mager ontbijt als je na achten komt is veel al op. Kluis werkte niet. Geen ijskast ,stond in omschrijving.

    Lokatie.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    9,6
    omgeving en bereikbaarhed voor alle bezienswaardigheden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Alles prima in orde

    omgeving en bereikbaarhed voor alle bezienswaardigheden. Uit eten in de buurt zeer ruim aanwezig. Voor ieder wat wils. Hotel: ontbijt erg goed. Gekookte eieren, wit en bruin broos, serial, melk, koffie , thee, wafels, jus d'orange. Moet worden gezegd omdat er eerder reviews waren die negatief zijn. Ontbijt is nu erg goed omdat er een nieuwe eigenaar is sinds 2 maanden

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    8,8
    Uitstekende locatie, goede kamers met koelkast en prima...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Uitstekende locatie, goede kamers met koelkast en prima badkamer. Elke dag goed schoongemaakt. Hotel ademt leuke sfeer uit.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    7,9
    De lokatie, de kamer, het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De bedden waren niet allemaal opgemaakt bij aankomst

    De lokatie, de kamer, het ontbijt

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    7,5
    Nearby Subway station and little Italy
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Nearby Subway station and little Italy

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: