Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Budget Inn Hollywood 2-sterren

6830 Sunset Boulevard, Hollywood, Los Angeles, CA 90028, Verenigde Staten

#345 van de 352 hotels in Los Angeles

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 993 beoordelingen over dit hotel

5,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    4,5

  • Comfort

    4,6

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    4,4

  • Personeel

    5,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    3,8
    never again , very disapointing
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    hygiëne van de kamers is ondermaats , alleen het sanitair was proper , douche versleten,bed versleten en veel te klein , zeer luide airco

    ligging is goed , parkeergelegenheid is uitstekend , weinig last van geluidoverlast

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    3,3
    Een drama
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De 1e kamer die we kregen was erg klein, met een klein bed, maar vooral erg vies. Alles plakte en was verveloos, de muren en het behang was vies, het was gewoonweg een nachtmerrie. Na klagen bij de jongen bij de frontdesk was er gelukkig nog een andere kamer beschikbaar, deze was groter, het bed was ruimer en de kamer was iets minder vies. Vanwege deze actie hebben we het personeel als goed gescoord, maar eigenlijk klopt ook dat niet, want de schoonmaak is blind of domweg niet bestaand. Ik heb maar 1 omschrijving voor dit motel en dat is een Gribus. Ik wil het dan ook echt aan niemand aanbevelen, maar zelfs afraden.

    Niks eigenlijk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    2,9
    Onveilig en vies. Geen aanrader.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst van het hotel werden wij geconfronteerd met zwervers en verslaafden die in en om het hotel rondhingen. Ik heb gevraagd Aan de receptioniste of ik de kamer eerst mocht zien. De kamer rook ontzettend veel naar sigarettenrook en was muf. De kamer was luidruchtig en het gaf mij een onveilig gevoel. Ik heb besloten de reservering per direct te annuleren maar dat kon niet vertelde de receptionist. Ik heb gevraagd of ik gebruik mocht maken van de WiFi en heb via booking een ander hotel door die avond geboekt. Ik heb 70 euro betaald maar niet in het hotel geslapen omdat ik het niet veilig vondt samen met mijn oude vader. Erg jammer.

    Ik mocht gebruik maken van de WiFi.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    6,3
    Niet te duur op een gave locatie in Hollywood.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het is een beetje shabby. Als je daar tegen kunt is het prima.

    Het is de goedkoopste plek om te verblijven in de buurt van de gaafste locatie om te zitten. Het is midden in het drukke Hollywood en dat is super leuk.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    5,0
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de hygiëne & grote van de kamer/douche

    De locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    4,0
    Me verblijf was matig, kamer was ongezellig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne

    De locatie was fijn

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    5,0
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Voor de eerste overnachting om op doorreis te gaan was het een prima locatie. Niet echt geschikt om er langer te verblijven.

    Het ontbijt was zeer goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    3,3
    Zeer matig. Maar wel dicht bij de hollywoodboulevard
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiene was niet geweldig. De bedden waren slecht. Het was idd allemaal heel budget.

    De douche was klein maar goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    5,0
    We hebben hier enkel gereserveerd voor de goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    kamers niet proper en vieze geur.

    We hebben hier enkel gereserveerd voor de goede locatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2016

    2,5
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Slechte verstrekking van informatie omtrent ontbijt e.d. Lange zwarte haren in bed en in de badkamer, muffe geur.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    2,5
    Het ontbijt stelde niks voor.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt stelde niks voor. Donuts, koekjes en appels. Daar hoef je niet voor te gaan. De kamer was vies, dode insecten in de kast en stoffige stoelen en nachtkastjes.

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    7,1
    locatie en prijsverhouding
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    locatie en prijsverhouding

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    2,9
    Als we naar buiten gingen
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het was vies en ze verstaan geen Engels

    Als we naar buiten gingen

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: