Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Cancun Resort Las Vegas By Diamond Resorts 3-sterren

8335 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV 89123, Verenigde Staten

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 646 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    8,8
    Pas op voor de Scam als je inchecky!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als we pas toekwamen na 3 uur te rijden in de hitte werden we na de check in gelijk apart genomen voor wat later bleek een timeshare te zijn. Helemaal moe van de hitte gingen we maar akkoord om er dan van af te zijn maar bleek later dat ze niet alles had overlopen voor we tekende en heel goed weggestoken had dat we ofwel een presentatie moesten volgen van 2 uur ofwel 40$ moesten betalen. Vond ik echt supergrof!!!

    Het zwembad en het supergrote bad op ons kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    9,6
    Prima en ruime kamer met een zitkamer, keuken en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Villa met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel ligt redelijk ver van de strip.

    Prima en ruime kamer met een zitkamer, keuken en badkamer. Goed prijs/kwaliteitverhouding. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    7,1
    Cancun is een goede optie, vooral als je niet op The Strip wilt zitten, maar wel dicht erbij.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Villa met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 10 nachten

    Het interieur is nogal over datum. In ons apartement waren de keukenkastsjes een rommeltje, de afwasmachine deed het nauwelijks, de tafelpoten zaten los, de douchekop was al enige decennia niet meer ontkalkt, en zo nog een paar kleinigheden.

    De ruime opzet van het appartement, met een eettafel, zithoek, balkon, keuken, twee slaapkamers met ieder een badkamer. Goede bedden. Het hotel ligt relatief dicht bij de strip en het vliegveld, op een relatief rustige locatie. Zwembad, fitnessruimte, en meer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,8
    Mooi zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat de kamers niet dagelijks werden schoongemaakt.

    Mooi zwembad

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    7,1
    Prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht

    Ruime kamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    6,3
    Saai
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant was resort onwaardig Door onweer in de verte konden we geen gebruik maken van het zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    8,8
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg schoon, ruim appartement, en vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    10
    Relax hotel in het mega drukke Vegas
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een super zwembad en leuke kamers met een extra badkamer voor onze dochter

    Verbleven in juli 2016

Resultaat 1 - 8

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Cancun Resort Las Vegas By Diamond Resorts

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: